Pasztety i Pasty

Łącznie produktów: 21

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Pasztet z orzechów nerkowca bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Ekologiczny pasztet z fasoli kidney przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczna pasta z pestek dyni. Idealna do pieczywa.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczny pasztet z nasion słonecznika przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Pasztet z marchewki bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Jarmuż, to jedna z najzdrowszych i najbardziej odżywczych roślin na świecie. pasta z jarmużu, to doskonała alternatywa dla tradycyjnego pesto z bazylii.

Ekologiczny dip z avocado. Idealny jako przekąska lub jako dodatek.

Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.

Pasta z ciecierzycy z siemieniem lnianym i czarnym sezamem.

Pasta szpinakowa z grillowanym bakłażanem.

Pasta bakłażanowa z grillowaną papryką, w occie z przyprawami.



Góra