Pasty i pasztety

Łącznie produktów: 127

Pasta słonecznikowa z shitake wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz grzybom shitake.

Wegetariański paprykarz z ryżem parabolicznym. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Smalczyk wegetariański z dodatkiem świeżej cebuli. Bazę stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne.

Paprykarz z kaszą jaglaną. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pasta słonecznikowa z papryką i pepperoni wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz papryce i pepperoni.

Pasta słonecznikowa dla dzieci wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Łagodny smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pomidorom, oraz dodatkowi niewielkiej ilości nierafinowanego cukru trzcinowego.

Pasta słonecznikowa z rukolą i pomidorem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz rukoli i pomidorom.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Gęsta  pasta z dynią i imbirem. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Pasta słonecznikowa z chrzanem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i chrzanowi.

Kremowy pasztet ogórkowy z cieciorką. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Gęsta  pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Pomidorowy pasztet z cieciorką. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pasta słonecznikowa z pomidorami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz pomidorom.

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Warzywny pasztet z soczewicą. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Pasta słonecznikowa z czosnkiem niedźwiedzim wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i czosnkowi niedźwiedziemu.

Pasta słonecznikowa z ogórkiem i koperkiem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz ogórkom, czosnkowi i koperkowi.

Krem ze szparagów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Krem z papryczek Habanero – ekstremalnie ostry, dla wytrawnych i wprawionych smakoszy oraz amatorów mega ostrego jedzenia.

Pasta słonecznikowa z czosnkiem i pomidorami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika, pomidorom i czosnkowi.

Pasta słonecznikowa z ziołami i pomidorem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz ziołom i pomidorom.

Smalczyk wegetariański z dodatkiem migdałów. Bazę stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Ekologiczna pasta curry.

Pasta słonecznikowa z oliwkami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz oliwkom.

Warzywny pasztet z cieciorką. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie soczewicy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.

Krem z karczochów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Pikantna pasta z papryczek chili i czerwonej papryki z warzyw rosnących w ekologicznym gospodarstwie w Toskanii.

Pasta słonecznikowa z 4 rodzajami pieprzu wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pieprzowi.

Niepasteryzowane miso z soi i ryżu brązowego.

Pesto smakuje wyśmienicie nie tylko z makaronem ale także na chlebie tostowym, jako dodatek do zup i risotto, do surowych warzyw, ziemniaków, gotowanych mięs i sałatek.

Kremowe pesto z suszonych pomidorów, idealne jako samodzielna przekąska oraz dodatek do głównych dań.

Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi, dodatkiem oliwy z oliwek oraz sera ricotta.

Pasta słonecznikowa z burakiem i chrzanem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych.

Pasta słonecznikowa z bazylią wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i bazylii.

Ekologiczny pasztet z fasoli kidney przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczna, gęsta pasta z papryki i chili. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. 

Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Wegańskie pesto Alce Nero zostało stworzone  z najlepszych składników. Wzbogacone oliwą z oliwek i włoskim tofu.

Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi i dodatkiem oliwy z oliwek.

Pasta słonecznikowa z papryką wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz papryce.

Ekologiczny smalczyk wegetariański z dodatkiem kaszy gryczanej.

Ekologiczna pasta z pestek dyni. Idealna do pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Ekologiczna pasta curry Indian Tandoori. Opakowanie zawiera porcję do przygotowania dla 2 osób.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Góra