Jogurty i Kefiry

Łącznie produktów: 42

Ekologiczny kozi jogurt bez dodatków, naturalny. Idealny na śniadanie.

Ekologiczny jogurt probiotyczny krowi od firmy Sobbeke . Idealny na śniadanie. Zawiera aktywne probiotyczne kultury bakterii.

Ekologiczny kozi jogurt z dodatkiem wanilii. Idealny na śniadanie.

Ekologiczny jogurt probiotyczny krowi od firmy Sobbeke . Idealny na śniadanie. Zawiera aktywne probiotyczne kultury bakterii.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem mango i wanilii. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem mango. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem wkładu z jagód oraz czarnych porzeczek. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem jagód. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem brzoskwini i marakui Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Żywe kultury bakterii do przygotowania w domu naturalnego kefiru.

Żywe kultury bakterii do przygotowania w domu naturalnego jogurtu probiotycznego.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem cytryny. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem truskawek. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke bez dodatków. Idealny na śniadania albo jako dodatek do sosów.

Ekologiczny jogurt o smaku kawowym. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

2-upak ekologicznego puree gruszkowego z włoskich owoców.

Ekologiczny jogurt o smaku waniliowym. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Ekologiczny kefir z mleka krowiego.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke bez dodatków. Idealny na śniadania albo jako dodatek do sosów.

Naturalny jogurt ekologiczny z 3,8% zawartością tłuszczu, z mango.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem wkładu malinowego. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt o smaku jagodowym. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem wkładu z brzoskwiń i marakui. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt o smaku truskawkowym. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem truskawek. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt pitny o smaku poziomek.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem wanilii. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem mango oraz wanilii. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt o smaku bananowym. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke bez dodatków. Idealny na śniadania albo jako dodatek do sosów.

Ekologiczny jogurt naturalny. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Starter do przygotowania domowego jogurtu zawiera żywą mikroflorę kultur bakterii, a jej wyróżniającym się składnikiem jest szczep Lactobacillus gasseri, który zyskał rozpoznawalność jako tzw. 'probiotyk fitness'.

Ekologiczny jogurt krowi stracciatella z dodatkiem czekolady od firmy Sobbeke . Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem brzoskwini oraz marakui. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Ekologiczny owczy jogurt bez dodatków, naturalny. Idealny na śniadanie.

Ekologiczny jogurt o smaku jagodowym.

Ekologiczny jogurt waniliowy o 3,8% zawartości tłuszczu.

Kremowy kefir z mleka o 10% zawartości tłuszczu, z dodatkiem malin.

Ekologiczny kefir śmietankowy, o zawartości 10% tłuszczu z dodatkiem jagód borówek.

Ekologiczny jogurt naturalny z 3,8% zawartością tłuszczu, z dodatkiem malin i granaów.

Taniej -15%

Zakwasek Imu-Jogurt, to starter do domowego przygotowania jogurtu zawierający probiotyczne szczepy kultur bakterii.

Taniej -15%

Zakwaska do JOGURTU VIVO – to żywe kultury bakterii do przygotowania w domu naturalnego jogurtu probiotycznego. Domowy jogurt charakteryzuje się najwyższą świeżością i znakomitym smakiem oraz co najważniejsze, kulturami bakterii o wysokiej aktywności.



Góra