Infolinia
663 11 11 22
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Ładowanie...
Miód z drzewa truskawkowego, inaczej mówiąc Chruściny Jagodnej (Arbutus Honey) pozyskiwany jest z wiosennych kwiatów, a jego wysoka wartość odżywcza (podobna do miodu wrzosowego) sprawia, że jest wyjątkowo odpowiedni do stymulacji naszego organizmu.
Miód z drzewa truskawkowego, inaczej mówiąc Chruściny Jagodnej (Arbutus Honey) pozyskiwany jest z wiosennych kwiatów, a jego wysoka wartość odżywcza (podobna do miodu wrzosowego) sprawia, że jest wyjątkowo odpowiedni do stymulacji naszego organizmu.
Miód z drzewa truskawkowego, inaczej mówiąc Chruściny Jagodnej (Arbutus Honey) pozyskiwany jest z wiosennych kwiatów, a jego wysoka wartość odżywcza (podobna do miodu wrzosowego) sprawia, że jest wyjątkowo odpowiedni do stymulacji naszego organizmu.
Na dziewiczym terenie słynnego dębowego lasu na płaskowyżu Foloi As w Mountain Elias pozyskiwany jest jeden z najbardziej nieocenionych miodów greckiej natury.
Na dziewiczym terenie słynnego dębowego lasu na płaskowyżu Foloi As w Mountain Elias pozyskiwany jest jeden z najbardziej nieocenionych miodów greckiej natury.
Na dziewiczym terenie słynnego dębowego lasu na płaskowyżu Foloi As w Mountain Elias pozyskiwany jest jeden z najbardziej nieocenionych miodów greckiej natury.
Jest zbierany z nektaru i miodowej rosy kasztanowca (Castanea sativa), zwanego także „królową gór”, z dziewiczych lasów południowo-wschodniego Peloponezu na wysokości ponad 800 m n.p.m.
Jest zbierany z nektaru i miodowej rosy kasztanowca (Castanea sativa), zwanego także „królową gór”, z dziewiczych lasów południowo-wschodniego Peloponezu na wysokości ponad 800 m n.p.m.
Jest zbierany z nektaru i miodowej rosy kasztanowca (Castanea sativa), zwanego także „królową gór”, z dziewiczych lasów południowo-wschodniego Peloponezu na wysokości ponad 800 m n.p.m.
Ten rodzaj miodu jest produkowany tylko w południowo-wschodniej części Morza Śródziemnego i oczywiście w Grecji. 65% całkowitej produkcji miodu w Grecji to miód sosnowy pochodzący od owada zwanego „Marchalina Hellinica”, znanego również jako „Mszyca Wełnista” lub „Robotnica Sosnowa”.
Ten rodzaj miodu jest produkowany tylko w południowo-wschodniej części Morza Śródziemnego i oczywiście w Grecji. 65% całkowitej produkcji miodu w Grecji to miód sosnowy pochodzący od owada zwanego „Marchalina Hellinica”, znanego również jako „Mszyca Wełnista” lub „Robotnica Sosnowa”.
Ten rodzaj miodu jest produkowany tylko w południowo-wschodniej części Morza Śródziemnego i oczywiście w Grecji. 65% całkowitej produkcji miodu w Grecji to miód sosnowy pochodzący od owada zwanego „Marchalina Hellinica”, znanego również jako „Mszyca Wełnista” lub „Robotnica Sosnowa”.
Miód z kwiatu bergamotki, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.
Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.
Ekologiczny miód z kolendry, charakteryzuje się niezwykłym smakiem i aromatem.
Miód z kwiatów siekiernicy, rośliny pastewnej uprawianej na wzgórzach środkowej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.
Miód z kwiatów ostropestu, rośliny która porasta nieuprawiane i suche obszary górskie w basenie morza śródziemnego, a także Sycylię i Korsykę.
Miód z roślin bujnie porastających tereny francuskiej Burgundii.
Miód spadziowy, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.
Ekologiczny miód akacjowy charakteryzuje się niezwykłym, świeżym, kwiatowym aromatem i smakiem. Doskonale komponuje się z deserami, kremami lub jogurtem. Jest bardzo wrażliwy na wysokie temperatury, dlatego najlepiej spożywać go na zimno.