Darmowa dostawa: brakuje Ci 349,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 349,00 złDOSTAWA GRATIS!
Ładowanie...
Popularne wpisy
Ekologiczna granola z dodatkiem figi i kokosa. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny.
Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki kukurydzianej w kształcie rurki Penne.
Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego.
Ekologiczna czekolada z wanilią do picia.
Ekologiczny, bezglutenowy makaron z czerwonej soczewicy.
Ekologiczna mąka ryżowa jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna ryżu. Polecamy do wszelkich wypieków - chleba, ciast, ciastek oraz deserów, naleśników, placków.
Ekologiczna granola z dodatkiem kakao. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
Makaron spaghetti konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii).
Smakowa czekolada do picia, łatwa w przygotowaniu, dobra na gorąco i na zimno.
Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z ciecierzycy, w kształcie świderków.
Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki kukurydzianej, w kształcie świderków Fusilli.
Ekologiczna mąka z bezglutenowej, czerwonej soczewicy.
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania mięsnych i warzywnych dań oraz zup, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.
Makaron noodle konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Mieszanka płatków owsianych, rodzynek, otrębów i siemienia lnianego.
Ekologiczna granola z dodatkiem goji. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny.
Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z ryżu białego, w kształcie muszli Gnocchi Sardi.
Makaron ryżowy konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac.
Ekologiczny makaron spaghetti z czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka.
Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki ryżowej w kształcie zwierzątek z farmy.
Mąka gryczana dodana do białej mąki pszennej wpływa na poprawę jej smaku. Jej wyjątkowe właściwości wiążące pomogą przygotować doskonałe ciastka, knedliki, pierożki, naleśniki oraz omlety.
Ekologiczny makaron z zielonej soi, z wysoką zawartością białka.