Pasieka Pszczelarium

Agnieszka i Kamil Baj
Dzielą pasję do pszczół i miodu, którą propagują. Kamil jest pszczelarzem z zamiłowania i od kilkunastu lat prowadzi z rodzicami rodzinną pasiekę w małej miejscowości na Mazowszu. Stąd wiedza i doświadczenie pszczelarza.
Agnieszka interesuje się ideą zrównoważonego rozwoju miast. Ma doświadczenie w prowadzeniu warsztatów z dziećmi i dorosłymi.
Wspólnie obserwowali, jak działają pasieki miejskie w innych krajach i są szczerze przekonani, że obecność pszczół w mieście to wspaniały pomysł, by pomagać pszczołom i jednocześnie budować zdrowe środowisko wokół ludzi.

Łącznie produktów: 16

Miód akacjowy z warszawskiego Mokotowa.

Miód lipowy z domieszką koniczyny z terenów warszawskiego Mokotowa.

Miód lipowy z domieszką nektaru kwiatów łąkowych z terenów warszawskiego Mokotowa.

Miód lipowy z warszawskiego Mokotowa.

Miód kasztanowcowo-akacjowy z warszawskiej Ochoty.

Miód lipowo-koniczynowy z terenów warszawskiego Ursynowa.

Miód lipowo-łąkowy z terenów warszawskiego Ursynowa.

Miód akacjowo-kasztanowcowy z pasiek warszawskich.

Miód rzepakowo-akacjowy z pasiek warszawskich.

Miód rzepakowo-kasztanowcowy z pasiek warszawskich.

Miód rzepakowo-śliwowy z pasiek warszawskich.

Miód głogowo-akacjowy z warszawskiego Wilanowa.

Miód lipowy z warszawskiego Wilanowa.

Miód lipowo-różowaty z warszawskiej Woli.

Miód lipowo-winobluszczowy z warszawskiego Żoliborza

Miód winobluszczowo-akacjowy z warszawskiego Żoliborza.



Góra