Darmowa dostawa: brakuje Ci 349,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 349,00 złDOSTAWA GRATIS!
Ładowanie...
Popularne wpisy
Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.
Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.
Czekolada gorzka z 99% zawartością kakao.
Rodzynki oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Intensywna i mocna 100% tabliczka kakaowa z dodatkiem wanilii. Tabliczka kakaowa nie zawiera cukru.
Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.
Czekolada mleczna 36% kakao. Naturalny aromat wanilii. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.
Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.
Orzechy nerkowca w czekoladzie z domieszką wanilii Bourbon.
Migdały oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w witaminę E, magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Orzechy laskowe w czekoladzie kokosowej z domieszką wanilii Bourbon.
Ekologiczna czekolada kokosowa z dodatkiem wanilii Bourbon.
Czekolada gorzka 71%. Naturalny aromat wanilii. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.
Pyszna czekolada gorzka z dodatkiem migdałów. Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.
Orzechy nerkowca oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Figi oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.
Jagody inkaskie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Pyszna czekolada gorzka z nadzieniem z czarnej porzeczki. Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Ekologiczne migdały w czekoladzie kokosowej z wanilią Bourbon.
Pyszna czekolada gorzka z dodatkiem całych orzechów laskowych. Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Biała czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej z pistacjami i wanilią Bourbon.
Orzechy laskowe oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w witaminę E, magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady zawierającej 70% kakao.
Ciemna czekolada słodzona cukrem palmowym, z daktylami i wanilią Bourbon.
Delikatny słodkawy smak ekologicznych nerkowców łączy się w harmonijną całość z organiczną belgijską czekoladą.
Ekologiczna czekolada zrobiona na napoju ryżowym z dodatkiem chrupiącego ryżu. Czekolada idealna dla najmłodszych i osób mających problemy z tolerancją glutenu oraz laktozy.
Pyszna czekolada z orzechami z ekologicznych składników. Całe orzechy laskowe i najlepsza wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.
Banany oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Pyszna czekolada gorzka z dodatkiem ostrej chili. Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Kuwertura to czekolada wysokiej jakości zawierająca więcej masła kakaowego niż zwykła czekolada.
Orzechy brazylijskie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Morwy tureckie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Łagodnie kwaskowata żurawina z ekologicznych upraw stanowi harmonijne połączenie z organiczną czekoladą zawierającą 70% kakao.
Ekologiczna czekolada mleczna w kawałkach z dodatkiem migdałów i kokosa.
Ekologiczna czekolada premium o zawartości kakao 71%. Czekolada idealna dla najmłodszych i osób mających problemy z tolerancją glutenu oraz laktozy.
Czekolada to słowo, na dźwięk którego wielu z nas cieknie ślinka. To pyszny deser, wywodzący się z Ameryki Południowej, wytwarzany z tłuszczu i kakao. Czekolada to chwila przyjemności i zapomnienia. Co zrobić, by była to zdrowa przyjemność? Sięgać po nasze gorzkie czekolady,najlepiej z certyfikatem bio.
Gorzka czekolada ekologiczna jest zdrową przekąską, a ziarna kakaowca, z których się ją wytwarza, są cennym źródłem składników odżywczych. W czekoladzie znajdują się między innymi:
Wielu z nas przekonało się na własnej skórze, że kostka czekolady BIO ma niezwykłą moc poprawy nastroju. Co więcej, gorzka czekolada poprawia koncentrację, wspomaga pracę mózgu i reguluje ciśnienie tętnicze krwi. Naturalnie!
Ekologiczne czekolady są produkowane z ziaren kakaowca pochodzących z kontrolowanych plantacji. Sięgając po słodycze i przekąski od sprawdzonych producentów mamy nie tylko gwarancję, że otrzymamy naturalny produkt, bez pozostałości pestycydów. Kontrolowane uprawy kakaowca to także pewność, że osoby ciężko pracujące przy hodowli i suszeniu ziaren otrzymują uczciwą zapłatę.
W chwilach czekoladowego zapomnienia pamiętajmy o tych, dzięki którym czekolada trafia na nasze stoły i wybierajmy produkty sygnowane logo organizacji Fair Trade marek, takich jak:
Wypróbuj też inne ekoprzekąski! Polecamy ekologiczne ciasta i ciastka, kremy i desery.