Produkty sypkie

Łącznie produktów: 95

Prze!Racuchy owsiane instant.

Mąka teff jest świetną pełnoziarnistą alternatywą do bezglutenowych wypieków.

Bezglutenowa mieszanka jasnych mąk do wypieków.

Taniej -7%

Ekologiczne muesli składające się z płatków kukurydzianych, ryżu ekspandowanego, ekspandowanych nasion amarantusa.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka z soczewicy doskonale nadaje się do zagęszczania dań mięsnych, warzyw i zup.

Bezglutenowa mąka do wypieku pieczywa razowego. Łatwo przyrządzić z niej chleb, bez rezygnacji z dobrego smaku.

Bezglutenowy makaron anellini. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju zup. 

Bezglutenowy makaron capelli di angelo. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju zup.

Bezglutenowy makaron fusilli. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań.

 Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju lasagne.

Bezglutenowy makaron penne. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań.

Bezglutenowy makaron spaghetti. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań oraz sałatek.

Bezglutenowy makaron tagliatelle. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań.

Uniwersalna bezglutenowa mąka. Możne służyć do wykonania omletów, klusek ziemniaczanych, makaronu, beszamelu.

Chrupki kakaowe „Milly Magic” są produktem bezglutenowym, który idealnie sprawdza się na smaczne i pożywne śniadanie lub kolację dla dzieci, a także dla dorosłych.

Bezglutenowa mieszanka mąk. Z tej mieszanki mąk można łatwo przyrządzać chleb i ciasta drożdżowe, bez rezygnacji z dobrego smaku.

Bezglutenowa mieszanka mąk. Z tej mieszanki mąk można łatwo przyrządzać wszelkiego rodzaju ciasta, makarony oraz budynie bez rezygnacji z dobrego smaku.

Bezglutenowe płatki kukurydziane firmy Schar. Idealne na śniadanie. 

Świeży, bezglutenowy włoski makaron jajeczny. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.

Łatwe w przygotowaniu, bogate w błonnik, bezglutenowe płatki owsiane.

Łatwe w przygotowaniu, bogate w błonnik, bezglutenowe płatki owsiane.

Mąka owsiana pełnoziarnista, bezglutenowa.

Mąka z niebieskiej kukurydzy bezglutenowa nixtamalizowana.

Ziarno popcornu z niebieskiej kukurydzy bezglutenowe.

Popcorn z niebieskiej kukurydzy z olejem kokosowym i solą himalajską bezglutenowy.

Taniej -7%

Ekologiczna granola z dodatkiem kakao. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

Taniej -7%

Ekologiczna granola z dodatkiem goji. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny.

Taniej -7%

Ekologiczna granola z dodatkiem figi i kokosa. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny.

Taniej -7%

Ekologiczny napój kakaowy w proszku z dodatkiem cukru panela. Idealny dla dzieci oraz starszych osób. Ma przyjemnie delikatny smak. Napój kakaowy jest przedmiotem obrotu zgodnie z normami Fair trade.

Taniej -7%

Ekologiczny makaron z mąki z ciecierzycy. Makaron ten nie zawiera glutenu, może też zawierać śladowe ilości jaj. Gotować przez ok. 5 min.

Taniej -7%

Ekologiczny amarantus inaczej zwany szarłatem, jest jedną z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin (pseudozbóż) uprawianych na świecie. Amarantus ekspandowany (popping) jest gotowym produktem do bezpośredniego spożycia bez gotowania.

Taniej -7%

Ekologiczny makaron z mąki z czerwonej soczewicy. Makaron ten nie zawiera glutenu, może też zawierać śladowe ilości jaj. Gotować przez ok. 6 min.

Taniej -7%

Mąka ryżowa pełnoziarnista doskonale nadaje się do przygotowywania kasz, zagęszczania sosów, zup i dań warzywnych. Można ją dodawać do bezglutenowego ciasta chlebowego. Produkt może zawierać sezam.

Taniej -7%

Nadaje się do zagęszczania zup i sosów, na kotlety, ciasta, koktajle zdrowotne, naleśniki słodkie i wytrawne. Sprawdza się też jako zagęstnik do past kanapkowych i jako cenny dodatek do chleba, a nawet nadzienia pierogów.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka ryżowa jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna ryżu. Polecamy do wszelkich wypieków - chleba, ciast, ciastek oraz deserów, naleśników, placków.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka amarantusowa otrzymywana jest z ziaren amarantusa. Nadaje wypiekom lekko orzechowy smak.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka z orzeszków ziemnych powstają ze stuprocentowo naturalnych, organicznych surowców używanych podczas tłoczenia oleju.

Taniej -7%

Ekologiczny makaron z sorgo oraz grochu. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju sosów.

Taniej -7%

Makaron ryżowy konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac.

Taniej -7%

Makaron noodle konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

Góra