Dania gotowe

Łącznie produktów: 70

Zupa Minestrone jest przygotowana z wyselekcjonowanych ekologicznych warzyw z przyprawami włoskimi, szczyptą soli i bez żadnych konserwantów.

Barszcz jest przygotowany z ekologicznych, wyselekcjonowanych buraków. Nie zawiera konserwantów.

Kremowa zupa przygotowana z wyselekcjonowanych ekologicznych pomidorów, przyprawionych różnymi przyprawami, solą i bez żadnych konserwantów.

Kremowa zupa z ekologicznych pieczarek zebranych ręcznie, nie zawiera konserwantów.

Ekologiczny żurek wg domowej receptury.

Ta fasola w niskotłuszczowym sosie z chili jest świetnym źródłem białka o niskiej zawartości cukru, nie zawiera alergenów ani konserwantów.

Niepasteryzowane miso z soi i ryżu brązowego.

Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi.

Nasiona cieciorki (nazywane też grochem włoskim) pochodzą z upraw ekologicznych. Zawierają dużo białka o wysokiej wartości odżywczej.

Ekologiczne kotlety z soczewicy dla wegetarian. Doskonale pasują na jako danie obiadowe.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku. Można podawać samodzielnie lub z 'wkładką' do ryżu, ziemniaków lub z pieczywem.

Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Produkt konserwowany octem jabłkowym, pasteryzowany.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku.

Kremowa zupa z marchwi z dodatkiem mleka kokosowego zawiera wyłącznie z dbałością wybrane warzywa. Nie zawiera konserwantów.

Bitki wegetariańskie to pełnowartościowy wegetariański i wegański posiłek.

Fasolka Cannellini jest świetnym źródłem białka, o niskiej zawartości cukru, nie zawiera żadnych alergenów i konserwantów.

Pasta ze sfermentowanych ziaren soi, o bogatym pełnym smaku.

Tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego jęczmienia z dodatkiem soi.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Ekologiczny falalel to smażone kulki lub kotleciki z przyprawionej ciecierzycy bądź bobu z sezamem.

Ta fasola w niskotłuszczowym sosie pomidorowym jest świetnym źródłem białka o niskiej zawartości cukru, nie zawiera alergenów ani konserwantów.

Marynowane buraczki są gotowe do spożycia. Lekko kwaśne, chrupiące nadają się do sałatek, zup lub przystawek.

Buraczki to jedno z najchętniej jadanych w Polsce warzyw. Buraczki mają słodko-kwaśny smak, gdyż doprawione są brązowym cukrem trzcinowym i octem zbożowym.

Ekologiczne danie gotowe z ryżem brązowym i dzikim z dodatkiem sosu sojowego Tamari. Danie jest bezglutenowe.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku.

Nasiona cieciorki w pomidorach (nazywane też grochem włoskim) 

Ekologiczny koncentrat żurku gryczanego jest bezglutenowym produktem rolnictwa ekologicznego przeznaczonym dla konsumentów chcących się odżywiać bezglutenowo.

Ekologiczne, suszone pomidory w oliwie z dodatkiem kaparów.

Zmodyfikowana wersja klasycznego falafela, w tym wydaniu z dodatkiem batatów.

Ekologiczne danie gotowe z quinoa z dodatkiem oliwy z oliwek extra virgin i solą morską. Danie jest bezglutenowe. 

Ekologiczny koncentrat żurku z mąki gryczanej razowej.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku.

Wegańska mieszanka warzywna, przyrządzona na wzór flaczków.

Nie zawiera cukru, poza naturalnie występującymi w danych składnikach. Nie zawiera kwasów tłuszczowych nasyconych. Bez użycia konserwantów, syntetycznych barwników i aromatów Bez glutaminianu sodu.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku.

Buraczki tarte powstały wyłącznie z ekologicznych surowców pochodzących z certyfikowanych upraw, w celu zachowania najwyższej jakości.

Tradycyjny kapuśniak na bazie ekologicznych warzyw i przypraw.

Gotowa do spożycia soja. Popularna od wieków w Chinach, ze względu na jej wartości odżywcze: wysoką zawartość błonnika oraz białka.

Ekologiczna hiszpańska zupa.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku.

Nasiona cieciorki w sosie pomidorowym (nazywane też grochem włoskim) 

Taniej -15%

Ekologiczna brązowa fasola borlotti. Gotowa do podania jako posiłek na gorąco. Idealnie pasuje jako również dodatek do sałatek.

Danie gotowe do spożycia, wystarczy podgrzać.

Ekologiczny koncentrat żurku jaglanego jest bezglutenowym produktem rolnictwa ekologicznego przeznaczonym dla konsumentów chcących się odżywiać bezglutenowo.

Gotowa do spożycia soczewica w sosie curry. Oparta na tradycyjnej Azjatyckiej recepturze.

Pasta ze sfermentowanych ziaren soi i jęczmienia, o bogatym pełnym smaku.

Ekologiczne pomidory pelati. Stanowią wyśmienitą przekąskę lub dodatek do sałatek, sosów i past pomidorowych. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczne suszone pomidory w oliwie. Stanowią wyśmienitą przekąskę lub dodatek do sałatek, sosów i past pomidorowych. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczny sos pomidorowy. Doskonale sprawdza się jako podstawa zup, sosów i dań. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Góra