Produkty Sojowe

Łącznie produktów: 32

Ekologiczne plastry kanapkowe sojowe. Produkt jest sterylizowany.

Ekologiczne parówki sojowe. Produkt jest sterylizowany.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Ekologiczne burgery sojowe z dodatkiem warzyw. Ideale dla wegetarian. Opakowanie zawiera dwa burgery.

Ekologiczne burgery quinoa. Ideale dla wegetarian. Opakowanie zawiera dwa burgery.

Ekologiczny produkt polecany dla wegetarian oparty na tofu. Idealny na śniadanie i do kanapek.

Ekologiczne parówki polecane dla wegetarian oparte na tofu. Idealny na śniadanie.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Sfermentowana soja, a w zasadzie soja natto, bo tak się ją nazywa od szczepu baterii fermentacyjnych dodawanych w tradycyjnej recepturze do ugotowanej soi.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku wanilii. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku mango z dodatkiem kokosa. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku morelowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku brzoskwiniowym i dodatkiem czarnego bzu. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku mandarynki z dodatkiem pomarańczy. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku czekoladowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku waniliowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku cytrynowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy z dodatkiem borówek. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku malinowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku truskawkowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy bez żadnych dodatków. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku truskawkowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku borówkowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku mango z dodatkiem brzoskwini. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku cytrynowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek. Tofu wędzone.



Góra