Sosy

Łącznie produktów: 23

Kremowy sos aioli składa się z ekologicznych surowców, może być spożywany przez wegan.

Ekologiczny ketchup pomidorowy bez dodatku cukru krystalicznego, słodzony syropem z agawy.

Majonez o przyjemnie kremowej konsystencji, wytworzony ze składników pochodzenia organicznego.

Bezglutenowy, ekologiczny majonez o zawartości 34% tłuszczu. Nie zawiera jaj. Doskonały do dipów, sałatek i mięs.

Ekologiczna gęsta pasta o intensywnym smaku awokado . Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczny sos do taco o łagodnym smaku. Dla początkujących.

Ekologiczny sos chili pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Organiczna musztarda o gładkiej strukturze i ostrym smaku. Doskonała z kiełbasą i serem, wzbogaca smak dresingów, zup, mięs i ryb. 

Ekologiczny sos w wygodnej butelce idealnie pasuje do burgerów i przekąsek.

Ekologiczny sos tajski pasuje idealnie jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Tradycyjna ćwikła z ekologicznych buraków i chrzanu.

Ekologiczna gęsta pasta kremowa o intensywnym smaku warzyw. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ketchup z pomidorów dojrzewających w słońcu produkowany w Bawarii.

Ekologiczny sos azjatycki, idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań z kuchni daleko wschodniej.

Ekologiczny sos z czosnkowy, lekki i kremowy sos czosnkowy wywoła uśmiech na twarzy każdego. Niezależnie czy chcesz jedynie udoskonalić smak sałatek czy podać go jako dressing.

Ekologiczny sos koktajlowy pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ketchup pomidorowy o bardzo ostrym smaku. Polecamy do grillowanego mięsa, kiełbasek i frytek.

Ekologiczna gęsta  pasta o intensywnym smaku pomidorków cherry i bazylii . Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczny sos bardzo ostry, idealnie nadaje się do przygotowywania taco jednej z najpopularniejszych potraw z kuchni meksykańskiej. Produkt bezglutenowy.

Ekologiczny sos z curry i mango pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Sos pomidorowy z papryką pepperoni, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Odpowiedni dla wegan.

Ekologiczna półsłodka musztarda z całymi ziarnami  gorczycy.



Góra