Produkty sypkie

Łącznie produktów: 58

Chrupki kakaowe „Milly Magic” są produktem bezglutenowym, który idealnie sprawdza się na smaczne i pożywne śniadanie lub kolację dla dzieci, a także dla dorosłych.

Uniwersalna bezglutenowa mąka. Możne służyć do wykonania omletów, klusek ziemniaczanych, makaronu, beszamelu.

Bezglutenowa mąka do wypieku pieczywa razowego. Łatwo przyrządzić z niej chleb, bez rezygnacji z dobrego smaku.

Mieszanka do wypieku chleba odpowiedniego dla wegan (z foremką do wypieku w środku).

 Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju lasagne.

Bezglutenowa mieszanka mąk. Z tej mieszanki mąk można łatwo przyrządzać wszelkiego rodzaju ciasta, makarony oraz budynie bez rezygnacji z dobrego smaku.

Ekologiczny makaron z mąki z ciecierzycy. Makaron ten nie zawiera glutenu, może też zawierać śladowe ilości jaj. Gotować przez ok. 5 min.

Bezglutenowy makaron spaghetti. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań oraz sałatek.

Bezglutenowy makaron penne. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań.

Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego.

Ekologiczna granola z dodatkiem figi i kokosa. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny.

Bezglutenowa mieszanka mąk. Z tej mieszanki mąk można łatwo przyrządzać chleb i ciasta drożdżowe, bez rezygnacji z dobrego smaku.

Ekologiczna granola z dodatkiem kakao. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z zielonego groszku w kształcie rurki Penne.

Ekologiczny, bezglutenowy makaron z czerwonej soczewicy.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki kukurydzianej w kształcie rurki Penne.

Bezglutenowy makaron anellini. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju zup. 

Bezglutenowy makaron capelli di angelo. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju zup.

Bezglutenowy makaron fusilli. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań.

Ekologiczna mąka ryżowa jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna ryżu. Polecamy do wszelkich wypieków - chleba, ciast, ciastek oraz deserów, naleśników, placków.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z czerwonej soczewicy, w kształcie muszli gnocchi.

Kaszkę kukurydzianą można stosować jako zagęszczacz do zup, gulaszów warzywnych oraz sosów. Idealnie nadaje się jako dodatek do ciast i musli.

Ekologiczny, bezglutenowy makaron z mąki z białego ryżu.

Ekologiczny makaron penne z mąki gryczanej. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju sosów.

Sypka mieszanka do przygotowania chleba. Produkt bezglutenowy.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki kukurydzianej, w kształcie karbowanej wstążki Reginette.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z ciecierzycy w kształcie rurki Penne.

Smakowa czekolada do picia, łatwa w przygotowaniu, dobra na gorąco i na zimno.

Bezglutenowy makaron z ekologicznej gryki w kształcie muszelek.

Ekologiczna granola z dodatkiem goji. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny.

Doskonałe połączenie starannie dobranych, ekologicznych składników w wygodnej jednorazowej saszetce. Polecana jest do picia jako napój ogólnie wzmacniający i energetyzujący.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki ryżowej w kształcie zwierzątek z farmy.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki ryżowej w kształcie karbowanej wstążki.

Bezglutenowe płatki kukurydziane firmy Schar. Idealne na śniadanie. 

Kakao o 45% zawartości tłuszczu, z dodatkiem 'rozgrzewających przypraw'.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej czerwonej soczewicy, w kształcie rurki Penne.

Ekologiczny makaron z zielonej soi, z wysoką zawartością białka.

Mieszanka płatków owsianych, rodzynek, otrębów i siemienia lnianego.

Produkt bezglutenowy. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Ekologiczny makaron z mąki z czerwonej soczewicy. Makaron ten nie zawiera glutenu, może też zawierać śladowe ilości jaj. Gotować przez ok. 6 min.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki ryżowej, w kształcie literek.

Mąka gryczana dodana do białej mąki pszennej wpływa na poprawę jej smaku. Jej wyjątkowe właściwości wiążące pomogą przygotować doskonałe ciastka, knedliki, pierożki, naleśniki oraz omlety.

Ekologiczny makaron z sorgo oraz grochu. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju sosów.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z ciecierzycy, w kształcie świderków.

Ekologiczne muesli składające się z płatków kukurydzianych, ryżu ekspandowanego, ekspandowanych nasion amarantusa.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki kukurydzianej, w kształcie świderków Fusilli.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z ryżu białego, w kształcie muszli Gnocchi Sardi.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z zielonej soczewicy, w kształcie świderków Fusilli.

Ekologiczna mąka z bezglutenowej, czerwonej soczewicy.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z ryżu brązowego, w kształcie muszli Gnocchi Sardi.



Góra