Dania gotowe

Łącznie produktów: 61

Ekologiczna zupa z dyni. Idealna jako danie obiadowe.

Tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego jęczmienia z dodatkiem soi.

Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi.

Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi.

Buraczki to jedno z najchętniej jadanych w Polsce warzyw. Buraczki mają słodko-kwaśny smak, gdyż doprawione są brązowym cukrem trzcinowym i octem zbożowym.

Nasiona cieciorki (nazywane też grochem włoskim) pochodzą z upraw ekologicznych. Zawierają dużo białka o wysokiej wartości odżywczej.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku. Można podawać samodzielnie lub z 'wkładką' do ryżu, ziemniaków lub z pieczywem.

Nasiona soi pochodzą z upraw ekologicznych. Zawierają dużo białka o wysokiej wartości odżywczej.

Buraczki to jedno z najchętniej jadanych w Polsce warzyw. Buraczki mają słodko-kwaśny smak, gdyż doprawione są brązowym cukrem trzcinowym i octem zbożowym.

Ekologiczne pomidory pelati. Stanowią wyśmienitą przekąskę lub dodatek do sałatek, sosów i past pomidorowych. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczne suszone pomidory w oliwie. Stanowią wyśmienitą przekąskę lub dodatek do sałatek, sosów i past pomidorowych. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczny sos pomidorowy. Doskonale sprawdza się jako podstawa zup, sosów i dań. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczna ciecierzyca, zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Ciecierzyca Alce Nero jest produktem gotowym do spożycia. Nie zawiera konserwantów, ani sztucznych barwników.

Ekologiczny przecier ze świeżych pomidorów.

Ekologiczny barszcz czerwony z buraków kiszonych. Doskonałe gotowe danie, które wystarczy jedynie podgrzać.

Ekologiczny przecier ogórkowy. Idealny na zupy.

Ekologiczne buraczki tarte. Wyśmienity dodatek do wszelkich potraw.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Ekologiczne kotlety z soczewicy dla wegetarian. Doskonale pasują na jako danie obiadowe.

Ekologiczny falalel to smażone kulki lub kotleciki z przyprawionej ciecierzycy bądź bobu z sezamem.

Ekologiczne danie gotowe z quinoa z dodatkiem oliwy z oliwek extra virgin i solą morską. Danie jest bezglutenowe. 

Ekologiczne danie gotowe z ryżem brązowym i dzikim z dodatkiem sosu sojowego Tamari. Danie jest bezglutenowe.

Pasta ze sfermentowanych ziaren soi i jęczmienia, o bogatym pełnym smaku.

Pasta ze sfermentowanych ziaren soi, o bogatym pełnym smaku.

Bitki wegetariańskie to pełnowartościowy wegetariański i wegański posiłek.

Nasiona cieciorki w pomidorach (nazywane też grochem włoskim) 

Nasiona cieciorki w sosie pomidorowym (nazywane też grochem włoskim) 

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku.

Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoiku.

Nie zawiera cukru, poza naturalnie występującymi w danych składnikach. Nie zawiera kwasów tłuszczowych nasyconych. Bez użycia konserwantów, syntetycznych barwników i aromatów Bez glutaminianu sodu.

Marynowane buraczki są gotowe do spożycia. Słodko-kwaśne, chrupiące nadają się do sałatek, zup lub przystawek.

Marynowane buraczki są gotowe do spożycia. Lekko kwaśne, chrupiące nadają się do sałatek, zup lub przystawek.

Ta fasola w niskotłuszczowym sosie z chili jest świetnym źródłem białka o niskiej zawartości cukru, nie zawiera alergenów ani konserwantów.

Czerwona fasolka Kidney jest świetnym źródłem białka, o niskiej zawartości cukru, nie zawiera żadnych alergenów i konserwantów.

Ta fasola w niskotłuszczowym sosie pomidorowym jest świetnym źródłem białka o niskiej zawartości cukru, nie zawiera alergenów ani konserwantów.

Fasolka Cannellini jest świetnym źródłem białka, o niskiej zawartości cukru, nie zawiera żadnych alergenów i konserwantów.

Barszcz jest przygotowany z ekologicznych, wyselekcjonowanych buraków. Nie zawiera konserwantów.

Kremowa zupa z marchwi z dodatkiem mleka kokosowego zawiera wyłącznie z dbałością wybrane warzywa. Nie zawiera konserwantów.

Kremowa zupa z ekologicznych pieczarek zebranych ręcznie, nie zawiera konserwantów.

Kremowa zupa przygotowana z wyselekcjonowanych ekologicznych pomidorów, przyprawionych różnymi przyprawami, solą i bez żadnych konserwantów.

Góra