Darmowa dostawa: brakuje Ci 349,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 349,00 złDOSTAWA GRATIS!
Ładowanie...
Popularne wpisy
Sorgo, zwane również afrykańskim prosem, charakteryzuje się delikatnym smakiem z lekko orzechową nutą. Po ugotowaniu może być dodawane do warzyw, mięsa, ryb, a także zup i sałatek.
Ekologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy.
Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego.
Suplement diety. Zawartość w jednej kapsułce (zalecana maksymalna dobowa porcja do spożycia): wapno organiczne (aquamin TG) 800 mg.
Białko z ekologicznego grochu, to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. Pozostawia na długo uczucie sytości, idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także dla sportowców.
Ekologiczne kostki ze sproszkowanej wołowiny, warzyw i przypraw.
Ekologiczna skrobia z korzenia kuzu białego to zdrowy substytut mąki ziemniaczanej.
Suplement diety. Kurkuma i pieprz wspierają prawidłowe funkcje trawienne i pracę wątroby. Dodatkowo pozytywnie wpływają na pracę układu nerwowego i odpornościowego.
Ekologiczny proszek do pieczenia z dodatkiem przyprawy do piernika.
Ekologiczna skrobia z korzenia kuzu szarego to zdrowy substytut mąki ziemniaczanej.
Ekologiczna brązowa fasola borlotti. Gotowa do podania jako posiłek na gorąco. Idealnie pasuje jako również dodatek do sałatek.
Skrobia kukurydziana to znakomity produkt o wszechstronnym zastosowaniu w kuchni.
Ekologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów.
Ekologiczny sproszkowany korzeń maca od setek lat stanowi podstawowy element diety w krajach Ameryki Południowej. Swoje cenne właściwości zawdzięcza m.in. trudnym warunkom uprawy.
Suplement diety. Czarny guz brzozy ma pozytywny wpływ na układ nerwowy, procesy przemiany materii oraz odporność organizmu.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy.
Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji.
Ekologiczna skrobia kukurydziana doskonała do zagęszczania zup i sosów.
Azjatycka zupka instant z kurczakiem, curry, imbirem i chilli.
Seitan, zwany też inaczej 'chińskim mięsem' jest wysokobiałkowym produktem wegańskim, wytwarzanym z glutenu pszennego. Stosuje się go głównie jako substytut mięsa.
Ekologiczny błonnik witalny jest połączeniem nasion babki płesznik oraz łusek babki jajowatej w proporcji 4:1.
Ashwagandha, znana także pod nazwami witania ospała, żeń-szeń indyjski pomaga utrzymać sprawność fizyczną i umysłową, zwiększa odporność organizmu na stres, wykazuje działanie relaksacyjne oraz pozytywnie wpływa na dobre samopoczucie psychiczne i fizyczne.
Białko z ekologicznych nasion konopi to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. To bardzo cenny i ciekawy dodatek do diety nie tylko dla osób będących na diecie wegetariańskiej, czy wegańskiej.
Wykonane z opakowania biodegradowalnego, które rozkłada się w ciagu 6-9 miesięcy do dwutlenku węgla, wody i biomasy.
Gotowa mieszanka do przyrządzenia wegetariańskich falafeli.
Gotowa mieszanka suchego ciasta na naleśniki, z mąką gryczaną i mąką ryżową.
Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji.
Chrupiący herbatnik oblany kuwerturą czekoladową. Zawartość kakao: 42%.