Castagno

Castagno to tradycja i nowoczesność w jednym, to połączenie poszanowania natury i spełniania oczekiwań klientów, to najwyższej jakości ekologiczne surowce z których powstają słynne i smaczne makarony.


Castagno – firma rodzinna której historia rozpoczęła się ponad sto lat temu, firma która jako jedna z pierwszych we Włoszech postawiła na ekologiczna produkcję. Castagno to proste smaczne receptury zapewniające bogactwo wyrafinowanych smaków w produktach tak włoskich jak makarony. To dbałość o dobro i zaufanie klientów i przede wszystkim wysoka jakość produktów.
Łącznie produktów: 57

Ekologiczne chrupki kukurydziane firmy Castagno to pyszna i zdrowa przekąska dla najmłodszych i nie tylko.

Ekologiczne chrupki kukurydziane z dodatkiem kamutu firmy Castagno to pyszna i zdrowa przekąska dla najmłodszych i nie tylko.

Ekologiczne chrupki kukurydziano-gryczane firmy Castagno to pyszna i zdrowa przekąska dla najmłodszych i nie tylko.

Ekologiczne chrupki kukurydziano-orkiszowe firmy Castagno to pyszna i zdrowa przekąska dla najmłodszych i nie tylko.

Ekologiczne chrupki kukurydziano-ryżowe firmy Castagno to pyszna i zdrowa przekąska dla najmłodszych i nie tylko.

Ekologiczne chrupki orkiszowe z otrąb firmy Castagno to pyszna i zdrowa przekąska dla najmłodszych i nie tylko.

Ekologiczne chrupki pszenne z otrąb firmy Castagno to pyszna i zdrowa przekąska dla najmłodszych i nie tylko.

Ekologiczne chrupki pszenne z otrąb ze śliwkami firmy Castagno to pyszna i zdrowa przekąska dla najmłodszych i nie tylko.

Ekologiczny makaron gryczany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron gryczany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron gryczany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową.

Ekologiczny makaron gryczany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron jęczmienny wyprodukowany mąki razowej jęczmiennej bez dodatku jaj. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron kukurydziano-ryżowy to idealny sposób dla osób, które stosują dietę niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron kukurydziano-ryżowy to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron kukurydziany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron kukurydziany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron z mąki orkiszowej z pełnego przemiału. Orkisz jest jedną z najstarszych odmian pszenicy, uprawianą już w starożytności i średniowieczu. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Ekologiczny makaron z mąki orkiszowej z pełnego przemiału. Orkisz jest jedną z najstarszych odmian pszenicy, uprawianą już w starożytności i średniowieczu. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Ekologiczny makaron z mąki orkiszowej z pełnego przemiału. Orkisz jest jedną z najstarszych odmian pszenicy, uprawianą już w starożytności i średniowieczu. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Ekologiczny makaron z mąki owsianej w formie kolanek.

Ekologiczny makaron półrazowy z pszenicy Durum wytwarza się z mieszanki białej i razowej mąki z pszenicy Durum. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron półrazowy z pszenicy Durum wytwarza się z mieszanki białej i razowej mąki z pszenicy Durum. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron półrazowy z pszenicy Durum wytwarza się z mieszanki białej i razowej mąki z pszenicy Durum. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron razowy z pszenicy Durum gniazda wstążki wytwarza się z razowej mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron razowy z pszenicy Durum koronka wytwarza się z razowej mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych.

Makaron razowy z pszenicy Durum krótka nitka wytwarza się z razowej mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron razowy z pszenicy Durum lasagne wytwarza się z razowej mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron razowy z pszenicy Durum spaghetti wytwarza się z razowej mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron razowy z pszenicy Durum świderki wytwarza się z razowej mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron razowy z pszenicy Durum ziarna ryżu wytwarza się z razowej mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron ryżowy to idealny sposób dla osób, które stosują dietę niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Ekologiczny makaron ryżowy to idealny sposób dla osób, które stosują dietę niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Ekologiczny makaron z czarnego ryżu to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron z czarnego ryżu to idealny sposób dla osób, które stosują dietę niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron z czarnego ryżu to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych.

Ekologiczny makaron z pszenicy oraz dodatkiem bazylii. Durum wytwarza się z mieszanki białej i razowej mąki z pszenicy Durum. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron z pszenicy wraz z dodatkiem buraka i bazylii. Durum wytwarza się z mieszanki białej i razowej mąki z pszenicy Durum. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron z pszenicy wraz z dodatkiem pomidora i bazylii. Durum wytwarza się z mieszanki białej i razowej mąki z pszenicy Durum

Makaron z pszenicy Durum z dodatkiem pora wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych.

Ekologiczny makaron z pszenicy i quinoa wraz z dodatkiem pomidorów i bakłażana. Durum wytwarza się z mieszanki białej i razowej mąki z pszenicy Durum. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczne płatki z amarantusa to pyszna przekąska na śniadanie. Amarantus jest jedną z najstarszych roślin uprawnych. Pochodzi z Ameryki Południowej.



Góra