Pozostałe

Łącznie produktów: 23

Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.

Ekologiczny miód z kolendry, charakteryzuje się niezwykłym smakiem i aromatem.

Hiszpański miód z katalońskich jabłoni.

Hiszpański miód z katalońskich jabłoni.

Organiczny miód słonecznikowy pochodzący z Francji. Pozyskiwany późnym latem, wyróżnia się intensywnym, jasnym żółtym kolorem.

Miód ekologiczny. Miód o charakterystycznym delikatnym smaku. Bardzo szybko się krystalizuje.

Australijski miód z drzewa York Gum - endemicznego gatunku Australii.

Miód z kwiatów siekiernicy, rośliny pastewnej uprawianej na wzgórzach środkowej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód Nektarowy Kamahi Miód Kamahi jest pozyskiwany każdej wiosny, z białych kwiatów wiecznie zielonego drzewa Kamahi. Z zebranego nektaru powstaje czysty, złocisty miód, o bardzo delikatnym smaku. Kamahi porasta najczystsze lasy Nowej Zelandii.

Miód Nekarowy Rewarewa to popularny w Nowej Zelandii czerwony miód pochodzący z krzewu Rewarewa - jasnoczerwonych kwiatów przypominających kształtem igły. Jego czerwony kolor uzupełnia charakterystyczny, słodki, ziołowy smak.

Miód nektarowy Tawari. Miód Tawari pozyskiwany jest z kremowo-białych kwiatów okazałego drzewa Tawari, rzadko występującego w ojczystych lasach Nowej Zelandii. Z niezwykle aromatycznych kwiatów pozyskiwany jest słodki, złocisty miód o subtelnym, łagodnym smaku, z wyczuwalną karmelową nutą.

Miód nektarowy koniczynowy pochodzi z pasiek rozmieszczonych na południowych terenach Nowej Zelandii, w regionie Central Otago. Panujący tam czysty, subalpejski klimat pozwala na otrzymanie delikatnego, kremowego miodu o jasnozłotej barwie.  

Miód z kwiatów drzewa poziomkowego.

Miód z kwiatów dzikiego tymianku.

Miód z kwiatów dzikiego tymianku.

Miód z kwiatów drzewa poziomkowego.



Góra