Darmowa dostawa: brakuje Ci 349,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 349,00 złDOSTAWA GRATIS!
Ładowanie...
Popularne wpisy
Główny składnik fasolki po bretońsku. Nadaje się do pasztetów, past, zup i dań jednogarnkowych. Bogate źródło białka. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne nasiona konopi łuskanej. Przypominają ziarna sezamu, mają pyszny orzechowy smak.
Słonecznik idealnie nadaje się jako pożywna przekąska lub dodatek wypieków, deserów czy musli. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Sorgo, zwane również afrykańskim prosem, charakteryzuje się delikatnym smakiem z lekko orzechową nutą. Po ugotowaniu może być dodawane do warzyw, mięsa, ryb, a także zup i sałatek.
Smaczna i pożywna oraz dobrze przyswajalna przez organizm odmiana soczewicy. Polecana do zup, dań jednogarnkowych i pikantnych przekąsek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Jedna z najstarszych i najpopularniejszych roślin strączkowych w Azji. Bogate źródło białka roślinnego. Ma słodko-orzechowy smak. Polecana do past, pasztetów i zup. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Zwana również grochem włoskim lub cieciorką. Ma delikatny, orzechowy smak. Polecana do różnego rodzaju past, zup, sosów i sałatek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczny sezam niełuskany po uprażeniu może stanowić smaczny dodatek do sałatek, chleba i różnych dań. Może służyć również do domowego przygotowania tahiny - pasty sezamowej, doskonałej alternatywy dla masła bądź margaryny. Polecamy także w formie mielonej jako posypkę do kasz, ryżu, zup czy warzyw gotowanych na parze. Nasiona sezamu powinny być...
Podstawowy składnik grochówki czy wigilijnego grochu z kapustą i grzybami. Polecany jako nadzienie do pierogów, past do chleba, bezmięsnych pasztetów i kotletów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Smaczna i pożywna oraz dobrze przyswajalna przez organizm odmiana soczewicy. Polecana do zup, dań jednogarnkowych i pikantnych przekąsek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery.
Zwana również grochem włoskim lub cieciorką. Ma delikatny, orzechowy smak. Polecana do różnego rodzaju past, zup, sosów i sałatek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Słonecznik idealnie nadaje się jako pożywna przekąska lub dodatek wypieków, deserów czy musli. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Nasiona lnu sprawdzają się zarówno w kuchni jak i w kosmetyce. Mielone ziarna idealnie nadają się jako posypka dań ciepłych, sałatek, muesli oraz jako składnik chleba. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Niezwykle smaczna i pożywna odmiana czarnej soczewicy. Dodatek pikantnych przekąsek, sałatek oraz dań z warzyw. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna Chia zwana też szałwią hiszpańską, to gatunek rośliny zielnej kwitnącej latem, bardzo cenionej za swoje nasiona, które są ciekawym dodatkiem do diety.
Nasiona lnu sprawdzają się zarówno w kuchni jak i w kosmetyce. Mielone ziarna idealnie nadają się jako posypka dań ciepłych, sałatek, muesli oraz jako składnik chleba. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczny popcorn to wyśmienita przekąska dla całej rodziny. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna Chia zwana też szałwią hiszpańską to gatunek rośliny zielnej kwitnącej latem, bardzo cenionej za swoje nasiona, które są ciekawym dodatkiem do diety.
Polecana do zup, pasztetów, warzyw i past. Bogata w białka roślinne. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna fasolka biała to znana i chętnie stosowana roślina strączkowa. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Polecany do ciast, deserów, lodów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Roślina od ponad 2000 lat znana i ceniona ze względu na swoje naturalne bogactwo. Używana była już przez starożytnych Greków. Pospolicie zwana ostem mlecznym.
Zielona soczewica posiada delikatny smak. Doskonała do past, zup, dań jednogarnkowych lub jako farsz pierogów czy krokietów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Nasiona lnu sprawdzają się zarówno w kuchni jak i w kosmetyce. Mielone ziarna idealnie nadają się jako posypka dań ciepłych, sałatek, muesli oraz jako składnik chleba. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Zielona soczewica posiada delikatny smak. Doskonała do past, zup, dań jednogarnkowych lub jako farsz pierogów czy krokietów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna soczewica żółta charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem.
Sezam o słodkim, lekko orzechowym smaku. Po uprażeniu może stanowić smaczny i ciekawy kolorystycznie dodatek do potraw z warzyw, kremów zbożowych i zup. Doskonale komponuje się z mięsem i rybami. Nasiona sezamu powinny być mielone bezpośrednio przed spożyciem. Również wcześniejsze namaczanie sezamu poprawia jego strawność. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Amarantus to jedna z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin. Polecany do owsianki, zup, do pieczenia chleba. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne nasiona lnu znajdują wszechstronne zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce. Siemię lniane polecamy mielić i używać jako posypkę do wszelkiego rodzaju dań ciepłych, sałatek i musli.
Nazwa fasolki (nerkowata) pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Ekologiczny popcorn to wyśmienita przekąska dla całej rodziny.
Ekologiczna soczewica czerwona, to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm.
Ekologiczna soczewica brązowa jest znakomitym składnikiem dań jednogarnkowych oraz dodatkiem do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu, puree.
Słonecznik idealnie nadaje się jako pożywna przekąska lub dodatek wypieków, deserów czy musli. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne łuski babki jajowatej są wartościowe z uwagi na bardzo wysoką zawartość błonnika. W obecności wody uwalniają śluz i tworzą żel ułatwiający przesuwanie treści zalegających w jelitach.
Ekologiczna fasolka pinto to dekoracyjna roślina strączkowa.
Ekologiczna Chia zwana też szałwią hiszpańską to gatunek rośliny zielnej kwitnącej latem, bardzo cenionej za swoje nasiona, które są ciekawym dodatkiem do diety.