Makaron

Łącznie produktów: 198

Ekologiczny makaron spirale orkiszowy.

Ekologiczny makaron spaghetti orkiszowy.

Ekologiczny makaron penne orkiszowy.

Taniej -15%

Ekologiczny makaron ryżowy spaghetti.

Makaron 'gniazdka' z pszenicy durum i wody, nie zawiera jaj, stworzony wg tradycyjnej receptury.

Ekologiczny makaron spaghetti orkiszowy pełnoziarnisty.

Ekologiczny makaron z mąki orkiszowej z pełnego przemiału. Orkisz jest jedną z najstarszych odmian pszenicy, uprawianą już w starożytności i średniowieczu. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Taniej -15%

Ekologiczny i bezglutenowy makaron gryczany z dodatkiem batatów.

Ekologiczny makaron penne orkiszowy pełnoziarnisty.

Taniej -15%

Makaron z białej mąki orkiszowej, bez dodatku soli i jaj.

Ekologiczny makaron gryczany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy durum i wody, nie zawiera jaj, stworzony wg tradycyjnej receptury.

Taniej -15%

Makaron z białej mąki orkiszowej z dodatkiem kurkumy. Bez dodatku jaj i soli.

Taniej -15%

Ekologiczny i bezglutenowy makaron z ryżu tajskiego.

Ekologiczny makaron ryżowy to idealny sposób dla osób, które stosują dietę niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron razowy z pszenicy Durum spaghetti wytwarza się z razowej mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Taniej -15%

Ekologiczny i bezglutenowy makaron z ryżu czarnego.

Ekologiczny makaron gryczany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Taniej -15%

Makaron z białej mąki orkiszowej z dodatkiem szpinaku ekologicznego, bez dodatku soli i jaj.

Ekologiczny makaron kukurydziany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Taniej -15%

Ekologiczny i bezglutenowy makaron z ryżu brązowego.

Ekologiczny makaron z czarnego ryżu to idealny sposób dla osób, które stosują dietę niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron z pszenicy wraz z dodatkiem pomidora i bazylii. Durum wytwarza się z mieszanki białej i razowej mąki z pszenicy Durum

Ekologiczny makaron kukurydziano-ryżowy to idealny sposób dla osób, które stosują dietę niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron gryczany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron 'świderki' z pszenicy durum i wody, nie zawiera jaj, stworzony wg tradycyjnej receptury.

Ekologiczny makaron kukurydziano-ryżowy to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron kukurydziany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Taniej -15%

Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).

Taniej -15%

Ekologiczny i bezglutenowy makaron z ryżu brązowego z wakame.

Makaron razowy z pszenicy Durum lasagne wytwarza się z razowej mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Taniej -15%

Makaron w postaci dużych, prostokątnych płatów do przygotowania lasagne.

Taniej -15%

Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).

Taniej -15%

Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).

Ekologiczny makaron ryżowy to idealny sposób dla osób, które stosują dietę niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Ekologiczny makaron z czarnego ryżu to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron z pszenicy oraz dodatkiem bazylii. Durum wytwarza się z mieszanki białej i razowej mąki z pszenicy Durum. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Makaron z pszenicy durum razowej i wody, nie zawiera jaj, stworzony wg tradycyjnej receptury.

Taniej -15%

Makaron razowy żytni typu świderki. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -15%

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej. Odpowiedni dla dzieci od 6 miesiąca życia po konsultacji z pediatrą. Czas gotowania 6-8 min.

Taniej -15%

Ekologiczny makaron z mąki gryczanej.

Ekologiczny makaron z mąki orkiszowej z pełnego przemiału. Orkisz jest jedną z najstarszych odmian pszenicy, uprawianą już w starożytności i średniowieczu. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Taniej -15%

Makaron w postaci dużych, prostokątnych płatów do przygotowania lasagne.

 Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju lasagne.

Ekologiczny makaron z mąki owsianej w formie kolanek.

Taniej -15%

Ekologiczny makaron z mąki z ciecierzycy. Makaron ten nie zawiera glutenu, może też zawierać śladowe ilości jaj. Gotować przez ok. 5 min.

Ekologiczny makaron wstążki orkiszowy pełnoziarnisty.

Ekologiczny makaron z mąki orkiszowej z pełnego przemiału. Orkisz jest jedną z najstarszych odmian pszenicy, uprawianą już w starożytności i średniowieczu. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Ekologiczny makaron z czarnego ryżu to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Ekologiczny makaron gryczany to idealny sposób dla osób, które stosują dietę bezglutenową i niskobiałkową.

Taniej -15%

Ekologiczny makron z bezglutenowej mąki z groszku zielonego, w kształcie świderka Fusilli.

Makaron z pszenicy Durum wytwarza się z mąki z pszenicy Durum pochodzącej z upraw ekologicznych. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych

Bezglutenowy makaron spaghetti. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań oraz sałatek.

Góra