Sosy

Łącznie produktów: 143

Ekologiczny przecier pomidorowy . Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Polpa pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Ekologiczne przetarte pomidory . Idealne do ryżu, makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny łagodny ketchup z dojrzałych na słońcu pomidorów.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii, całe pomidory bez skórki w passacie, doskonałe do makaronów, ryb, sałatek i sosów pomidorowych.

Ekologiczny, naturalny ketchup dla dzieci. Nie zawiera cukru, sztucznych konserwantów i aromatów.

Ekologiczny krem do gotowania migdałowy.

Ekologiczny, naturalny sos pomidorowy przeznaczony dla dzieci. Nie zawiera sztucznych konserwantów i aromatów.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy bez pszenicy i glutenu.

Ekologiczny sos hot chilli. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Kremowy sos aioli składa się z ekologicznych surowców, może być spożywany przez wegan.

Ekologiczny chrzan. Idealny do kanapek i do mięs.

Toskański sos pomidorowy z bazylią, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Polpa pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

La Salsa dei Piccoli - nowa receptura sosu pomidorowego dla dzieci, do makaronów i ryżu.

Ekologiczny ketchup pomidorowy bez dodatku cukru krystalicznego, słodzony syropem z agawy.

Ekologiczny krem do gotowania kokosowy.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Ekologiczny krem do gotowania z orzechów nerkowca.

Ekologiczna, naturalna musztarda o bardzo delikatnym smaku. Doskonała jako dodatek do zapiekanek, frytek i potraw z grilla. Nie zawiera sztucznych barwników, konserwantów i aromatów.

Passata pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii małe pomidorki w zalewie doskonałe jako dodatek do warzyw.

Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.

Ekologiczny sos kokosowy tajski z dodatkiem warzyw. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos ananasowy z curry. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Toskański sos pomidorowy z warzywami, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Passata pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Ekologiczna, naturalna musztarda o dość wyczuwalnym smaku ziół. Doskonała jako dodatek do zapiekanek, frytek i potraw z grilla. Nie zawiera sztucznych barwników, konserwantów i aromatów.

Toskański sos pomidorowy z chilli, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Idealnie nadaje się do potraw z mięs, ryb, warzyw i wodorostów. Może być spożywany sam jako dip np. do sushi czy sashimi albo w połączeniu z innymi składnikami.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym, 'mocno pomidorowym' smaku. Doskonały jako dodatek do zapiekanek, frytek, potraw z grilla. Nie zawiera sztucznych konserwantów i aromatów.

Pasta wasabi jest oryginalną przyprawą używaną w tradycyjnej japońskiej kuchni.

Ekologiczny sos słodko - kwaśny. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Toskański sos pomidorowy z serem pecorino, doskonały dodatek do makaronów, ryżu i ryb.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii, krojone w kostkę pomidory w sosie własnym, świetne do mięsa, makaronów i ryb.

Toskański sos pomidorowy z warzywami, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Majonez o przyjemnie kremowej konsystencji, wytworzony ze składników pochodzenia organicznego.

Ekologiczny sos słodki chilli. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Toskański sos pomidorowy z morelą, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Ekologiczny sos pomidorowy Bolognese. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczna, naturalna musztarda o balsamicznym smaku. Doskonała jako dodatek do zapiekanek, frytek i potraw z grilla. Nie zawiera sztucznych barwników, konserwantów i aromatów.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy dojrzewający w drewnie cedrowym.

Ekologiczna, naturalna musztarda o bardzo ostrym smaku. Doskonała jako dodatek do zapiekanek, frytek i potraw z grilla. Nie zawiera sztucznych barwników, konserwantów i aromatów.

Ekologiczny pikantny ketchup z dojrzałych na słońcu pomidorów.

Zastosowanie tradycyjnych metod produkcji, a także naturalne i ekologiczne składniki, zapewniają niepowtarzalny i wyśmienity smak musztard firmy Primaeco.

Zastosowanie tradycyjnych metod produkcji, a także naturalne i ekologiczne składniki, zapewniają niepowtarzalny i wyśmienity smak musztard firmy Primaeco.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy dojrzewający w drewnie cedrowym.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Góra