Mąka

Łącznie produktów: 106

Bezglutenowa mieszanka do wypieku 20 batonów z czarną porzeczką.

Owoce goji pochodzą z Azji, zwłaszcza w Tybecie, Chinach, Mongolii i Indiach. Ich nadzwyczajne właściwości są znane tradycyjnej medycynie chińskiej od wieków.

Owoce goji pochodzą z Azji, zwłaszcza w Tybecie, Chinach, Mongolii i Indiach. Ich nadzwyczajne właściwości są znane tradycyjnej medycynie chińskiej od wieków.

Ekologiczna mąka jaglana uzyskana z obłuszczonego ziarna prosa.

Ekologiczna mąka kukurydziana otrzymana ze zmielonego ziarna kukurydzy.

Ekologiczna mąka ryżowa jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna ryżu.

Ekologiczna mąka migdałowa jest produkowana poprzez staranne rozdrobnienie nasion migdałowca.

Ekologiczna mąka migdałowa jest produkowana z komosy ryżowej (quinoa).

Mąka owsiana powstaje w wyniku zmielenia ziaren owsa.

Mąka sojowa otrzymywana jest z ekologicznych upraw soi.

Mąka z ciecierzycy jest wyśmienitym źródłem wapnia, białka, magnezu, cynku oraz żelaza.

Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych.

Mąka kokosowa - nie zawiera glutenu, produkt certyfikowany, ekologiczny.

Mąka kokosowa - nie zawiera glutenu, produkt certyfikowany, ekologiczny.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka firmy Alce Nero. 

Taniej -7%

Mąka pszenna razowa typ 2000. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka gryczana ze zmielonej na żarnach gryki. Doskonała na bliny, placki i kluski.

Taniej -7%

Jedna z najbardziej odżywczych mąk. Polecana do ciasta naleśnikowego, makaronów, placków.

Taniej -7%

Mąka jaglana charakteryzuje się słodko-gorzkim posmakiem i lekko orzechowym aromatem. Idealna do zagęszczania potraw.

Taniej -7%

Polecana do wypieków ciast, chleba, placków. Nadaje wypiekom piękną, złotą barwę. Świetna do panierowania.

Taniej -7%

Pełnoziarnista mąka orkiszowa. Zawiera gluten. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -7%

Pełnoziarnista mąka orkiszowa. Zawiera gluten. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -7%

Polecana do wypieków ciast, chleba, naleśników. Zawiera gluten. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -7%

Pełnoziarnista mąka pszenna. Doskonała do wypieków pełnoziarnistego pieczywa. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -7%

Bogata w gluten mąką pszenna ułatwiająca wyrastanie ciasta. Doskonała do ciasta drożdżowego. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -7%

Pełnoziarnista mąka ryżowa. Posiada lekko słodkawy smak dzięki czemu idealnie pasuje do wypieków ciast, ciasteczek, naleśników. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -7%

Mąka ziemniaczana to idealny zagęstnik sosów, zup lub dodatek ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -7%

Pełnoziarnista mąka żytnia nadaje wypiekom charakterystyczny wytrawny posmak. Polecana do wypieków ciemnego pieczywa żytniego. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -7%

Mąka żytnia. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka pszenna chlebowa otrzymywana jest przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren pszenicy zwyczajnej.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych.

Taniej -7%

Ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej pszenicy durum.

Taniej -7%

Ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej pszenicy durum.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka z nasion konopi charakteryzuje się lekko orzechowym smakiem i aromatem.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka z quinoa otrzymywana jest ze zmielonych, nieprażonych ziaren komosy ryżowej.

Skrobia kukurydziana to znakomity produkt o wszechstronnym zastosowaniu w kuchni. Idealnie pasuje do zup, sosów, ciast, ciasteczek i kremów.

Ekologiczny makaron z pszenicy wraz z dodatkiem buraka i bazylii. Durum wytwarza się z mieszanki białej i razowej mąki z pszenicy Durum. Przyprawę stosuje się do ciast, deserów, potraw słodko-kwaśnych, mięsnych oraz warzywnych.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka z topinamburu. Produkt nie zawiera glutenu.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka z żołędzi. Produkt nie zawiera glutenu.

Całkowicie naturalna, nie wybielana, idealna do zrównoważonego, dostarczającego energii odżywiana oraz do doprawiania dań gotowanych i pieczonych.

Mąka teff jest świetną pełnoziarnistą alternatywą do bezglutenowych wypieków.

Bezglutenowa mieszanka jasnych mąk do wypieków.

Ekologiczna tapioka to rodzaj kaszy, który otrzymywany jest z manioku.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka z soczewicy doskonale nadaje się do zagęszczania dań mięsnych, warzyw i zup.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka teff otrzymywana jest ze zmielonych ziaren miłki abisyńskiej.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka amarantusowa otrzymywana jest z ziaren amarantusa. Nadaje wypiekom lekko orzechowy smak.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka kokosowa powstaje w wyniku zmielenia miąższu kokosa.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka kokosowa powstaje w wyniku zmielenia miąższu kokosa.

Taniej -7%

Ekologiczna mąka kukurydziana otrzymana ze zmielonego ziarna kukurydzy.

Taniej -7%

Taniej -7%

Mąka orkiszowa chlebowa* typ 1100.

Taniej -7%

Taniej -7%

Taniej -7%

Mąka ze świeżego pełnego przemiału ziarna samopszy ekologicznej.

Góra