Produkty Sojowe

Łącznie produktów: 11

Sfermentowana soja, a w zasadzie soja natto, bo tak się ją nazywa od szczepu baterii fermentacyjnych dodawanych w tradycyjnej recepturze do ugotowanej soi.

Taniej -5%

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Tofu organiczne gotowe do spożycia. Można użyć jako zamiennik mięsa, nabiału i jaj.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku truskawkowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Alternatywa masła i margaryny do smarowania z ekologicznej soi.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek. Tofu wędzone.

Produkt na bazie pszenicy i soi, z zieloną i czerwoną soczewicą, pestkami dyni i curry. Wstępnie gotowany i smażony.



Góra