Mleko i Napoje roślinne

Łącznie produktów: 177

Ekologiczny napój gryczany. Idealny do wszelkiego rodzaju płatków śniadaniowych.

Napój ryżowy naturalny, receptura bez wanilii, na bazie naturalnego fermentowanego ryżu.

Napój orkiszowy z dodatkiem migdałów bez dodatku cukru, nie zawiera cholesterolu oraz laktozy. Jest produktem w 100% roślinnym.

Napój orkiszowy naturalny bez dodatku cukru, nie zawiera cholesterolu oraz laktozy. Jest produktem w 100% roślinnym. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu oraz niskim indeksem glikemicznym. Ziarna orkiszu bogate są w wszelkiego rodzaju witaminy, fosfor, wapń, magnez oraz naturalny błonnik pokarmowy.

Napój orkiszowy z wapniem bez dodatku cukru, nie zawiera cholesterolu oraz laktozy. Jest produktem w 100% roślinnym. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu oraz niskim indeksem glikemicznym. Ziarna orkiszu bogate są we wszelkiego rodzaju witaminy, fosfor, wapń, magnez oraz naturalny błonnik pokarmowy.

Napój owsiany o smaku czekoladowym z wapniem. Nie zawiera cholesterolu, laktozy, jest w 100% roślinny, nie zawiera mleka krowiego, sztucznych aromatów. Produkt niskotłuszczowy, bogaty w aminokwasy roślinne.

Napój owsiany o smaku waniliowym. Nie zawiera cholesterolu, nie zawiera laktozy, produkt w 100 % roślinny, niskotłuszczowy, bez dodatków sztucznych substancji aromatycznych.

Taniej -8%

Napój owsiany naturalny bez dodatku cukru. Idealny do wszelkiego rodzaju płatków śniadaniowych, kakao, doskonale nadaje się do kawy. Nie zawiera cholesterolu, laktozy, w 100% pochodzenia roślinnego, bez sztucznych substancji aromatycznych i konserwantów.

Taniej -8%

Napój owsiany z wapniem. Idealny do wszelkiego rodzaju płatków śniadaniowych, kakao, doskonale nadaje się do kawy. Nie zawiera cholesterolu, laktozy, w 100% pochodzenia roślinnego, bez sztucznych substancji aromatycznych i konserwantów.

Napój ryżowy z wanilią powstaje z pełnoziarnistego ryżu, nie zawiera cholesterolu oraz laktozy. Jest produktem w 100% roślinnym. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu oraz niskim indeksem glikemicznym. Ziarna ryżu bogate są w wszelkiego rodzaju witaminy z grupy B, fosfor, wapń, magnez oraz naturalny błonnik pokarmowy.

Taniej -8%

Napój ryżowy z pełnoziarnistego ryżu, nie zawiera cholesterolu oraz laktozy. Jest produktem w 100% roślinnym. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu oraz niskim indeksem glikemicznym.

Taniej -8%

Napój ryżowy z wapniem powstaje z pełnoziarnistego ryżu, nie zawiera cholesterolu oraz laktozy. Jest produktem w 100% roślinnym. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu oraz niskim indeksem glikemicznym.

Napój sojowy z soi niemodyfikowanej genetycznie, naturalny bez dodatku cukru i cholesterolu.

Napój sojowy z dodatkiem wapnia bez dodatku cukru, nie zawiera cholesterolu oraz laktozy. Jest produktem w 100% roślinnym. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu oraz niskim indeksem glikemicznym.

Śmietanka orkiszowa naturalna bez dodatku cukru i cholesterolu. Idealna do kawy, kakao, doskonale zastępuje śmietankę z mleka krowiego.

Śmietanka owsiana naturalna bez dodatku cukru i cholesterolu. Idealna do kawy, kakao, doskonale zastępuje śmietankę z mleka krowiego.

Śmietanka ryżowa naturalna bez dodatku cukru i cholesterolu. Idealna do kawy, kakao, doskonale zastępuje śmietankę z mleka krowiego.

Śmietanka sojowa naturalna bez dodatku cukru i cholesterolu. Idealna do kawy, kakao, doskonale zastępuje śmietankę z mleka krowiego.

Ekologiczny napój jaglany. Idealny do wszelkiego rodzaju płatków śniadaniowych

Napój ryżowo-kokosowy Natumi, podobnie jak pozostałe napoje tej firmy ma uniwersalne zastosowanie.

Napój owsiany wyprodukowany z wyselekcjonowanego czystego owsa, chronionego przed zanieczyszczeniem od innych zbóż.

Deser migdałowo-czekoladowy wytwarzany jest z migdałów i kakao pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, glutenu, laktozy i białek mleka.

Deser migdałowo-waniliowy wytwarzany jest z migdałów i wanilii, pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, glutenu, laktozy i białek mleka.

Deser migdałowy wytwarzany jest z migdałów pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, glutenu, laktozy i białek mleka.

