Wędliny Ekologiczne

Łącznie produktów: 14

Ekologiczne Chorizo wieprzowe z dodatkiem papryki.

Ekologiczne salami z wieprzowiny. Idealnie pasuje do chleba.

Ekologiczna szybka prosciutto. Pasuje jako przekąska, do sałatek czy do dań.

Ekologiczna szybka prosciutto. Pasuje jako przekąska, do sałatek czy do dań.

COPPA DI PARMA  - wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki.

100% mięso wieprzowe z własnych włoskich gospodarstw hodowlanych. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Ekologiczna wołowina Breasola w plastrach. Idealnie pasuje na kanapki.

Ekologiczna pierś indyka gotowana w plastrach. Idealnie pasuje na kanapki.

Bez glutenu, bez środków chemicznych i konserwantów, 100% mięso wieprzowe z własnych włoskich gospodarstw hodowlanych. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki. Nie zawiera glutenu, środków chemicznych i konserwantów. Bez ubocznych produktów mlecznych.

Zalicza się do wędlin gotowanych, o drobno zmielonym mięsie, charakteryzuje się różowym kolorem z białymi plamami pochodzącymi od dodawanych kawałków tłuszczu. Nie jest ona pikantna.

Pikantne salami. Idealny składnik na prawdziwą włoską pizzę. Wspaniale komponuje się z innymi produktami na desce serów i wędlin. Może być również obsmażane i dodawane do sosów.

Jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą.

Rodzaj włoskiej, surowej, podsuszonej szynki wytwarzanej z całych udźców wieprzowych z kością, tradycyjnymi metodami.  Szynka parmeńska jest jedną z najdroższych wędlin na świecie. Surowa, lekko solona szynka wieprzowa, swój wyjątkowy, wyrafinowany smak zawdzięcza dojrzewaniu na powietrzu parmeńskim przez około 12 miesięcy.



Góra