Orzechy

Łącznie produktów: 54

100% naturalne, gotowe do bezpośredniego spożycia.

Migdały oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w witaminę E, magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek lub jako samodzielną przekąskę.

Orzechy nerkowca w czekoladzie z domieszką wanilii Bourbon.

Orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych, ekologicznych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku.

Orzechy nerkowca oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy laskowe w czekoladzie kokosowej z domieszką wanilii Bourbon.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek lub jako samodzielną przekąskę.

Ekologiczne migdały w czekoladzie kokosowej z wanilią Bourbon.

Orzechy laskowe oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w witaminę E, magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Delikatny słodkawy smak ekologicznych nerkowców łączy się w harmonijną całość z organiczną belgijską czekoladą.

Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady zawierającej 70% kakao.

Doskonale smakują jako dodatek do pieczenia chleba lub do porannej owsianki.

Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy.

Orzechy brazylijskie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne kasztany jadalne całe gotowane.

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.

Ekologiczne orzeszki ziemne surowe, zwane arachidowymi, należą do rodziny bobowatych, dzięki czemu charakteryzują się lekko cierpkim smakiem, typowym dla surowych nasion roślin strączkowych.

Ekologiczna mieszanka studencka jest oryginalną przekąską skomponowaną na bazie orzechów i suszonych owoców.

Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek (najlepiej lekko podprażone) lub jako samodzielną przekąskę.

Bezglutenowa granola z figą i kokosem.

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem.

Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów.

Ekologiczne orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek.

Ekologiczne orzeszki pekan w czekoladzie mlecznej z kakao.

Ekologiczne płatki migdałowe to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków.

Ekologiczne orzechy brazylijskie są delikatne i łagodne w smaku. Stanowią pyszną i pożywną przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze.

Ekologiczne orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Są podstawowym składnikiem mieszanki studenckiej.

Ekologiczne migdały w białej czekoladzie z kokosem i kurkumą.

Ekologiczne orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Uprażone orzechy stanowią idealną samodzielną przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze.

Ekologiczne orzeszki pistacjowe to owoce pistacji właściwej (Pistacia vera), mają postać owalnego pestkowca przypominającego nieco oliwkę i należą do jednego z najbardziej odżywczych gatunków orzechów.

Ekologiczne orzechy macadamia, to prawdziwy rarytas wśród orzechów. Swoją popularność zawdzięczają  delikatnemu, lekko słodkiemu smakowi.

Orzechy pekan to jedne z najszlachetniejszych gatunków orzechów. Mają lekko maślany smak i aromat. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią od najmłodszych lat. Lubiany jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy.

Ekologiczne migdały blanszowane to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią od najmłodszych lat. Lubiany jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy.

Ekologiczne migdały blanszowane to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią od najmłodszych lat. Lubiany jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy.

Orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych, ekologicznych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku.

Ekologiczne orzechy macadamia to prawdziwy rarytas wśród orzechów. Swoją popularność zawdzięczają delikatnemu, lekko słodkiemu smakowi.

Orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem, uważanym za najsubtelniejszy wśród orzechów.

Orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem, uważanym za najsubtelniejszy wśród orzechów.

Orzeszki pistacjowe to owoce pistacji właściwej (Pistacia vera), mają postać owalnego pestkowca przypominającego nieco oliwkę i należą do jednego z najbardziej odżywczych gatunków orzechów. Znane również jako zielone migdały. Ekologiczne pistacje prażone i solone, to wyśmienita samodzielna przekąska.

Pyszne migdały idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Pyszne migdały idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Pyszne blanszowane migdały idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Pyszne migdały cięte idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Delikatne i łagodne w smaku orzechy brazylijskie pochodzące wyłącznie z czystych regionów Ameryki południowej. Idealne jako pożywna przekąska i dodatek do płatków, ciast i innych deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkawym smakiem. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzeszki piniowe idealnie nadają się na przekąskę oraz jako dodatek sosów, sałatek, makaronów i ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecane jako dodatek do sałatek lub jako samodzielna przekąska. Produkt rolnictwa ekologicznego.



Góra