Infolinia
663 11 11 22
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Ładowanie...
Popularne wpisy
Cynamon jest to jedna z najstarszych przypraw, wykorzystywana głównie w kuchni indyjskiej i chińskiej.
Kurkuma jest składnikiem różnych mieszanek przyprawowych.
Curry jest mieszanką przypraw. Jest narodową przyprawą w kuchni indyjskiej. W skład curry może wchodzić od kilku do kilkudziesięciu zmielonych przypraw.
Papryka mielona słodka to przyprawa znana i ceniona na całym świecie.
Kminek idealna przyprawa do zup, potraw z ziemniaków i fasoli.
Aromatyczna przyprawa służy głownie jako dodatek do pieczywa, do przetworów warzywnych, do aromatyzowania wina.
Kozieradka podnosi walory smakowe w mieszankach przyprawowych.
Pochodzi z południowej Azji, uprawiana głównie we Wschodnich Indiach,
Goździki to aromatyczna przyprawa używana do przyprawiania mięs, dziczyzny, ryb i marynat.
Oregano przyprawiane są też sałatki, warzywa, sosy, ryby i potrawy z sera.
Majeranek nadaje się wspaniale do przyprawiania zup jarzynowych, pomidorowych, ryb, pasztetów i omletów.
Cynamon jest to jedna z najstarszych przypraw, wykorzystywana głównie w kuchni indyjskiej i chińskiej.
Ziele angielskie szczególnie wzbogaca smak ciemnych sosów, polepsza walory smakowe kompotów i likierów.
Bulion warzywny w proszku Alce Nero bez dodatku oleju palmowego, jest idealny do przyrządzania wszelkiego rodzaju zup, sosów czy risotto.
Czosnek niedźwiedzi jest jednym z największych odkryć ostatnich lat.
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, marynat, wędlin, nadaje się do przyprawiania surówek warzywnych.
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, marynat, wędlin, nadaje się do przyprawiania surówek warzywnych.
Wyśmienita i bardzo aromatyczna przyprawa którą dodaje się pod koniec gotowania potraw mięsnych.
Aromat i smak przypominający trochę cytrynę, ale bez jej kwaskowatości.
Koperek stosuje się go do zup, rosołów, ziemniaków i sosów.
Natkę pietruszki stosuje się głównie do zup, rosołów ziemniaków, sosów.
Kurkuma jest składnikiem różnych mieszanek przyprawowych. Nadaje charakterystyczny smak rosołom i potrawom z drobiu. Można dodawać ją do musztardy i sosów.
Ekologiczna mieszanka suszonych warzyw takich jak: marchew, korzeń pietruszki, por, seler korzeń oraz cebula. Idealna jako dodatek do zup, mięs oraz sałatek.
Paprykę słodką dodaje się ją do gulaszu, sznycli, pieczeni, mięsa z rusztu.
Przyprawę stanowi wysuszona kora pochodząca z drzewa cynamonowego, uprawianego w Azji Południowo-Wschodniej.
Doskonała mieszanka na bazie suszonych pomidorów z dodatkiem bazylii i czosnku niedźwiedziego pasuje do kuchni śródziemnomorskich oraz do mięs pieczonych, sosów, zapiekanek i jajecznicy.
Tymianek idealnie pasuje do wieprzowiny, baraniny, kaczki lub gęsi.
Wanilia jedna z cennych przypraw pochodząca z Meksyku do Europy sprowadzona przez hiszpańskich konkwistadorów.
Cynamon doskonale komponuje się z wieloma daniami. Idealnie pasuje do deserów, wypieków oraz tradycyjnych pierników.
Pikantny smak dzikiego czosnku a jednocześnie mieszanina smaku przypominająca posmak łagodnego szczypiorku.
Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, ryb, pasztetów i omletów.
Mieszanka znakomicie dobranych przypraw.
Curry stosujemy jako przyprawę do cielęciny, baraniny, drobiu i ryb.
Lubczyk jest przyprawą bardzo mocną, dlatego stosuje się go w małych ilościach.
Sól ziołowa to mieszanka soli z aromatycznymi ziołami.
Jest to jedna z najstarszych i najbardziej znanych przypraw, niezastąpiona do zup, rosołów, duszonych warzyw, sosów, wędlin potraw smażonych, galaretek itp.
Ekologiczne kostki rosołowe, wyłącznie z naturalnych składników. 8 sztuk.
Kozieradka podnosi walory smakowe w mieszankach przyprawowych.
Morwa hamuje rozkład wielocukrów na cukry proste, dzięki czemu są one słabiej przyswajane przez organizm i wydalane.
Ekologiczny napój na bazie kurkumy mielonej od firmy Sonnentor.
Kardamon charakteryzuje się łagodnym aromatem o eukaliptusowej i cytrusowej nucie. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych. - See more at: http://www.kamis.pl/Produkty/Specialite/Blistry-Specialite/Anyz-gwiazdki.aspx#sthash.caApVV9e.dpuf Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych,...
Cynamon doskonale komponuje się z wieloma daniami. Idealnie pasuje do deserów, wypieków oraz tradycyjnych pierników.
Rozmarynem przyprawia się zupy, gotowane ziemniaki, makarony, dania z drobiu, ryb i dziczyzny.
Doskonale skomponowane zioła i przyprawy nadają niepowtarzalny smak i aromat.
Ashwagandha (żeń-szeń indyjski), stanowi jedno z najważniejszych ziół w ajurwedzie.
Kawa z dodatkiem tej przyprawy doskonale zyskuje na aromacie i smaku.
Liść laurowy to jedna z najstarszych i najbardziej znanych przypraw, niezastąpiona do zup.
Bogaty skład przyprawy sprawia, że potrawy mają bogate walory smakowo-zapachowe.
Ekologiczny napój na bazie kurkumy mielonej od firmy Sonnentor.