Pasieka Jakubiec

Kilka słów o producencie: Jakubiec
Gospodarstwo Pasieczne Tomasz i Józef Jakubiec jest kontynuacją rodzinnej tradycji od 1958r. Posiadają obecnie kilkuset pniową pasiekę o charakterze rozwojowym. Oferowane produkty pochodzą wyłącznie z własnych pasiek położonych w najczystszych rejonach Polski. Ule są przewożone kilkakrotnie w ciągu sezonu, co wpływa na różnorodność gatunków miodu. na każdym etapie produkcji i przygotowania miodu do sprzedaży, utrzymywana jest stał dbałość o jak najwyższą jakość produktów. Efektem ego są dojrzałe miody o niskiej zawartości wody i wysokiej aktywności enzymatycznej. Miody w większości przypadków są skrystalizowane i nie są poddawane procesowi dekrystalizacji (podgrzewaniu). Dbałość o czystość gatunkową miodów sprawia, że miody charakteryzują się dużą różnorodnością smaków i zapachów. Gospodarstwo Pasieczne Tomasz i Józef Jakubiec jest laureatem I Nagrody za „Najsmaczniejszy miód” w Kamiennej, cztery złote medale na Międzynarodowych Targach Pszczelarskich w Lublinie w latach 2002, 2003, 2005, 2006 oraz licznych nagród i wyróżnień za najlepszy produkt.

Łącznie produktów: 40

Taniej -10%

Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.

Taniej -10%

Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.

Taniej -10%

Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.

Taniej -10%

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Taniej -10%

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Taniej -10%

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Taniej -10%

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.

Taniej -10%

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.

Taniej -10%

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.

Taniej -10%

Jest miodem wczesnowiosennym, ze względu na łagodny smak polecany dla dzieci.

Taniej -10%

Jest miodem wczesnowiosennym, ze względu na łagodny smak polecany dla dzieci.

Taniej -10%

Jest miodem wczesnowiosennym, ze względu na łagodny smak polecany dla dzieci.

Taniej -10%

Leśny miód powstał z myślą o smakoszach i poszukiwaczach aromatów. Pszczoły zaklęły w nim zapach malin i kwiatów leśnych.

Taniej -10%

Leśny miód powstał z myślą o smakoszach i poszukiwaczach aromatów. Pszczoły zaklęły w nim zapach malin i kwiatów leśnych.

Taniej -10%

Leśny miód powstał z myślą o smakoszach i poszukiwaczach aromatów. Pszczoły zaklęły w nim zapach malin i kwiatów leśnych.

Taniej -10%

Miód lipowy posiada najprzyjemniejszy aromat ze wszystkich polskich miodów, uważany jest za jeden z najlepszych odmianowych miodów nektarowych.

Taniej -10%

Miód lipowy posiada najprzyjemniejszy aromat ze wszystkich polskich miodów, uważany jest za jeden z najlepszych odmianowych miodów nektarowych.

Taniej -10%

Miód lipowy posiada najprzyjemniejszy aromat ze wszystkich polskich miodów, uważany jest za jeden z najlepszych odmianowych miodów nektarowych.

Taniej -10%

Miód nektarowo-spadziowy, powstały po części z nektaru roślin miododajnych i spadzi iglastej bądź liściastej, łączy w sobie aromat kwiatów z polskich pól i lasów z łagodnością miodu spadziowego.

Taniej -10%

Miód nektarowo-spadziowy, powstały po części z nektaru roślin miododajnych i spadzi iglastej bądź liściastej, łączy w sobie aromat kwiatów z polskich pól i lasów z łagodnością miodu spadziowego.

Taniej -10%

Połączenie jednego z najpopularniejszych miodów w naszym kraju - łagodnego miodu rzepakowego z aromatycznym, wręcz korzennym miodem gryczanym. Wykwintna kompozycja smakowo-zapachowa.

Taniej -10%

To jeden z najpopularniejszych miodów w naszym kraju. Bardzo szybko krystalizuje, łagodny w smaku i zapachu.

Taniej -10%

To jeden z najpopularniejszych miodów w naszym kraju. Bardzo szybko krystalizuje, łagodny w smaku i zapachu.

Taniej -10%

To jeden z najpopularniejszych miodów w naszym kraju. Bardzo szybko krystalizuje, łagodny w smaku i zapachu.

Taniej -10%

Posiada łagodny smak i delikatny aromat. Pod względem wartości odżywczych przewyższa miody nektarowe zawartością związków mineralnych.

Taniej -10%

Posiada łagodny smak i delikatny aromat. Pod względem wartości odżywczych przewyższa miody nektarowe zawartością związków mineralnych.

Taniej -10%

Posiada łagodny smak i delikatny aromat. Pod względem wartości odżywczych przewyższa miody nektarowe zawartością związków mineralnych.

Taniej -10%

Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki.

Taniej -10%

Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki.

Taniej -10%

Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki.

Naturalna odsklepina z plastrów miodowych.

Naturalna sucha pierzga. Pierzga, to zakonserwowany przez pszczoły pyłek kwiatowy, spożywany przez nie w okresach braku pyłku w przyrodzie czyli jesienią, późną zimą i wczesną wiosną.

Naturalna sucha pierzga. Pierzga, to zakonserwowany przez pszczoły pyłek kwiatowy, spożywany przez nie w okresach braku pyłku w przyrodzie czyli jesienią, późną zimą i wczesną wiosną.

Naturalna sucha pierzga. Pierzga, to zakonserwowany przez pszczoły pyłek kwiatowy, spożywany przez nie w okresach braku pyłku w przyrodzie czyli jesienią, późną zimą i wczesną wiosną.

Naturalna pierzga, to zakonserwowany przez pszczoły pyłek kwiatowy, spożywany przez nie w okresach braku pyłku w przyrodzie czyli jesienią, późną zimą i wczesną wiosną.

Taniej -10%

Propolis czyli kit pszczeli jest balsamiczno-żywiczną substancją zbieraną przez pszczoły robotnice z pączków i młodych pędów topoli, brzozy, świerku, kasztanowca i innych drzew liściastych i iglastych oraz roślin.

Pyłek kwiatowy obok miodu jest podstawowym pokarmem pszczół. Mądre pszczoły tworzoną z niego zapasy na okres braku pyłku w przyrodzie.

Pyłek kwiatowy obok miodu jest podstawowym pokarmem pszczół. Mądre pszczoły tworzoną z niego zapasy na okres braku pyłku w przyrodzie.

Pyłek kwiatowy obok miodu jest podstawowym pokarmem pszczół. Mądre pszczoły tworzoną z niego zapasy na okres braku pyłku w przyrodzie.

Pyłek kwiatowy obok miodu jest podstawowym pokarmem pszczół. Mądre pszczoły tworzoną z niego zapasy na okres braku pyłku w przyrodzie.



Góra