Darmowa dostawa: brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 złDOSTAWA GRATIS!
Ładowanie...
Popularne wpisy
Ekologiczne masło orzechowe bez dodatku soli i cukru.
Masło ghee podczas klarowania usuwają się z masła elementy białka i innych substancji, pozostawiając sam tłuszcz.
Ghee to masło klarowane, które charakteryzuje się bardzo wysokim punktem dymienia 250 °C.
Ghee to masło klarowane, które charakteryzuje się bardzo wysokim punktem dymienia 250 °C.
Masło klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku.
Ghee to masło klarowane, które charakteryzuje się bardzo wysokim punktem dymienia 250 °C.
Masło Ghee, czyli inaczej zwane masło klarowane powstaje poprzez długotrwałe, powolne podrzewanie. W wyniku tego procesu powstaje czysty tłuszcz mleczny bez zawartości wody i białka mlecznego. Masło Ghee idealnie nadaje się do głębokiego smażenia i pieczenia, a także do gotowania.