Grzyby

Łącznie produktów: 13

Ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardziakiami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne właściwości odżywcze. Szczególnie cenione są w kuchni wschodniej.

Reishi to grzyb, który zawiera niezwykle dużo substancji ważnych dla naszego organizmu.

Aloha Medicinals, to jedyny hodowca, który łączy w jednym produkcie cztery odmiany grzybków reishi.

Shitake często nazywane także Poku, to japońska nazwa grzyba Ta-ké, który rośnie na drzewach Shii. W tradycyjnej medycynie chińskiej znany również jako „eliksir życia”.

Synergiczne połączenie Reishi, Maitake i Shiitake z formułą  Nutrigest™.

Kompleksowy, odżywczy koktajl, o wyśmienitym smaku i kremowej konsystencji. Dostarcza organizmowi pełnowartościowe białko, błonnik i niezbędne kwasy tłuszczowe, które zaspokajają głód.

Cynk nie jest może tak dobrze znany, jak wapń czy magnez, ale jest równie istotny dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Pełni funkcje kofaktora umożliwiając różnym enzymom katalizowanie konkretnych reakcji chemicznych.

Ekologiczne grzyby mun zaliczane są do najstarszych grzybów spożywczych świata.

Bio Cordyceps Powder, to suplement diety zwierający w swoim składzie sproszkowany ekologiczny grzyb maczużnka chińskiego (Cordyceps).

Ta niesamowita mieszanka ziół poprawia krążenie i odżywianie w mózgu, optymalizując zdolności umysłowe, poprawiając w ten sposób uczenie się, pamięć i zdolności intelektualne.

Ta tętniąca życiem kompozycja roślinna zawiera m.in. skoncentrowane wyciągi z 10 ziół i przypraw, 7 owoców, 2 warzyw, 3 wodorostów, 2 grzybów, 2 roślin słodkowodnych, sok z trawy oraz pyłek kwiatowy.



Góra