Pozostałe

Łącznie produktów: 31

Kremowy miód wielokwiatowy z przewagą meksykańskich kwiatów Acahual. Miód pikantny z waniliowym akcentem. Produkt BIO i Fair Trade.

Ekologiczny miód z kolendry, charakteryzuje się niezwykłym smakiem i aromatem.

Miód z kwiatów ostropestu, rośliny która porasta nieuprawiane i suche obszary górskie w basenie morza śródziemnego, a także Sycylię i Korsykę.

Hiszpański miód z katalońskich jabłoni.

Miód z kwiatu bergamotki, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód z kwiatów siekiernicy, rośliny pastewnej uprawianej na wzgórzach środkowej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód kwiatowy z koncentratem mleczka pszczelego.

Miód nektarowy Tawari. Miód Tawari pozyskiwany jest z kremowo-białych kwiatów okazałego drzewa Tawari, rzadko występującego w ojczystych lasach Nowej Zelandii. Z niezwykle aromatycznych kwiatów pozyskiwany jest słodki, złocisty miód o subtelnym, łagodnym smaku, z wyczuwalną karmelową nutą.

Miód z kwiatów drzewa poziomkowego.

Miód z kwiatów słonecznika, z centralnej części Włoch.

Miód z kwiatów słonecznika, z centralnej części Włoch.

Miód z kwiatów lucerny, która porasta niemal całe Włochy.

Miód ze ślicznych, niebieskich kwiatów ogórecznika, porastającego niemal cały obszar Włoch.

Miód z kwiatów ostropestu, rośliny która porasta nieuprawiane i suche obszary górskie w basenie morza śródziemnego, a także Sycylię i Korsykę.

Miód z kwiatów siekiernicy, rośliny zadomowionej w południowych, środkowych i wyspiarskich częściach Włoch.

Miód z kwiatów siekiernicy, rośliny pastewnej uprawianej na wzgórzach środkowej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Hiszpański miód z katalońskich jabłoni.

Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.

Miód z kwiatu bergamotki, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód z centralnej części Włoch, podobny do polskiego, jednak bez wyraźnej nuty goryczki.

Miód ze spadzi drzew iglastych i liściastych.



Góra