Darmowa dostawa: brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 złDOSTAWA GRATIS!
Ładowanie...
Popularne wpisy
Meisterbackers Classic to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.
Pyszny, ekologiczny chleb wyprodukowany ze skiełkowego orkiszu.
Bezglutenowy chlebek Focaccia z dodatkiem rozmarynu. Idealny do śniadania.
Ekologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy.
Cienkie i bogate w błonnik tortille w różnorodnych wersjach. Wystarczy podgrzać na patelni lub w kuchence mikrofalowej.
Pan Grati- bułka tarta bezglutenowa. Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Meisterbackers Vital wieloziarnisty to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.
Lekka, chrupiąca bagietka doskonale smakuje jako kanapka.
Pyszny, ekologiczny chleb wyprodukowany ze skiełkowego żyta.
Ekologiczne tortille z mąki pszennej. Opakowanie zawiera 6 placków.
Meisterbackers Mehrkorn wieloziarnisty to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.
Bułki na zakwasie z dodatkiem ziaren zawierających błonnik.
Pan Rustico - chleb wiejski bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.
Pyszny, ekologiczny chleb wyprodukowany ze skiełkowanej pszenicy.
Można stosować do kanapek, a także do innych wyrobów domowych.
Ekologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów.
Pain Campagnard - chleb wiejski bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.
Bezglutenowy, pełnoziarnisty chleb posiada wiele zalet: wszystkie składniki (brązowy ryż, gryka, ziarna prosa i słonecznika) zapewniają pełnię smaku.
Pan Blanco - chleb biały bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.
Bezglutenowy chleb ziarnami na zakwasie, bez pszenicy, laktozy, jaj. Wysoka zawartość błonnika. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Chyba nie ma na świecie ani jednego kraju, w którym nie istniałoby pieczywo. To najpopularniejszy z artykułów spożywczych, który odpowiada za wyżywienie sporej części mieszkańców naszej planety. Wielu Polakom jest trudno wyobrazić sobie dzień bez chrupiących kromek pysznego chleba, ale pieczywo zwykłe i razowe może występować także pod innymi postaciami.
Tradycyjny chleb wypieka się z mieszanki mąki pszennej i żytniej. Jednak te zawierające gluten zboża można zastąpić ich niezawierającymi glutenu odpowiednikami: bezglutenowym pieczywem zwykłym i razowym. Dieta wykluczająca niektóre produkty zbożowe pozwala jednak na spożywanie mąk z ryżu i kukurydzy, orkiszu, komosy ryżowej (quinoa), a także z prosta. Wypiekane z nich artykuły spożywczenie odbiegają smakiem od tradycyjnych piekarnianych smakołyków. Warto przekonać się o tym, próbując wypieków od Schär.
Chleb, jaki jemy na co dzień, to specjalność nie tylko Polski, ale i całej Europy Środkowo-Wschodniej. Jednak w innych regionach świata pieczywo może przybierać inną postać. Warto wspomnieć choćby o takich rodzajach pieczywa zwykłego i razowego, jak:
Do każdego rodzaju pieczywa BIO łatwo dopasujemy zdrowe i naturalne dodatki. Dla wielbicieli słonych śniadań i kolacji mamy szeroki wybór ekologicznych past i pasztetów, szczególnie polecamy naturalne pasty z certyfikatem BIO: pastę słonecznikową czy pasty warzywne. Łasuchom preferującym słodkie smaki polecamy najwyższej jakości naturalne miody polskie i ekologiczne przetwory owocowe.