Octy

Łącznie produktów: 18

Łagodny, o niskiej 5,4% kwasowości biały ocet balsamiczny z moszczu winogronowego, idealny do sałatek i dressingów.

Ciemny ocet balsamiczny to tradycyjna specjalność prowincji Modena, wykonany jest z moszczu zarówno białych jak i czerwonych winogron, kwasowość - 6%.

Jasna wersja popularnego kremu balsamicznego o delikatnym smaku.

Kremowy sos na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.

Ocet wykonany z tradycyjnie fermentującego pełnoziarnistego ryżu.

Ekologiczny ocet winny może być stosowany jako przyprawa. Wytwarzany z winaw procesie fermentacji octowej.

Produkt naturalny, wyłącznie z ekologicznych jabłek. Ocet jabłkowy jest niefiltrowany i niepasteryzowany. Doskonale nadaje się jako dodatek do sałatek lub jako napój chłodzący.

Pochodzący z Modeny ocet balsamiczny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Idealny do kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych

Ocet jabłkowy Bio z zawartością 5% kwasu octowego. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową.

Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową.

Ocet winny z białych winogron.

Ocet winny z czerwonych winogron.

Genmai Su jest octem o miodowym kolorze i łagodnym i orzeźwiającym smaku, który jest wynikiem rodzaju użytego ryżu i sposobem wytwarzania. Jest mniej kwaśny niż zwykły ocet.

Ocet z polskich jabłek ekologicznych otrzymany poprzez naturalną fermentację octową.

OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM -Wspaniały smak, który wynika z użycia najlepszych odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.

Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5%. Wyprodukowany w 100% z Włoskich owoców.



Góra