Wędliny

Łącznie produktów: 18

Ekologiczne plastry kanapkowe sojowe. Produkt jest sterylizowany.

Ekologiczne parówki sojowe. Produkt jest sterylizowany.

Ekologiczne Chorizo wieprzowe z dodatkiem papryki.

Ekologiczne salami z wieprzowiny. Idealnie pasuje do chleba.

Ekologiczna szybka prosciutto. Pasuje jako przekąska, do sałatek czy do dań.

Ekologiczna szybka prosciutto. Pasuje jako przekąska, do sałatek czy do dań.

Ekologiczny produkt polecany dla wegetarian oparty na tofu. Idealny na śniadanie i do kanapek.

Ekologiczne parówki polecane dla wegetarian oparte na tofu. Idealny na śniadanie.

COPPA DI PARMA  - wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki.

100% mięso wieprzowe z własnych włoskich gospodarstw hodowlanych. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Ekologiczna wołowina Breasola w plastrach. Idealnie pasuje na kanapki.

Ekologiczna pierś indyka gotowana w plastrach. Idealnie pasuje na kanapki.

Bez glutenu, bez środków chemicznych i konserwantów, 100% mięso wieprzowe z własnych włoskich gospodarstw hodowlanych. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki. Nie zawiera glutenu, środków chemicznych i konserwantów. Bez ubocznych produktów mlecznych.

Zalicza się do wędlin gotowanych, o drobno zmielonym mięsie, charakteryzuje się różowym kolorem z białymi plamami pochodzącymi od dodawanych kawałków tłuszczu. Nie jest ona pikantna.

Pikantne salami. Idealny składnik na prawdziwą włoską pizzę. Wspaniale komponuje się z innymi produktami na desce serów i wędlin. Może być również obsmażane i dodawane do sosów.

Jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą.

Rodzaj włoskiej, surowej, podsuszonej szynki wytwarzanej z całych udźców wieprzowych z kością, tradycyjnymi metodami.  Szynka parmeńska jest jedną z najdroższych wędlin na świecie. Surowa, lekko solona szynka wieprzowa, swój wyjątkowy, wyrafinowany smak zawdzięcza dojrzewaniu na powietrzu parmeńskim przez około 12 miesięcy.



Góra