Infolinia
663 11 11 22
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Ładowanie...
Ekologiczne owoce śliwki bez dodatku cukru. Produkt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Krem na bazie owoców mango. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.
Wyśmienity ekologiczny mus z fig i cytryn dojrzewających we włoskim słońcu.
Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z żurawiną to idealne połączenie pełne smaku.
Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka ze śliwką to idealne połączenie pełne smaku.
Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume i liści pachnotki zwyczajnej.
Ekologiczna marmolada z sycylijskich mandarynek.
Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.
Krem na bazie daktyli z dodatkiem wiśni. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków. Zdrowy zamiennik dla tradycyjnych, słodzonych smarowideł i kremów.
Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z jagodą to idealne połączenie pełne smaku.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy.
Powidła ze słodkich śliwek, wyśmienite w smaku. Doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek.
Ekologiczne deser owocowy. Połączenie jabłka z ananasem to idealne połączenie pełne smaku.
Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z mango to idealne połączenie pełne smaku.
Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z truskawką to idealne połączenie pełne smaku.
Naturalny ekstrakt cytrynowy. Idealny do napojów, deserów, wypieków.
Ekologiczny krem na bazie suszonych moreli. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.
Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.
Guma guar, to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny Cyamopsis tetragonolobus, może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny.
Produkt otrzymany przez gotowanie, a następnie przetarcie owoców śliwek, jabłek i gruszek. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych.
Ekologiczne deser owocowy. Połączenie gruszki z bananem to idealne połączenie pełne smaku.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g cukru. Ekologiczny rabarbar gotowany, pasteryzowany, bez dodanej wody, z dodatkiem cukru trzcinowego.
Śliwki marynowane bezglutenowe BIO. Pasteryzowany.
Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z morelą to idealne połączenie pełne smaku.
Powidła śliwkowe można wykorzystać na kanapkę, do naleśników, wypieków czy herbaty
Naturalny ekstrakt pomarańczowy. Idealny do napojów, deserów, wypieków.
Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.