Pozostałe

Łącznie produktów: 34

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z morelą to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z truskawką to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka ze śliwką to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z mango to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z jagodą to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczne owoce śliwki bez dodatku cukru. Produkt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. 

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z żurawiną to idealne połączenie pełne smaku.

Niezwykle smaczny i ekologiczny przecier z gruszek w pakiecie 4x90g.

Ekologiczne deser owocowy. Połączenie gruszki z bananem to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczne deser owocowy. Połączenie jabłka z ananasem to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczne deser z owoców przetartej gruszki.

Ekologiczna galaretka z płatków nagietka. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 1,8 sugerowanej porcji produktu.

Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.

Ekologiczna marmolada cytrynowa z imbirem.

Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume  i liści pachnotki zwyczajnej.

Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy.

Krem na bazie daktyli z dodatkiem wiśni. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków. Zdrowy zamiennik dla tradycyjnych, słodzonych smarowideł i kremów.

Ekologiczna marmolada z sycylijskich mandarynek.

Guma guar, to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny Cyamopsis tetragonolobus, może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. 

Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.

Owoc borówki brusznicy w pektynie jabłkowej.

Ekologiczna marmolada z sycylijskich cytryn.

Galaretka z czarnej porzeczki z agarem.

Krem na bazie owoców mango. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.

Pektyna, to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach.

Powidła ze słodkich śliwek, wyśmienite w smaku. Doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek.

Ekologiczny krem na bazie suszonych moreli. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków. 

Wyśmienity ekologiczny mus z fig i cytryn dojrzewających we włoskim słońcu.

Ekologiczne owoce wiśni bez dodatku cukru. 

Produkt otrzymany przez gotowanie, a następnie przetarcie owoców śliwek, jabłek i gruszek. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych.

Powidła śliwkowe można wykorzystać na kanapkę, do naleśników, wypieków czy herbaty



Góra