Pozostałe

Łącznie produktów: 22
18,23 zł

Ekologiczne owoce śliwki bez dodatku cukru. Produkt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. 

18,23 zł

Ekologiczne owoce wiśni bez dodatku cukru. 

6,33 zł

Krem na bazie owoców mango. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.

20,63 zł

Wyśmienity ekologiczny mus z fig i cytryn dojrzewających we włoskim słońcu.

16,64 zł

Ekologiczna marmolada z sycylijskich mandarynek.

16,64 zł

Ekologiczna marmolada z sycylijskich cytryn.

14,74 zł

Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.

13,35 zł

Krem na bazie daktyli z dodatkiem wiśni. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków. Zdrowy zamiennik dla tradycyjnych, słodzonych smarowideł i kremów.

36,70 zł

Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy.

21,46 zł

Powidła ze słodkich śliwek, wyśmienite w smaku. Doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek.

16,64 zł

Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.

14,74 zł

Ekologiczna marmolada cytrynowa z imbirem.

10,80 zł

Guma guar, to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny Cyamopsis tetragonolobus, może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. 

15,69 zł

Produkt otrzymany przez gotowanie, a następnie przetarcie owoców śliwek, jabłek i gruszek. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych.

17,98 zł

Ekologiczne pędy bambusa w zalewie.

14,74 zł

Śliwki marynowane bezglutenowe BIO. Pasteryzowany.

10,95 zł

Sporządzono z 80 g owoców na 100g produktu.

10,95 zł

Powidła śliwkowe można wykorzystać na kanapkę, do naleśników, wypieków czy herbaty

10,95 zł

Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

15,82 zł

Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Smak często opisywany jako „umami”. Idealny do sushi, smażonego ryżu oraz innych dań kuchni azjatyckiej.



Góra