Deser migdałowy z syropem z agawy, wytwarzany jest z migdałów i agawy, pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, glutenu, laktozy i białek mleka.

Deser owsiano-czekoladowy wytwarzany jest z owsa i kakao pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, laktozy i białek mleka.

Deser owsiano-waniliowy wytwarzany jest z owsa i wanilii pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, laktozy i białek mleka.

Deser owsiany z czerwonymi owocami wytwarzany jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Produkt nie zawiera laktozy i białek mleka.

Deser ryżowo-czekoladowy wytwarzany jest z ziarna ryżu pochodzącego z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, glutenu, laktozy i białek mleka.

Deser ryżowo-karmelowy wytwarzany jest z ziarna ryżu pochodzącego z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, glutenu, laktozy i białek mleka.

Deser sojowo-czekoladowy wytwarzany jest z nasion soi pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera glutenu, laktozy i białek mleka.

Napój owsiany czekoladowy wytwarzany jest z ziarna owsa pochodzącego z upraw ekologicznych, nie zawiera soi i laktozy.

Napój ryżowy z wapniem wytwarzany jest z ziarna ryżu pochodzących z upraw ekologicznych, nie zawiera soi, laktozy, glutenu.  

Napój ryżowy z wapniem wytwarzany jest z ziarna ryżu pochodzących z upraw ekologicznych, nie zawiera soi, laktozy, glutenu.    

Napój sojowy wytwarzany jest z łuskanych nasion soi pochodzących z upraw ekologicznych, nie zawiera laktozy, glutenu.

Napój sojowy wytwarzany jest z nasion soi pochodzących z upraw ekologicznych, z dodatkiem wapnia.

Napój owsiany z wapniem wytwarzany jest z ziarna owsa pochodzącego z upraw ekologicznych, nie zawiera soi i laktozy.  

Napój owsiany naturalny z dodatkiem wapnia, z ziarna owsa pochodzącego z upraw eko, nie zawiera soi i laktozy.

Napój owsiany naturalny wytwarzany jest z ziarna owsa pochodzącego z upraw eko, nie zawiera soi i laktozy.

Deser kokosowo-ananasowy wytwarzany jest z kokosów i ananasów pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, glutenu, laktozy i białek mleka.

Deser kokosowo-czekoladowy wytwarzany jest z kakao i kokosów pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, glutenu, laktozy i białek mleka.

Deser kokosowy wytwarzany jest z kokosów pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, glutenu, laktozy i białek mleka.

Deser z konopi wytwarzany jest z konopi pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, laktozy i białek mleka.

Deser z konopi z dodatkiem kakao wytwarzany jest z konopi pochodzących z upraw ekologicznych, produkt nie zawiera soi, laktozy i białek mleka.

Oatly Organic jest w 100% naturalny, produkowany na bazie najwyższej jakości owsa oraz niewielkiej ilości morskiej soli. Napój nie zawiera laktozy i soi, dlatego może być przysmakiem alergików i osób nie tolerujących nabiału.

Napój Oatly z wapniem i witaminami w idealnych proporcjach dostarcza organizmowi cennego białka, węglowodanów, aminokwasów, magnezu i błonnika oraz witaminy D.

Napój sojowo bananowy wytwarzany jest z nasion soi pochodzących z upraw ekologicznych, z dodatkiem banana.

Napój sojowo truskawkowy wytwarzany jest z nasion soi pochodzących z upraw ekologicznych, z dodatkiem truskawki.

Napój sojowo waniliowy wytwarzany jest z nasion soi pochodzących z upraw ekologicznych, z dodatkiem wanilii.

Śmietanka sojowa naturalna bez dodatku cukru i cholesterolu. Idealna do kawy, kakao, doskonale zastępuje śmietankę z mleka krowiego.

Napój sojowy naturalny wytwarzany jest z nasion soi pochodzących z upraw ekologicznych.

Ekologiczne mleko kokosowe firmy Terrasana.

Ekologiczne mleko kokosowe firmy Terrasana.

Deser ryżowy o smaku czekoladowym. Produkt w 100% roślinny, nie zawiera laktozy.

Deser ryżowy o smaku waniliowym. Produkt w 100% roślinny, nie zawiera laktozy.

Mleko ryżowe to napój w 100% roślinny, produkowany z brązowego ryżu. Nie zawiera cholesterolu, glutenu oraz laktozy.

Mleko ryżowe z migdałami to napój w 100% roślinny, produkowany przeważnie z brązowego ryżu, nie zawiera cholesterolu oraz laktozy.

Mleko ryżowe z wapniem to napój w 100% roślinny. Nie zawiera glutenu, cholesterolu oraz laktozy.

Mleko ryżowe z orzechami laskowymi to napój w 100% roślinny. Nie zawiera glutenu, cholesterolu oraz laktozy.

Napój owsiany naturalny firmy Primavena (Alinor) to napój w 100% roślinny. Nie zawiera glutenu, cholesterolu oraz laktozy.

Góra