Darmowa dostawa: brakuje Ci 349,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 349,00 złDOSTAWA GRATIS!
Ładowanie...
Popularne wpisy
Dżem truskawkowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.
Dżem wiśniowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.
Dżem malinowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.
Dżem jagodowy bez cukru nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.
Ekologiczne powidła ze śliwek węgierek bez dodatku cukru.
Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Dżem z owoców leśnych bez cukru nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie. Swój wyjątkowy smak zawdzięcza udanej kompozycji malin, jeżyn, czarnych jagód i czarnej porzeczki.
Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny dżem z owoców borówki amerykańskiej bez dodatku cukru.
Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Produkt przygotowany jest tak, aby zachowane były wszystkie cenne składniki znajdujące się w owocach róży.
Wyśmienity ekologiczny mus z moreli dojrzewających we włoskim słońcu.
Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii z dodatkiem koncentratu jabłkowego.
Ekologiczna Jagoda Pychotka 80% owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców jagody czarnej na 100 g wyrobu gotowego.
Wyśmienity ekologiczny mus z truskawek dojrzewających we włoskim słońcu.
Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Produkt otrzymany przez gotowanie owoców moreli z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców moreli. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH
Ekologiczna Truskawka Pychotka 80% owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców truskawki na 100 g wyrobu gotowego.
Ekologiczna Malina Pychotka 80% owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców maliny na 100 g wyrobu gotowego. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców.
Produkt bez dodatku cukru. Zawiera wysoką zawartość błonnika naturalnego. Receptura opracowana z udziałem Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu.
Świeże owoce, zrywane prosto z krzaka to cenne i pyszne dary natury, uwielbiane nie tylko przez najmłodszych. Większość owoców jest sezonowa, dlatego świetnie, że możemy zamknąć je w słoikach. A dżemy, konfitury i musy owocowe to smaczne i zdrowe dodatki do kanapek i herbaty, dzięki którym smaki lata możemy mieć na wyciągnięcie ręki przez cały rok.
Maliny, wiśnie i truskawki to pyszne sezonowe smakołyki, które idealnie nadają się na przetwory owocowe. Niewielkie owoce jagodowe są bogatym i naturalnym źródłem witamin i antyoksydantów, a wiele z nich należy do kategorii super foods. Warto więc delektować się ich smakiem nie tylko latem, ale także przez cały rok.
Najlepsze ekologiczne dżemy, pozbawione dodatku cukru oferują następujący producenci:
Miłośnicy słodkich śniadań, którzy nie wyobrażają sobie rozpoczęcia dnia bez chrupiącej bułeczki z masłem i dżemem BIO (lub EKO konfiturami), ucieszy dostępności ekologicznych przetworów owocowychz cytrusów czy fig.
Ciekawą alternatywą dla malinowych i truskawkowych dżemów są ekologiczne dżemy z cytryn i pomarańczy. Szczególnie interesującym smakiem wyróżniają się dżemy z rosnących na Sycylii czerwonych pomarańczy... Wypróbuj naszych dżemów i konfitur BIO, żeby przez cały rok cieszyć się latem i jego plonami! Osobom dbającym o linię polecamy skorzystać z połączenia niskosłodzonych dżemów oraz niskokalorycznych i oczywiście ekologicznych wafli.