Infolinia
663 11 11 22
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Ładowanie...
Popularne wpisy
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową.
Ocet z polskich jabłek ekologicznych otrzymany poprzez naturalną fermentację octową.
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową.
Genmai Su jest octem o miodowym kolorze i łagodnym i orzeźwiającym smaku, który jest wynikiem rodzaju użytego ryżu i sposobem wytwarzania. Jest mniej kwaśny niż zwykły ocet.
Pochodzący z Modeny ocet balsamiczny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Idealny do kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych
Ocet jabłkowy jest produktem znanym od setek lat. Już w starożytnej medycynie doceniano jego właściwości takie jak: zapobieganie kamieniom pęcherza i infekcjom układu moczowego, wzmocnienie sytemu immunologicznego...
Ocet jabłkowy Bio z zawartością 5% kwasu octowego. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.
Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.
OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM -Wspaniały smak, który wynika z użycia najlepszych odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.
Jasna wersja popularnego kremu balsamicznego o delikatnym smaku.
Produkt nie jest filtrowany. Regularne picie octu cydrowego, to świetny sposób na detoksykację organizmu.
Łagodny, o niskiej 5,4% kwasowości biały ocet balsamiczny z moszczu winogronowego, idealny do sałatek i dressingów.
Ekologiczny ocet idealny do marynowania ogórków i świeżych warzyw. Do bezpośredniego spożycia używać w stanie rozcieńczonym 1:2.
Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany. Kwasowość: 5%. Zawiera naturalny osad. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6%.
Ocet wyprodukowano z ekologicznych białych winogron.
Kwasowość: 5 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.
Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5%. Wyprodukowany w 100% z Włoskich owoców.