Darmowa dostawa: brakuje Ci 349,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 349,00 złDOSTAWA GRATIS!
Ładowanie...
Popularne wpisy
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową.
Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5%. Wyprodukowany w 100% z Włoskich owoców.
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową.
Pochodzący z Modeny ocet balsamiczny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Idealny do kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych
Ocet jabłkowy jest produktem znanym od setek lat. Już w starożytnej medycynie doceniano jego właściwości takie jak: zapobieganie kamieniom pęcherza i infekcjom układu moczowego, wzmocnienie sytemu immunologicznego...
Ocet jabłkowy Bio z zawartością 5% kwasu octowego. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.
Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.
OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM -Wspaniały smak, który wynika z użycia najlepszych odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6%.
Kwasowość: 5 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.
Oleje, oliwy, octyto artykuły spożywcze, które przydają się w każdej kuchni. Stanowią bowiem składnik wielu potraw podawanych zarówno na ciepło, jak i na zimno. Na szczególną uwagę zasługują ekologiczne octy, które mają wiele zastosowań. Wykorzystamy je podczas gotowania, przygotowywania przetworów, sprzątania, a nawet w walce ze zbędnymi kilogramami.
Octy jabłkowe wzbudzają największe zainteresowanie nie tylko dlatego, że nadają kwaśny smak potrawom, ale przede wszystkim ze względu na ich właściwości odchudzające. Picie codziennie rano na czczo 1 szklanki przegotowanej wody z 1 łyżką stołową octu ma przynosić efekt oczyszczenia organizmu – detoks octowy. Już nawet po kilku dniach można zauważyć pierwsze efekty: obwód talii może się zmniejszyć. Dzieje się tak, ponieważ roztwór octu usuwa złogi w jelitach, usprawniając pracę układu pokarmowego.
Jeśli do picia jabłkowego octu dołączymy jeszcze zamianę mięsa na ekologiczneprzetwory warzywne i słodyczy na zdrowe bakalie, możemy liczyć na cudowną przemianę, którą zapoczątkował ocet jabłkowy!
BIO Ocet jest także ważnym dodatkiem do potraw kuchni świata. Oprócz powszechnie znanego octu jabłkowego i spirytusowego dostępne są także artykuły spożywcze popularne w odległych zakątkach naszego globu. Prawdziwą włoską gwiazdą w kategorii octów jest ocet balsamiczny z Modeny, który cieszy się mianem produktu regionalnego Unii Europejskiej. Oryginalny ocet balsamiczny BIO kupimy między innymi od Alce Nero.
Inną ciekawą odmianą octu jest także znany z sushi ocet ryżowy, czyli specjalność kuchni japońskiej.