Cukierki

Łącznie produktów: 18

Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+, Propolisem i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.

Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+, Propolisem i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.

Tradycyjna krówka o doskonałym miodowym smaku. Starannie dobrane składniki, naturalny miód lipowy.

Taniej -15%

Krówka o klasycznym smaku.

Tradycyjna krówka o doskonałym miodowym smaku. Starannie dobrane składniki, naturalny miód lipowy.

Tradycyjna krówka o doskonałym miodowym smaku. Starannie dobrane składniki, naturalny miód lipowy.

Propolis zwalcza wczesne objawy przeziębienia, łagodzi bóle gardła, stany zapalne i podrażnienia dziąseł oraz błon śluzowych jamy ustnej. Zastosowany eukaliptus odświeża oddech, udrażnia nos i drogi oddechowe. To znakomity, naturalny smakołyk, który sprawia, iż oddech jest zawsze świeży.

Taniej -15%

Krówka o klasycznym smaku z dodatkiem miodu ekologicznego.

Tradycyjna krówka o doskonałym miodowym smaku. Starannie dobrane składniki, naturalny miód lipowy.

Tradycyjna krówka o doskonałym miodowym smaku. Starannie dobrane składniki, naturalny miód lipowy.

Taniej -15%

Krówka o klasycznym smaku z dodatkiem ekologicznych jagód goji.

Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.

Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.

Taniej -15%

Ekologiczne cukierki / pastylki z miodem manuka MGO 150+.

Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+, Propolisem i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.



Góra