Syropy

Łącznie produktów: 31
18,60 zł

W zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu. Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian.

55,00 zł

Ekologiczny syrop klonowy o stopniu C. Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku, uzyskiwanego z pnia klonów.

15,85 zł

Ekologiczny syrop z daktyli jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących.

27,08 zł

Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku, uzyskiwanego z pnia klonów. Jest niezwykle pożywny i doskonale zastępuje inne produkty słodzące.

16,31 zł

Ekologiczny syrop do słodzenia ze słodu jęczmiennego.

20,11 zł

Ekologiczny syrop tłoczony ze świeżych, czarnych porzeczek z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.

26,06 zł

Syrop jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Charakteryzuje się karmelowym smakiem i aromatem oraz gęstą konsystencją.

12,83 zł

Owoce żurawiny zawierają duże ilości witamin, soli mineralnych, błonnika oraz związków bioaktywnych które warunkują działanie przeciwutleniające i przeciwdrobnoustrojowe wciągów i ekstraktów żurawinowych.

12,96 zł

Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą się nieznacznie różnić w zależności od pory roku.

34,10 zł

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

12,92 zł

Ekologiczny sok tłoczony ze świeżego, czarnego bzu z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.

20,82 zł

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

30,91 zł

Ekologiczny syrop klonowy z Kanady.

15,91 zł

Jest to syrop naturalnie wytworzony z soku z  malin. Uzyskany syrop, dosładza się syropem z agawy odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza. 

24,03 zł

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

35,39 zł

Syrop klonowy Typ A - delikatny, pozyskuje się głównie z pnia klonu cukrowego.

22,46 zł

Produkt niskosłodzony, pasteryzowany. Smak syropu zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne.

34,83 zł

Ekologiczny syrop klonowy typ A.

94,93 zł

Idealnie nadaje się jako polewa do deserów, ciast, naleśników.

13,75 zł

Zagęszczony sok, syrop, z ekologicznych owoców borówki wysokiej.

30,91 zł

Ekologiczny syrop klonowy z Kanady.

21,41 zł

Syrop z ekstraktu ekologicznej lawendy.

29,53 zł

Tłoczony na zimno z ekologicznych malin.

16,31 zł

To naturalny słodzik. Syrop ryżowy świetnie nadaję się do napojów, deserów, ciast i płatków.

16,31 zł

Melasa – ciemnobrązowy, gęsty syrop o odczynie słabo alkalicznym. Powstaje jako produkt uboczny podczas produkcji cukru spożywczego.

16,00 zł

Syrop daktylowy to substytut cukru doskonale nadający się do słodzenia napojów, ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

13,91 zł

Syrop z agawy to świetny substytut substancji słodzących, powstający z zagęszczonego soku z agawy. Polecany do słodzenia napojów, deserów oraz ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.



Góra