Syropy

Łącznie produktów: 31

Eliksir jest bardziej gęstą i bardziej intensywną odmianą naparu z kwiatu czarnego bzu.

Ekologiczny syrop klonowy o stopniu C. Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku, uzyskiwanego z pnia klonów.

Ekologiczny syrop z daktyli jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących.

Ekologiczny syrop do słodzenia ze słodu jęczmiennego.

W zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu. Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian.

Syrop klonowy Typ A - delikatny, pozyskuje się głównie z pnia klonu cukrowego.

Ekologiczny syrop tłoczony ze świeżych, czarnych porzeczek z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.

Ekologiczny syrop klonowy z Kanady.

Owoce żurawiny zawierają duże ilości witamin, soli mineralnych, błonnika oraz związków bioaktywnych które warunkują działanie przeciwutleniające i przeciwdrobnoustrojowe wciągów i ekstraktów żurawinowych.

Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku, uzyskiwanego z pnia klonów. Jest niezwykle pożywny i doskonale zastępuje inne produkty słodzące.

To naturalny słodzik. Syrop ryżowy świetnie nadaję się do napojów, deserów, ciast i płatków.

Ekologiczny sok tłoczony ze świeżego, czarnego bzu z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.

Jest to syrop naturalnie wytworzony z soku z  malin. Uzyskany syrop, dosładza się syropem z agawy odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza. 

Produkt niskosłodzony, pasteryzowany. Smak syropu zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne.

Melasa – ciemnobrązowy, gęsty syrop o odczynie słabo alkalicznym. Powstaje jako produkt uboczny podczas produkcji cukru spożywczego.

Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą się nieznacznie różnić w zależności od pory roku.

Ekologiczny syrop z jagody kamczackiej. Firma Batom poleca doskonałej jakości soki tłoczone ze świeżych, ekologicznych owoców.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop daktylowy to substytut cukru doskonale nadający się do słodzenia napojów, ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Syrop z agawy to świetny substytut substancji słodzących, powstający z zagęszczonego soku z agawy. Polecany do słodzenia napojów, deserów oraz ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Syrop powstaje z całych owoców. Może zawierać osad oraz miąższ owoców.

Zagęszczony sok, syrop, z ekologicznych owoców borówki wysokiej.

Syrop z ekstraktu ekologicznej lawendy.

Tłoczony na zimno z ekologicznych malin.

Idealnie nadaje się jako polewa do deserów, ciast, naleśników.



Góra