Produkty Roślinne

Łącznie produktów: 50

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczny hummus, pasta sezamowa. Idealna w formie przekąski.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie soczewicy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczna pasta tapenade z dodatkiem suszonych pomidorów. Idealna do pieczywa.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Sfermentowana soja, a w zasadzie soja natto, bo tak się ją nazywa od szczepu baterii fermentacyjnych dodawanych w tradycyjnej recepturze do ugotowanej soi.

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z fasoli kidney przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z nasion słonecznika przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczne masło dla wegetarian. Masło na bazie oleju kokosowego oraz rzepakowego.

Leczo wegańskie jest gotowym dietetycznym daniem warzywnym. Znakomicie komponuje się z ryżem, kaszą, makaronem, ziemniakami, fasolą, ciecierzycą.

Pasztet z marchewki bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Pasztet z orzechów nerkowca bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Ekologiczna zupa krem z dyni Hokkaido. Produkt przeznaczony dla wegetarian. Idealnie pasuje jako danie obiadowe.

Ekologiczne kotlety z soczewicy dla wegetarian. Doskonale pasują na jako danie obiadowe.

Ekologiczny falalel to smażone kulki lub kotleciki z przyprawionej ciecierzycy bądź bobu z sezamem.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku brzoskwiniowym i dodatkiem czarnego bzu. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy bez żadnych dodatków. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku czekoladowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser ryżowy bezglutenowy o smaku mango z dodatkiem marakui. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku waniliowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy bez dodatków. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy bez żadnych dodatków. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku malinowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek. Tofu wędzone.

Ekologiczna wegetariańska margaryna idealnie nadająca się do pieczenia i smażenia. Produkt bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczny deser o smaku kokosowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek. Produkt bezglutenowy.

Ekologiczny deser o smaku kokosowym z dodatkiem mango. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek. Produkt bezglutenowy.

Ekologiczne mleczko kokosowe o zawartości 15% tłuszczu. Idealnie nadaje się do spożycia lub jako dodatek do kuchni.

Ekologiczny deser jaglany bez dodatków. Doskonale smakuje jako przekąska bądź dodatek do deserów.

Ekologiczny deser jaglany z dodatkiem mleczka kokosowego. Doskonale smakuje jako przekąska bądź dodatek do deserów.

Ekologiczna margaryna sojowa.

Tofu organiczne gotowe do spożycia. Można użyć jako zamiennik mięsa, nabiału i jaj.

Deser czekoladowy RAW z nasionami Chia.

Ekologiczny, wegetariański kebab gyros z seitan.

Wegańska, ekologiczna, wędzona przekąska na bazie seitana. 

Wegańska, ekologiczna, wędzona przekąska na bazie seitana z dodatkiem konopi.



Góra