Nowe Produkty

Łącznie produktów: 25

Ekologiczny miód wierzbowy z Podkarpacia.

Ekologiczny miód wierzbowy z Podkarpacia.

Ekologiczny miód lipowo-spadziowy z Podkarpacia.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Miód z kwiatów siekiernicy, rośliny zadomowionej w południowych, środkowych i wyspiarskich częściach Włoch.

Miód z kwiatów ostropestu, rośliny która porasta nieuprawiane i suche obszary górskie w basenie morza śródziemnego, a także Sycylię i Korsykę.

Miód z kwiatów ostropestu, rośliny która porasta nieuprawiane i suche obszary górskie w basenie morza śródziemnego, a także Sycylię i Korsykę.

Miód ze ślicznych, niebieskich kwiatów ogórecznika, porastającego niemal cały obszar Włoch.

Miód z kwiatów lucerny, która porasta niemal całe Włochy.

Miód z białych i czerwonych kwiatów koniczyny, porastających łąki i pola na całym obszarze Włoch.

Miód z białych i czerwonych kwiatów koniczyny, porastających łąki i pola na całym obszarze Włoch.

Miód ze spadzi drzew iglastych i liściastych.

Miód z kwiatów słonecznika, z centralnej części Włoch.

Miód z kwiatów słonecznika, z centralnej części Włoch.

Miód z południa Włoch oraz regionów wyspiarskich.

Miód z południa Włoch oraz regionów wyspiarskich.

Miód z centralnej części Włoch, podobny do polskiego, jednak bez wyraźnej nuty goryczki.

Jeden z najbardziej rozpoznawalnych miodów na rynku włoskim. Miód dla koneserów lubiących wyjątkowy smak.

Jeden z najbardziej rozpoznawalnych miodów na rynku włoskim. Miód dla koneserów lubiących wyjątkowy smak.

Jeden z najciekawszych smakowo miodów, intensywność eukaliptusa jest wyczuwalna długo po zjedzeniu miodu.

Miód z kwiatów cytryny z najcieplejszych i najsłoneczniejszych regionów Włoch.



Góra