Darmowa dostawa: brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 złDOSTAWA GRATIS!
Ładowanie...
Popularne wpisy
Ekologiczne ziarno słonecznika doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów, musli i sałatek. Wyśmienicie smakuje uprażony na patelni.
Główny składnik fasolki po bretońsku. Nadaje się do pasztetów, past, zup i dań jednogarnkowych. Bogate źródło białka. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne nasiona konopi łuskanej. Przypominają ziarna sezamu, mają pyszny orzechowy smak.
Słonecznik idealnie nadaje się jako pożywna przekąska lub dodatek wypieków, deserów czy musli. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Smaczna i pożywna oraz dobrze przyswajalna przez organizm odmiana soczewicy. Polecana do zup, dań jednogarnkowych i pikantnych przekąsek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Jedna z najstarszych i najpopularniejszych roślin strączkowych w Azji. Bogate źródło białka roślinnego. Ma słodko-orzechowy smak. Polecana do past, pasztetów i zup. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Zwana również grochem włoskim lub cieciorką. Ma delikatny, orzechowy smak. Polecana do różnego rodzaju past, zup, sosów i sałatek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczny sezam niełuskany po uprażeniu może stanowić smaczny dodatek do sałatek, chleba i różnych dań. Może służyć również do domowego przygotowania tahiny - pasty sezamowej, doskonałej alternatywy dla masła bądź margaryny. Polecamy także w formie mielonej jako posypkę do kasz, ryżu, zup czy warzyw gotowanych na parze. Nasiona sezamu powinny być...
Podstawowy składnik grochówki czy wigilijnego grochu z kapustą i grzybami. Polecany jako nadzienie do pierogów, past do chleba, bezmięsnych pasztetów i kotletów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Komosa ryżowa z powodzeniem zastępuje kasze i makarony. Polecana jako składnik zup, warzyw lub sosów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna quinoa biała, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony.
Smaczna i pożywna oraz dobrze przyswajalna przez organizm odmiana soczewicy. Polecana do zup, dań jednogarnkowych i pikantnych przekąsek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery.
Zwana również grochem włoskim lub cieciorką. Ma delikatny, orzechowy smak. Polecana do różnego rodzaju past, zup, sosów i sałatek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Słonecznik idealnie nadaje się jako pożywna przekąska lub dodatek wypieków, deserów czy musli. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Niezwykle smaczna i pożywna odmiana czarnej soczewicy. Dodatek pikantnych przekąsek, sałatek oraz dań z warzyw. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna Chia zwana też szałwią hiszpańską, to gatunek rośliny zielnej kwitnącej latem, bardzo cenionej za swoje nasiona, które są ciekawym dodatkiem do diety.
Ekologiczny popcorn to wyśmienita przekąska dla całej rodziny. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Polecana do zup, pasztetów, warzyw i past. Bogata w białka roślinne. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna fasolka biała to znana i chętnie stosowana roślina strączkowa. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Komosa ryżowa z powodzeniem zastępuje kasze i makarony. Polecana jako składnik zup, warzyw lub sosów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Polecany do ciast, deserów, lodów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Roślina od ponad 2000 lat znana i ceniona ze względu na swoje naturalne bogactwo. Używana była już przez starożytnych Greków. Pospolicie zwana ostem mlecznym.
Zielona soczewica posiada delikatny smak. Doskonała do past, zup, dań jednogarnkowych lub jako farsz pierogów czy krokietów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek.
Nasiona lnu sprawdzają się zarówno w kuchni jak i w kosmetyce. Mielone ziarna idealnie nadają się jako posypka dań ciepłych, sałatek, muesli oraz jako składnik chleba. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Zielona soczewica posiada delikatny smak. Doskonała do past, zup, dań jednogarnkowych lub jako farsz pierogów czy krokietów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna soczewica żółta charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem.
Jedna z najbardziej odżywczych odmian fasoli. Bardzo pożywna, jest bogatym źródłem białka roślinnego. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Sezam o słodkim, lekko orzechowym smaku. Po uprażeniu może stanowić smaczny i ciekawy kolorystycznie dodatek do potraw z warzyw, kremów zbożowych i zup. Doskonale komponuje się z mięsem i rybami. Nasiona sezamu powinny być mielone bezpośrednio przed spożyciem. Również wcześniejsze namaczanie sezamu poprawia jego strawność. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Amarantus to jedna z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin. Polecany do owsianki, zup, do pieczenia chleba. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna quinoa czarna, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony.
Nazwa fasolki (nerkowata) pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Ekologiczny popcorn to wyśmienita przekąska dla całej rodziny.
Ekologiczna soczewica czerwona, to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm.
Ekologiczna soczewica brązowa jest znakomitym składnikiem dań jednogarnkowych oraz dodatkiem do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu, puree.
Ekologiczny sezam niełuskany po uprażeniu może stanowić smaczny dodatek do sałatek, chleba i różnych dań. Może służyć również do domowego przygotowania tahiny - pasty sezamowej, doskonałej alternatywy dla masła bądź margaryny. Polecamy także w formie mielonej jako posypkę do kasz, ryżu, zup czy warzyw gotowanych na parze. Nasiona sezamu powinny być...
Słonecznik idealnie nadaje się jako pożywna przekąska lub dodatek wypieków, deserów czy musli. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Jedna z najbardziej odżywczych odmian fasoli. Bardzo pożywna, jest bogatym źródłem białka roślinnego. Produkt rolnictwa ekologicznego.