Darmowa dostawa: brakuje Ci 349,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 349,00 złDOSTAWA GRATIS!
Ładowanie...
Popularne wpisy
Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.
Wyśmienity ekologiczny mus z fig i cytryn dojrzewających we włoskim słońcu.
Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume i liści pachnotki zwyczajnej.
Ekologiczna marmolada z sycylijskich mandarynek.
Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy.
Powidła ze słodkich śliwek, wyśmienite w smaku. Doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek.
Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.
Produkt otrzymany przez gotowanie, a następnie przetarcie owoców śliwek, jabłek i gruszek. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych.
Guma guar, to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny Cyamopsis tetragonolobus, może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny.
Powidła śliwkowe można wykorzystać na kanapkę, do naleśników, wypieków czy herbaty
Pektyna, to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach.
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Smak często opisywany jako „umami”. Idealny do sushi, smażonego ryżu oraz innych dań kuchni azjatyckiej.