Dżemy

Łącznie produktów: 47

Dżem truskawkowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem wiśniowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem śliwkowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych.

Dżem truskawkowo-waniliowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem malinowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem jagodowy bez cukru nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem brzoskwiniowo-marakujowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie. Swój doskonały smak zawdzięcza udanej...

Dżem morelowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem czarna porzeczka bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy.

Dżem z gorzkiej pomarańczy wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem z owoców leśnych bez cukru nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie. Swój wyjątkowy smak zawdzięcza udanej kompozycji malin, jeżyn, czarnych jagód i czarnej porzeczki.

Produkt przygotowany jest tak, aby zachowane były wszystkie cenne składniki znajdujące się w owocach róży.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagody kamczackiej z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

Dżem z dzikiej róży wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Taniej -15%

Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. 

Dżem jeżynowo-jabłkowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem z pigwy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Ekologiczny dżem czarna porzeczka z dodatkiem kardamonu słodzony cukrem trzcinowym.

Dżem rokitnikowy wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie. Specyficzny smak i zapach owoców rokitnika powoduje, że nie wszyscy chcą spożywać je na surowo, jednak dżem z dodatiem...

Galaretka z pigwy wyprodukowana została z owoców pochodzących z upraw ekologicznych.

Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

Dżem truskawkowo-rabarbarowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych.

Ekologiczna galaretka z płatków nagietka. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 1,8 sugerowanej porcji produktu.

Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Produkt otrzymany przez wydrylowanie owoców moreli z dodatkiem miodu wielokwiatowego.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Galaretka malinowa wyprodukowana została z owoców pochodzących z upraw ekologicznych.

Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.

Owoc borówki brusznicy w pektynie jabłkowej.

Ekologiczna marmolada z sycylijskich cytryn.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców maliny z dodatkiem miodu wielokwiatowego.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Wyśmienity ekologiczny mus z moreli dojrzewających we włoskim słońcu.

Wyśmienity ekologiczny mus z truskawek dojrzewających we włoskim słońcu.

Ekologiczna czarna porzeczka bez dodatku cukru.

Ekologiczne owoce truskawki bez dodatku cukru.

Ekologiczne powidła ze śliwek węgierek bez dodatku cukru.

Ekologiczny dżem z owoców borówki amerykańskiej bez dodatku cukru.

Taniej -15%

Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.



Góra