Warzywa kwaszone

Łącznie produktów: 15

Naturalny sok z kiszonej kapusty, produkt rolnictwa ekologicznego.

Sok ten jest kompozycją naturalnie kwaszonych, bezpośrednio tłoczonych soków warzywnych i probiotyku. Sok niewitaminizowany sztucznie.

Ekologiczny sok z buraków i selerów kiszonych.

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z selerów kiszonych.

Ekologiczny sok z kapusty kiszonej z dodatkiem soli morskiej.

Ekologiczny sok z buraków kwaszonych. Kiszone warzywa zawierają więcej witamin niż świeże. 

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z kapusty kiszonej, którą poddaje się tłoczeniu na prasie. uzyskany sok, odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza.

Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, selera, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.

Ekologiczny sok z buraka kwaszonego.

Ekologiczny sok z kapusty kwaszonej.

Ekologiczny sok jabłkowo-burakowy. Idealny dla najmłodszych.

Ekologiczny sok z pietruszki kwaszony.

Ekologiczny sok z pietruszki kwaszony.

Ekologiczny sok z marchwi kwaszonej. Idealny dla najmłodszych.



Góra