Infolinia
663 11 11 22
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Ładowanie...
Kasza jaglana otrzymywana z łuszczonego prosa. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna kasza gryczana palona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.
Jedna z najbardziej odżywczych kasz. Stosowana do zup, pasztetów oraz jako składnik obiadów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Jedna z najbardziej odżywczych kasz. Stosowana do zup, pasztetów oraz jako składnik obiadów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna kasza jaglana otrzymana z łuszczonego prosa. Doskonała na śniadanie z suszonymi owocami. W wersji wytrawnej może być podawana z duszonymi warzywami i świeżymi ziołami.
Ekologiczna kasza jaglana otrzymana z łuszczonego prosa. Doskonała na śniadanie z suszonymi owocami.
Kasza jęczmienna pęczak. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Kasza manna zawierająca gluten. Sprawdzona jako dodatek do zup, ciast, zapiekanek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna kasza gryczana niepalona wytwarzana jest z gryki - rośliny z rodziny rdestowatych.
Bulgur, to rodzaj kaszy otrzymywanej z gotowanych, wysuszonych i gniecionych ziaren twardej pszenicy durum.
Kasza jaglana otrzymywana z łuszczonego prosa. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna kasza gryczana krakowska otrzymana jest z obłuszczonego i pokrojonego ziarna gryki niepalonej.
Ekologiczna kasza jaglana otrzymana z łuszczonego prosa.
Ekologiczny pęczak jęczmienny powstaje z obłuszczonego i wypolerowanego ziarna jęczmienia.
Polecany jako dodatek dań głównych w szczególności do duszonych warzyw. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczny kuskus kukurydziany otrzymywany jest z kruszonych, gotowanych i suszonych ziaren kukurydzy.
Jedna z najbardziej odżywczych kasz. Stosowana do zup, pasztetów oraz jako składnik obiadów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna kasza gryczana krakowska otrzymana jest z obłuszczonego i pokrojonego ziarna gryki niepalonej. Ma łagodny i delikatny smak.
Kasza jęczmienna doskonale komponuje się z duszonymi warzywami, jajkami sadzonymi lub sosem grzybowym. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Kasza owsiana to świetny dodatek do sosów, zapiekanek, a łącząc ją z owocami otrzymamy pyszny, pożywny i zdrowy deser.
Ekologiczny bulgur to rodzaj kaszy otrzymywanej z gotowanych, wysuszonych i gniecionych ziaren pszenicy.
Przygotowuje się z niej słynną włoską polentę lub rumuńską mamałygę. Doskonała jako zagęszczacz zup i sosów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Kasza orkiszowa drobna. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Polecany jako dodatek dań głównych w szczególności do duszonych warzyw. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Kasza jęczmienna wiejska. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna kasza jęczmienna otrzymana z obłuszczonego ziarna jęczmienia. Doskonała jako dodatek do zup, np. w słynnym polskim krupniku oraz jako składnik drugich dań w połączeniu z duszonymi warzywami i świeżymi ziołami.
Pełnoziarnista kasza manna z ekologicznej pszenicy płaskurki.
Ekologiczna kasza gryczana niepalona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.
Ekologiczna kasza gryczana palona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.
Kaszkę kukurydzianą można stosować jako zagęszczacz do zup, gulaszów warzywnych oraz sosów. Idealnie nadaje się jako dodatek do ciast i musli.
Ekologiczna kasza orkiszowa otrzymana z obłuszczonego ziarna orkiszu. Ma łagodny smak, jest wyjątkowo pożywna i na długo daje uczucie sytości.
Pożywna kasza orkiszowa ma delikatny i przyjemny smak. Idealna do zagęszczania zup lub jako dodatek puddingów i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna kaszka orkiszowa jasna otrzymywana jest z obłuszczonego ziarna orkiszu. Polecamy jako składnik puddingów, legumin, do zagęszczania zup i sosów,
Ekologiczna kasza jaglana ekspandowana to praktyczna i wygodna forma wartościowego zboża, przeznaczona do bezpośredniego spożycia.
Ekologiczna kaszka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego ziarna orkiszu.
Ekologiczna kasza gryczana palona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.
Ekologiczna kaszka kukurydziana otrzymywana z ziaren kukurydzy. Przygotowuje się z niej słynną włoską polentę lub rumuńską mamałygę, która smakuje zarówno na słodko, np. na śniadanie z suszonymi owocami.
Ekologiczna kasza gryczana niepalona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.
Ekologiczna kaszka jaglana otrzymywana jest z oczyszczonych i obłuszczonych ziaren prosa.
Ekologiczna kaszka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego ziarna orkiszu. Polecamy jako składnik puddingów, legumin, do zagęszczania zup i sosów.
Ekologiczna kasza gryczana krakowska otrzymana jest z obłuszczonego i pokrojonego ziarna gryki niepalonej. Ma łagodny i delikatny smak. Najczęściej stosowana jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych, pasztetów, kotletów, past do chleba, a także jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami, czy gulaszem.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Zawiera 2 porcje. Zawiera naturalnie występujące cukry. Bez oleju palmowego.
Ekologiczna kaszka orkiszowa jasna otrzymywana jest z obłuszczonego ziarna orkiszu.