Suszone owoce

Łącznie produktów: 105

Owoce goji pochodzą z Azji, zwłaszcza w Tybecie, Chinach, Mongolii i Indiach. Ich nadzwyczajne właściwości są znane tradycyjnej medycynie chińskiej od wieków.

Owoce goji pochodzą z Azji, zwłaszcza w Tybecie, Chinach, Mongolii i Indiach. Ich nadzwyczajne właściwości są znane tradycyjnej medycynie chińskiej od wieków.

Taniej -10%

Suszone daktyle polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Egzotyczny smak suszonego daktyla z ekologicznych upraw otulony wytrawną, belgijską czekoladą zawierającą 70% kakao.

Bananowiec to zadziwiająca zielna roślina o największych rozmiarach dochodząca do kilku metrów wysokości i wykorzystywana w wieloraki sposób. Z niektórych gatunków bananowca robi się wytrzymałe liny, inne po ugotowaniu spożywa się podobnie jak ziemniaki, a z niedojrzałych bananów sporządza się mąkę służącą do wypieku chleba.

Ekologiczne suszone krążki jabłek to doskonała przekąska.

Daktyle to owoce najstarszego drzewa owocowego na świecie, uprawianego już 4 tysiące lat p.n.e. Berberyjski lud Tuaregów ma dla nich taki sam szacunek, z jakim my odnosimy się do chleba, i wierzy, że jeden daktyl może wyżywić człowieka przez trzy dni (pierwszego dnia zjada się skórkę, drugiego słodki miąższ, trzeciego mąkę z pestki).

Daktyle to owoce najstarszego drzewa owocowego na świecie, uprawianego już 4 tysiące lat p.n.e. Berberyjski lud Tuaregów ma dla nich taki sam szacunek, z jakim my odnosimy się do chleba, i wierzy, że jeden daktyl może wyżywić człowieka przez trzy dni (pierwszego dnia zjada się skórkę, drugiego słodki miąższ, trzeciego mąkę z pestki).

Daktyle to owoce najstarszego drzewa owocowego na świecie, uprawianego już 4 tysiące lat p.n.e. Berberyjski lud Tuaregów ma dla nich taki sam szacunek, z jakim my odnosimy się do chleba, i wierzy, że jeden daktyl może wyżywić człowieka przez trzy dni (pierwszego dnia zjada się skórkę, drugiego słodki miąższ, trzeciego mąkę z pestki).

Figowiec pochodzi najpewniej ze środkowo-zachodniej Azji lub Azji Mniejszej. Dziś uprawia się go w licznych krajach obszaru tropikalnego i subtropikalnego, na terenach śródziemnomorskich, w Gruzji, Armenii, Kalifornii i innych krajach. Był już znany ludziom neolitu.

Figowiec pochodzi najpewniej ze środkowo-zachodniej Azji lub Azji Mniejszej. Dziś uprawia się go w licznych krajach obszaru tropikalnego i subtropikalnego, na terenach śródziemnomorskich, w Gruzji, Armenii, Kalifornii i innych krajach. Był już znany ludziom neolitu.

Figowiec pochodzi najpewniej ze środkowo-zachodniej Azji lub Azji Mniejszej. Dziś uprawia się go w licznych krajach obszaru tropikalnego i subtropikalnego, na terenach śródziemnomorskich, w Gruzji, Armenii, Kalifornii i innych krajach. Był już znany ludziom neolitu.

Morela pochodzi z Chin. Uprawia się ją od ponad 4000 lat. Podczas wojen rzymskich i perskich w I w. p.n.e. morele trafiły na tereny Grecji i Włoch. Stamtąd w XIII wieku rozpowszechniły się w innych krajach europejskich. Francja i kraje Ameryki poznały morelę w XVII wieku.

Morela pochodzi z Chin. Uprawia się ją od ponad 4000 lat. Podczas wojen rzymskich i perskich w I w. p.n.e. morele trafiły na tereny Grecji i Włoch. Stamtąd w XIII wieku rozpowszechniły się w innych krajach europejskich. Francja i kraje Ameryki poznały morelę w XVII wieku.

Morela pochodzi z Chin. Uprawia się ją od ponad 4000 lat. Podczas wojen rzymskich i perskich w I w. p.n.e. morele trafiły na tereny Grecji i Włoch. Stamtąd w XIII wieku rozpowszechniły się w innych krajach europejskich. Francja i kraje Ameryki poznały morelę w XVII wieku.

Sułtanki to duże, żółte rodzynki z bezpestkowych winogron uprawianych pierwotnie w Turcji. Pochodzą z ekologicznych upraw i suszone są w naturalny sposób. Dzięki dużej ilości cukrów, głównie fruktozy, są skondensowanym źródłem energii polecanym sportowcom i osobom cierpiącym na zespół chronicznego zmęczenia.

Sułtanki to duże, żółte rodzynki z bezpestkowych winogron uprawianych pierwotnie w Turcji. Pochodzą z ekologicznych upraw i suszone są w naturalny sposób. Dzięki dużej ilości cukrów, głównie fruktozy, są skondensowanym źródłem energii polecanym sportowcom i osobom cierpiącym na zespół chronicznego zmęczenia.

Sułtanki to duże, żółte rodzynki z bezpestkowych winogron uprawianych pierwotnie w Turcji. Pochodzą z ekologicznych upraw i suszone są w naturalny sposób. Dzięki dużej ilości cukrów, głównie fruktozy, są skondensowanym źródłem energii polecanym sportowcom i osobom cierpiącym na zespół chronicznego zmęczenia.

Żurawina to cenne źródło składników odżywczych. Zawiera witaminy A i C (12 mg/100 g owoców) oraz witaminy z grupy B, a ponadto karotenoidy, sole mineralne oraz kwasy organiczne (skrobiowy i cytrynowy), które działają przeciwgorączkowo i wzmacniają odporność organizmu. Zawartość kwasu benzoesowego powoduje wyjątkową łatwość przechowywania owoców.

