Pasty

Łącznie produktów: 61

Pasta słonecznikowa z shitake wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz grzybom shitake.

Pasta słonecznikowa z papryką i pepperoni wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz papryce i pepperoni.

Pasta słonecznikowa dla dzieci wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Łagodny smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pomidorom, oraz dodatkowi niewielkiej ilości nierafinowanego cukru trzcinowego.

Pasta słonecznikowa z rukolą i pomidorem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz rukoli i pomidorom.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Gęsta  pasta z dynią i imbirem. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Pasta słonecznikowa z chrzanem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i chrzanowi.

Gęsta  pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Pasta słonecznikowa z pomidorami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz pomidorom.

Ekologiczna, gęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Krem ze szparagów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Krem z papryczek Habanero – ekstremalnie ostry, dla wytrawnych i wprawionych smakoszy oraz amatorów mega ostrego jedzenia.

Pasta słonecznikowa z ziołami i pomidorem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz ziołom i pomidorom.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Ekologiczna pasta curry.

Krem z karczochów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Pikantna pasta z papryczek chili i czerwonej papryki z warzyw rosnących w ekologicznym gospodarstwie w Toskanii.

Pasta słonecznikowa z 4 rodzajami pieprzu wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pieprzowi.

Niepasteryzowane miso z soi i ryżu brązowego.

Pasta słonecznikowa z bazylią wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i bazylii.

Ekologiczna, gęsta pasta z papryki i chili. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. 

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Ekologiczna pasta curry Indian Tandoori. Opakowanie zawiera porcję do przygotowania dla 2 osób.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.

Pasta słonecznikowa z rukolą wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz rukoli.

Pasta słonecznikowa z curry wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i curry.

Ekologiczna gęsta pasta z karczochów. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna pasta curry Indian Tikka Massala. Opakowanie zawiera porcję do przygotowania dla 2 osób.

Ekologiczna pasta curry Thai green. Opakowanie zawiera porcję do przygotowania dla 2 osób.

Pasta z czerwonej papryki oraz czosnku może służyć jako dodatek do mięs, makaronów oraz innych dań.

Ekologiczna gęsta pasta o intensywnym smaku awokado . Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Ekologiczna pasta z papryczką chili.

Tradycyjna potrawa bliskowschodnia z dodatkiem kokosa i curry.

Ekologiczna marynata do mięsa paprykowa o łagodnym smaku. Produkt pasteryzowany.

Gęsta  pasta z zielonych oliwek. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. Najlepiej przechowywać w suchym miejscu.

Ekologiczna gęsta pasta kremowa o intensywnym smaku warzyw. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Pasta słonecznikowa ze szczypiorkiem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz szczypiorkowi.

Pasta Miso z ekologicznej soi i ryżu, niskosolona.

Tradycyjna potrawa bliskowschodnia z dodatkiem chilli.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Tradycyjny przysmak bliskowschodni.

Ekologiczna gęsta  pasta o intensywnym smaku pomidorków cherry i bazylii . Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna marynata do mięsa paprykowa o ostrym smaku. Produkt pasteryzowany. 

Ekologiczna pasta czosnkowa z przyprawami.

Ekologiczna gęsta pasta z zielonego groszku i orientalnych przypraw. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna pasta z dodatkiem trzech rodzajów papryczek.

Ekologiczna pasta warzywna z dodatkiem szpinaku oraz orzeszków piniowych.

Pasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z  odsączonego, czystego miąższu z kokosa . Organiczne kokosy rosną na certyfikowanych plantacjach na Sri Lanc'e.

Pasta z gotowanej ciecierzycy z dodatkiem daktyli i kakao.

Ekologiczna pasta warzywna z kalarepą to doskonały dodatek do kanapek, makaronów i potraw mięsnych czy ryżu

Tradycyjna potrawa kuchni Bliskiego Wschodu, w tym wydaniu z dodatkiem suszonych pomidorów.

Góra