Octy

Łącznie produktów: 31

Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5%. Wyprodukowany w 100% z Włoskich owoców.

Genmai Su jest octem o miodowym kolorze i łagodnym i orzeźwiającym smaku, który jest wynikiem rodzaju użytego ryżu i sposobem wytwarzania. Jest mniej kwaśny niż zwykły ocet.

Ocet jabłkowy jest produktem znanym od setek lat. Już w starożytnej medycynie doceniano jego właściwości takie jak: zapobieganie kamieniom pęcherza i infekcjom układu moczowego, wzmocnienie sytemu immunologicznego...

Kremowy sos na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.

Łagodny, o niskiej 5,4% kwasowości biały ocet balsamiczny z moszczu winogronowego, idealny do sałatek i dressingów.

Ekologiczny ocet winny może być stosowany jako przyprawa. Wytwarzany z winaw procesie fermentacji octowej.

Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany.

OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM -Wspaniały smak, który wynika z użycia najlepszych odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.

Ciemny ocet balsamiczny to tradycyjna specjalność prowincji Modena, wykonany jest z moszczu zarówno białych jak i czerwonych winogron, kwasowość - 6%.

Taniej -15%

Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.

Ekologiczny ocet balsamiczny.

Ocet jabłkowy niefiltrowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.

Jasna wersja popularnego kremu balsamicznego o delikatnym smaku.

Ocet spirytusowy o 9% kwasowości, z dodatkiem kwiatu róży.

Produkt nie jest filtrowany. Regularne picie octu cydrowego, to świetny sposób na detoksykację organizmu.

Ume ocet o pikantnym, słonym i kwaśnym smaku. Stworzony ze sfermentowanych japońskich śliwek Ume.

Mieszanka octu, moszczu winogronowego i pomarańczy.

Ocet wyprodukowano z ekologicznych białych winogron.

Pochodzący z Modeny ocet balsamiczny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Idealny do kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych

Ocet jabłkowy Bio z zawartością 5% kwasu octowego. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową.

Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową.

Ocet winny z białych winogron.

Ocet winny z czerwonych winogron.

Ocet kokosowy jest wytwarzany przez fermentację wody kokosowej. Ocet kokosowy posiada białą barwę, a także bardzo ostry kwaśny smak. Pasuje do sałatek i surówek, zup, dipów, marynat.

Ocet z owoców ekologicznego granatu.

Ekologiczny ocet balsamiczny.

Ekologiczny ocet balsamiczny z dodatkiem ekologicznego miodu tymiankowego.

Produkt naturalnie bezglutenowy, 5% kwasowości.

Ekologiczny ocet cydrowy o 5% kwasowości.



Góra