Inne

Łącznie produktów: 49

Bezglutenowa mieszanka do wypieku 20 batonów z czarną porzeczką.

Prze!Racuchy owsiane instant.

Taniej -7%

Substancja żelująca, wytwarzana z krasnorostów.

Taniej -7%

Agar-agar to substancja żelująca, wytwarzana z krasnorostów, która może być używana przez wegetarian jako substytut żelatyny.

Taniej -7%

Maranta trzcinowata  to bezglutenowa, lekkostrawna i pożywna mąka skrobiowa zwana arrowroot, pozyskiwana z korzeni roślin zaliczających się do rodziny botanicznej marantowatych pochodzących z Ameryki Południowej.

Taniej -7%

Ekologiczna skrobia z korzenia kuzu białego to zdrowy substytut mąki ziemniaczanej.

Taniej -7%

Ekologiczna skrobia z korzenia kuzu szarego to zdrowy substytut mąki ziemniaczanej.

Taniej -7%

Skrobia kukurydziana to znakomity produkt o wszechstronnym zastosowaniu w kuchni.

Ekologiczne drożdże piekarskie nie zawierają emulgatorów.

Taniej -7%

Środek żelujący do żywności.

Taniej -7%

Ekologiczny i bezglutenowy proszek do pieczenia ciast.

Taniej -7%

Ekologiczny środek żelujący przeznaczony do konfitur.

Taniej -7%

Ekologiczna wanilia Bourbon.

Taniej -7%

Ekologiczny zakwas chlebowy żytni.

Taniej -7%

Ekologiczny zakwas żytni w płynie.

Taniej -7%

Zakwas VITAM doskonale nadaje się jako zastępnik płynnych zakwasów chlebowych. Jedna saszetka preparatu wystarcza na 1kg wypieku.

Quinoa biała, znana również jako komosa ryżowa. Idealnie zastępuje kasze oraz makarony.

Róża była uprawiana już w starożytnym Rzymie.

Żeń-szeń stanowił tak cenny surowiec, że w XIX wieku wartość suchego korzenia tej rośliny była kilkunastokrotnie wyższa od wartości złota.

Kuzu ma neutralny smak i gładką konsystencję, idealny do zup, gulaszu, ciast i deserów.

Czekoladowa granola z dodatkiem cukru kokosowego i syropu z agawy.

Pan Grati- bułka tarta bezglutenowa. Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ziarno popcornu z niebieskiej kukurydzy bezglutenowe.

Popcorn z niebieskiej kukurydzy z olejem kokosowym i solą himalajską bezglutenowy.

Taniej -7%

Ekologiczna quinoa biała, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony.

Taniej -7%

Ekologiczna quinoa czarna, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony.

Taniej -7%

Ekologiczna quinoa czerwona, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony.

Taniej -7%

Ekologiczna quinoa trójkolorowa z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.

Taniej -7%

Ekologiczna quinoa trójkolorowa z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.

Taniej -7%

Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. 

Taniej -7%

Ekologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów.

Taniej -7%

Ekologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy.

Taniej -7%

Guma guar, to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny Cyamopsis tetragonolobus, może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. 

Taniej -7%

Owocowa posypka do deserów, ciast, lodów.

Taniej -7%

Mieszanka do wypieku chleba odpowiedniego dla wegan (z foremką do wypieku w środku).

Taniej -7%

Sok z młodego jęczmienia powstaje w procesie wyciskania młodych kiełków jęczmienia. Uzyskany w ten sposób płyn poddawany jest suszeniu.

Taniej -7%

Sypka mieszanka do przygotowania chleba. Produkt bezglutenowy.

Taniej -7%

Ekologiczny środek żelujący do domowych przetworów.

Taniej -7%



Góra