Produkty Roślinne

Łącznie produktów: 55

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczny deser kokosowy bez dodatków. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser kokosowy z dodatkiem mango i marakuji. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Sfermentowana soja, a w zasadzie soja natto, bo tak się ją nazywa od szczepu baterii fermentacyjnych dodawanych w tradycyjnej recepturze do ugotowanej soi.

Ekologiczny deser kokosowy z dodatkiem cytryny. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser kokosowy z dodatkiem wanilii. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser ryżowy bezglutenowy o smaku truskawek z dodatkiem czarnej porzeczki. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Leczo wegańskie jest gotowym dietetycznym daniem warzywnym. Znakomicie komponuje się z ryżem, kaszą, makaronem, ziemniakami, fasolą, ciecierzycą.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Ekologiczne masło dla wegetarian. Masło na bazie oleju kokosowego oraz rzepakowego.

Ekologiczne mleczko kokosowe o zawartości 15% tłuszczu. Idealnie nadaje się do spożycia lub jako dodatek do kuchni.

Tofu organiczne gotowe do spożycia. Można użyć jako zamiennik mięsa, nabiału i jaj.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie soczewicy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Ekologiczny hummus, pasta sezamowa. Idealna w formie przekąski.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Pasztet z orzechów nerkowca bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Ekologiczne kotlety z soczewicy dla wegetarian. Doskonale pasują na jako danie obiadowe.

Ekologiczny pasztet z fasoli kidney przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku wiśniowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Ekologiczna pasta z pestek dyni. Idealna do pieczywa.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Ekologiczny, wegetariański kebab gyros z seitan.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Ekologiczna wegetariańska margaryna idealnie nadająca się do pieczenia i smażenia. Produkt bez nabiału zwierzęcego.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczny falalel to smażone kulki lub kotleciki z przyprawionej ciecierzycy bądź bobu z sezamem.

Ekologiczny pasztet z nasion słonecznika przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Wegańska, ekologiczna, wędzona przekąska na bazie seitana z dodatkiem konopi.

Wegańska, ekologiczna, wędzona przekąska na bazie seitana. 

Zagęszczony produkt migdałowy malinowy.

Przecier z ekologicznych liści portulaki.

Deser czekoladowy RAW z nasionami Chia.

Zagęszczony produkt kokosowy waniliowy.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczny dip z avocado. Idealny jako przekąska lub jako dodatek.

Ekologiczna margaryna z masła shea, oleju rzepakowego i oleju kokosowego z dodatkiem chia.

Alternatywa masła i margaryny do smarowania z ekologicznej soi.

Zagęszczony produkt kokosowo-jagodowy.

Zagęszczony produkt migdałowy z wanilią.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek. Tofu wędzone.



Góra