Jabłko

Łącznie produktów: 44

Ekologiczny sok jabłkowy jakoś produktu Demeter.

Sok powstaje przez wytłoczenie (powolne i łagodne) jabłek w tradycyjnej prasie.

Sok powstaje przez wytłoczenie (powolne i łagodne) jabłek w tradycyjnej prasie.

Sok powstaje przez wytłoczenie (powolne i łagodne) jabłek w tradycyjnej prasie.

Sok buraczkowy z jabłkiem pok pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych warzyw tłoczonych na zimno.

Sok z ekologicznych jabłek, niedosładzany, niewitaminizowany sztucznie.

Sok powstaje przez wytłoczenie (powolne i łagodne) jabłek w tradycyjnej prasie.

Czarny bez - znana stara roślina używana jako lekarstwo. W połączeniu z sokiem jabłkowym czarny bez uzyskuje pełnię smaku łagodząc ostrą gorzkawą nutę owocu czarnego bzu.

Ekologiczny sok śliwkowo - jabłkowy.

Tradycyjnie sok porzeczkowy rozcieńczano wodą dla uzyskania łagodniejszego smaku. Ten sok porzeczkowy stworzony został na bazie soku jabłkowego uzyskując bardzo ciekawy efekt smakowy.

Sok marchwiowy z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno. 

Sok z jabłek z dodatkiem pokrzywy pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Sok z jabłek z dodatkiem mięty pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Sok z jabłek pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Sok malina z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Sok truskawkowy z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno. 

Sok z jabłek z dodatkiem kwiatu bzu czarnego pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Sok z jabłek pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Ekologiczny sok z jabłek i porzeczek.

Ekologiczny sok z granatu i jabłek. Bez dodatku cukrów.

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z aronii i jabłek, które poddaje się tłoczeniu na prasie. Uzyskany sok, odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza. 

Ekologiczny sok z połączenia dwóch owoców brzoskwini i jabłka.

Smak soku zależy od odmiany owoców i warzyw. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym (pozostałość drobnych cząsteczek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry. Sok pasteryzowany.

Ekologiczny sok jabłkowy połączony z pulpą mango.

Ekologiczny sok tłoczony z rokitnika, brzoskwiń i jabłek. Bez dodatku cukrów.

Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne.

Ekologiczny sok jabłkowo-gruszkowy.

Ekologiczny sok z połączenia dwóch owoców takich jak banany i jabłka.

Sok jest nieklarowany, nie są stosowane żadne konserwanty. Sok nie zawiera dodatku cukru ani wody, jest wyłącznie pasteryzowany.

Ekologiczny sok z jabłek, ananasów i mango.

Ekologiczny, tłoczony sok jabłkowy. Sok jest nieklarowany, bez konserwantów, bez dodatku cukru, poddany jedynie pasteryzacji.

Niskokaloryczna kompozycja ekologicznego soku jabłkowego i przecieru z mango.

Ekologiczny sok z granatu i jabłek. Bez dodatku cukrów.

Ekologiczny, tłoczony sok jabłkowy. Sok jest nieklarowany, bez konserwantów, bez dodatku cukru, poddany jedynie pasteryzacji.

Ekologiczny sok tłoczony z rokitnika, brzoskwiń i jabłek. Bez dodatku cukrów.

Ekologiczny sok z jabłek i pulpy mango.

Ekologiczny sok jabłkowy z pulpą mango.

Ekologiczny sok jabłkowo - śliwkowy. Idealny dla najmłodszych.

Produkt pasteryzowany. Smak soku zależy od odmiany owoców.

Produkt pasteryzowany. Smak soku zależy od odmiany  owoców i ziół. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry.

Ekologiczny sok na bazie jabłek, granata, marchwi.

Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym (pozostałość drobnych cząsteczek miąższu).



Góra