Pozostałe

Łącznie produktów: 35

Miód nektarowy koniczynowy pochodzi z pasiek rozmieszczonych na południowych terenach Nowej Zelandii, w regionie Central Otago. Panujący tam czysty, subalpejski klimat pozwala na otrzymanie delikatnego, kremowego miodu o jasnozłotej barwie.  

Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.

Ekologiczny miód z kolendry, charakteryzuje się niezwykłym smakiem i aromatem.

Miód z kwiatu bergamotki, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Hiszpański miód z katalońskich jabłoni.

Hiszpański miód z katalońskich jabłoni.

Taniej -10%

Kremowy miód wielokwiatowy z przewagą meksykańskich kwiatów Acahual. Miód pikantny z waniliowym akcentem. Produkt BIO i Fair Trade.

Taniej -10%

Płynny miód z chilijskich kwiatów Ulmo, o intensywnym smaku z delikatną nutą wanilii. Produkt Fair Trade.

Miód Nektarowy Kamahi Miód Kamahi jest pozyskiwany każdej wiosny, z białych kwiatów wiecznie zielonego drzewa Kamahi. Z zebranego nektaru powstaje czysty, złocisty miód, o bardzo delikatnym smaku. Kamahi porasta najczystsze lasy Nowej Zelandii.

Miód Nekarowy Rewarewa to popularny w Nowej Zelandii czerwony miód pochodzący z krzewu Rewarewa - jasnoczerwonych kwiatów przypominających kształtem igły. Jego czerwony kolor uzupełnia charakterystyczny, słodki, ziołowy smak.

Miód nektarowy Tawari. Miód Tawari pozyskiwany jest z kremowo-białych kwiatów okazałego drzewa Tawari, rzadko występującego w ojczystych lasach Nowej Zelandii. Z niezwykle aromatycznych kwiatów pozyskiwany jest słodki, złocisty miód o subtelnym, łagodnym smaku, z wyczuwalną karmelową nutą.

Miód z kwiatów drzewa poziomkowego.

Miód z kwiatów drzewa poziomkowego.

Miód z ziołami i przyprawami. Przy tworzeniu receptury pracował szef kuchni Emmanuel Hébrard, nagrodzony gwiazdką Michelin.

Miód z ziołami i przyprawami. Przy tworzeniu receptury pracował szef kuchni Emmanuel Hébrard, nagrodzony gwiazdką Michelin.

Miód z ziołami i przyprawami. Przy tworzeniu receptury pracował szef kuchni Emmanuel Hébrard, nagrodzony gwiazdką Michelin.

Miód z ziołami i przyprawami. Przy tworzeniu receptury pracował szef kuchni Emmanuel Hébrard, nagrodzony gwiazdką Michelin.

Miód z ziołami i przyprawami. Przy tworzeniu receptury pracował szef kuchni Emmanuel Hébrard, nagrodzony gwiazdką Michelin.

Miód z ziołami i przyprawami. Przy tworzeniu receptury pracował szef kuchni Emmanuel Hébrard, nagrodzony gwiazdką Michelin.

Miód z ziołami i przyprawami. Przy tworzeniu receptury pracował szef kuchni Emmanuel Hébrard, nagrodzony gwiazdką Michelin.

Miód kwiatowy z koncentratem mleczka pszczelego.



Góra