Orzechy i bakalie w miodzie

Łącznie produktów: 13

Orzechy włoskie z miodem akacjowy.

Orzechy nerkowca z miodem akacjowy.

Migdały w miodzie akacjowy.

Kandyzowana kostka imbiru zalana miodem. Mieszaka ta posiada charakterystyczny, cytrynowo-pieprzowy smak.

Miód akacjowy i płatki migdałów. Połączenie, które jest polecane w diecie wegetariańskiej. Migdały zawierają wiele elementów - mikro i makro, ważnych dla naszego organizmu.

Orzechy brazylijskie w miodzie akacjowym. Nieco suche w smaku z miodem stają się lepsze. Wykwintna i rzadko spotykana przekąska.

Orzechy laskowe w miodzie akacjowym. Są doskonałym dodatkiem regeneracyjnym dla pracujących umysłowo, przemęczonych lub osłabionych.

Oryginalny smak nerkowców z miodem akacjowym - palce lizać. Maślane orzechy, słodycz miodu - idealna kompozycja do naleśników i placków. 

Orzechy włoskie w miodzie akacjowym. Dzięki słodyczy miodu, orzechy tracą intensywną goryczkę. Wyśmienite do ciast na bazie czekolady, deserów lodowych, pierników i mazurków.

Orzechy ziemne - jedne z najpopularniejszych orzechów dostępnych na naszym rynku. To doskonała przekąska dla wszystkich, którzy lubią orzeszki arachidowe.

Rodzynki w miodzie akacjowym. Rodzynki to nic innego jak suszone winogrona. Można używać ich do pieczenia ciast, ale i zjadać na surowo. UWAGA - bardzo słodkie.

Bakaliowy mix w miodzie. Jest to mieszanka rozmaitych bakalii w miodzie, dla łasuchów, którzy nie potrafią się zdecydować na jeden rodzaj przyjemności.

Orzechowy mix w miodzie. Jest to mieszanka rozmaitych orzechów oraz ziaren zalana pysznym miodem, dla łasuchów, którzy nie potrafią się zdecydować na jeden rodzaj przyjemności.



Góra