Żurawina to cenne źródło składników odżywczych. Zawiera witaminy A i C (12 mg/100 g owoców) oraz witaminy z grupy B, a ponadto karotenoidy, sole mineralne oraz kwasy organiczne (skrobiowy i cytrynowy), które działają przeciwgorączkowo i wzmacniają odporność organizmu. Zawartość kwasu benzoesowego powoduje wyjątkową łatwość przechowywania owoców.

Żurawina to cenne źródło składników odżywczych. Zawiera witaminy A i C (12 mg/100 g owoców) oraz witaminy z grupy B, a ponadto karotenoidy, sole mineralne oraz kwasy organiczne (skrobiowy i cytrynowy), które działają przeciwgorączkowo i wzmacniają odporność organizmu. Zawartość kwasu benzoesowego powoduje wyjątkową łatwość przechowywania owoców.

Żurawina to cenne źródło składników odżywczych. Zawiera witaminy A i C (12 mg/100 g owoców) oraz witaminy z grupy B, a ponadto karotenoidy, sole mineralne oraz kwasy organiczne (skrobiowy i cytrynowy), które działają przeciwgorączkowo i wzmacniają odporność organizmu. Zawartość kwasu benzoesowego powoduje wyjątkową łatwość przechowywania owoców.

Żurawina to cenne źródło składników odżywczych. Zawiera witaminy A i C (12 mg/100 g owoców) oraz witaminy z grupy B, a ponadto karotenoidy, sole mineralne oraz kwasy organiczne (skrobiowy i cytrynowy), które działają przeciwgorączkowo i wzmacniają odporność organizmu. Zawartość kwasu benzoesowego powoduje wyjątkową łatwość przechowywania owoców.

Żurawina to cenne źródło składników odżywczych. Zawiera witaminy A i C (12 mg/100 g owoców) oraz witaminy z grupy B, a ponadto karotenoidy, sole mineralne oraz kwasy organiczne (skrobiowy i cytrynowy), które działają przeciwgorączkowo i wzmacniają odporność organizmu. Zawartość kwasu benzoesowego powoduje wyjątkową łatwość przechowywania owoców.

Ekologiczne suszone kawałki ananasa to doskonała przekąska.

Ekologiczne suszone krążki jabłek to doskonała przekąska.

Ekologiczne suszone chipsy kokosowe niesłodzone to doskonała przekąska.

Kandyzowany imbir polecany jest jako przekąska lub dodatek dań kuchni orientalnej, herbaty lub wypieków. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Rodzynki korynckie, inaczej koryntki, to odmiana drobnych, bezpestkowych winogron uprawianych w Grecji, w rejonie Zatoki Korynckiej.

Ekologiczna kandyzowana skórka cytryny charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i aromatem.

Ekologiczna kandyzowana skórka pomarańczy charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i aromatem.

Ekologiczne wiśnie suszone smakują wyśmienicie jako samodzielna przekąska.

Ekologiczna żurawina oblana czekoladą białą to doskonała i pożywna samodzielna przekąska.

Ekologiczne banany suszone to pyszna i ciekawa w smaku pożywna przekąska.

Jagody Goji to jedne z najbardziej odżywczych produktów na świecie. Są doskonałym źródłem białka. Polecane jako samodzielna przekąska lub dodatek ciast, musli i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem.

Ekologiczne suszone owoce morwy białej to niezwykle ciekawa w smaku i pożywna przekąska.

Ekologiczne suszone śliwki bez pestek charakteryzują się wyjątkowym smakiem i aromatem.

Ekologiczne suszone śliwki bez pestek charakteryzują się wyjątkowym smakiem i aromatem.

Ekologiczne winogrona suszone to wyłącznie najlepsze, wyselekcjonowane grona.

Ekologiczne morele miękkie suszone smakują wyśmienicie jako samodzielna przekąska.

Ekologiczne figi miękkie suszone smakują wyśmienicie jako samodzielna przekąska.

Taniej -10%

Kandyzowany imbir polecany jest jako przekąska lub dodatek dań kuchni orientalnej, herbaty lub wypieków. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Kandyzowany imbir polecany jest jako przekąska lub dodatek dań kuchni orientalnej, herbaty lub wypieków. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Mieszanka studencka to doskonała przekąska lub dodatek do różnego rodzaju ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Wiórki kokosowe polecane są jako dodatek ciast, deserów i polew. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Suszone banany to pyszna i zdrowa przekąska. Idealny dodatek musli, ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Suszone daktyle polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Suszone daktyle polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Suszone figi polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Suszone figi polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Suszone figi polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Jagody Goji to jedne z najbardziej odżywczych produktów na świecie. Są doskonałym źródłem białka. Polecane jako samodzielna przekąska lub dodatek ciast, musli i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Jagody Goji to jedne z najbardziej odżywczych produktów na świecie. Są doskonałym źródłem białka. Polecane jako samodzielna przekąska lub dodatek ciast, musli i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Jagody inkaskie charakteryzują się oryginalnym słodko-cierpkim smakiem. Polecane jako przekąska lub dodatek koktajli, deserów, musli czy ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Krążki ananasa polecane są jako przekąska lub dodatek sałatek, deserów i koktajli. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Doskonały dodatek ciast i kompotów. Sprawdza się również idealnie jako samodzielna przekąska. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Tropikalny owoc o wyjątkowym aromacie. Zalecana jako pożywna przekąska lub dodatek mięs, deserów, sałatek i ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -10%

Kompozycja najwyższej jakości suszonych owoców. Podstawowy składnik wigilijnego kompotu. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Góra