Bakalie

Łącznie produktów: 146

100% naturalne, gotowe do bezpośredniego spożycia.

Rodzynki oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Owoce morwy są bardzo pożywne i charakteryzują się ciekawym smakiem. Można jej używać jako dodatek likierów, dżemów lub sałatek. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Migdały oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w witaminę E, magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Wiórki kokosowe polecane są jako dodatek ciast, deserów i polew. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek lub jako samodzielną przekąskę.

Ekologiczne śliwki suszone doskonałe jako dodatek do deserów, kompotów oraz jako samodzielna przekąska.

Orzechy nerkowca w czekoladzie z domieszką wanilii Bourbon.

Figi oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych, ekologicznych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku.

Ekologiczne śliwki suszone doskonałe jako dodatek do deserów, kompotów oraz jako samodzielna przekąska.

Orzechy nerkowca oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne suszone chipsy jabłkowe bez gniazd nasiennych, idealne jako samodzielna przekąska. Doskonałe jako zamiennik konwencjonalnych słodyczy i tradycyjnych chipsów.

Orzechy laskowe w czekoladzie kokosowej z domieszką wanilii Bourbon.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek lub jako samodzielną przekąskę.

Ekologiczne migdały w czekoladzie kokosowej z wanilią Bourbon.

Orzechy laskowe oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w witaminę E, magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczna suszona skórka pomarańczowa bezglutenowa.

Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów i sałatek.

Delikatny słodkawy smak ekologicznych nerkowców łączy się w harmonijną całość z organiczną belgijską czekoladą.

Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady zawierającej 70% kakao.

Ekologiczna suszona skórka cytrynowa bezglutenowa.

Doskonale smakują jako dodatek do pieczenia chleba lub do porannej owsianki.

Ekologiczne suszone owoce morwy czarnej to niezwykle ciekawa w smaku i pożywna przekąska.

Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy.

Jagody inkaskie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Morwy tureckie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy brazylijskie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ciemna czekolada słodzona cukrem palmowym, z daktylami i wanilią Bourbon.

Łagodnie kwaskowata żurawina z ekologicznych upraw stanowi harmonijne połączenie z organiczną czekoladą zawierającą 70% kakao.

Ekologiczne kasztany jadalne całe gotowane.

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.

Ekologiczna suszona żurawina to doskonała, pożywna przekąska. Polecamy jako dodatek do deserów, płatków śniadaniowych, ciast, lodów oraz jako składnik sosów i potraw mięsnych.

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.

Jagody Goji oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów i sałatek.

Suszone, pyszne i chrupiące plastry kokosów są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy. Znakomicie smakują jako samodzielna przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych.

Zdrowa i pożywna przekąska lub dodatek deserów, płatków śniadaniowych i lodów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne śliwki suszone doskonałe jako dodatek do deserów, kompotów oraz jako samodzielna przekąska. Na suszonych śliwkach może występować biały nalot.

Ekologiczne orzeszki ziemne surowe, zwane arachidowymi, należą do rodziny bobowatych, dzięki czemu charakteryzują się lekko cierpkim smakiem, typowym dla surowych nasion roślin strączkowych.

Ekologiczna mieszanka studencka jest oryginalną przekąską skomponowaną na bazie orzechów i suszonych owoców.

Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego.

Ekologiczna suszona żurawina słodzona sokiem jabłkowym, to doskonała i pożywna samodzielna przekąska.

Ekologiczne suszone maliny, to niezwykle ciekawa, pyszna i pożywna przekąska. Doskonałe do spożycia bezpośrednio z torebki oraz jako dodatek do deserów, ciast, sałatek owocowych.

Ekologiczne śliwki suszone doskonałe jako dodatek do deserów, kompotów oraz jako samodzielna przekąska.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek (najlepiej lekko podprażone) lub jako samodzielną przekąskę.

Ekologiczne wiśnie suszone na słońcu, to doskonała samodzielna przekąska. Polecamy również jako dodatek do deserów, płatków śniadaniowych, ciast, lodów oraz kompotów.

Ekologiczne daktyle bez pestek mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej owsianki, deserów i ciast.

Bezglutenowa granola z figą i kokosem.

Ekologiczne bananowe bambuczi z wiśnią.

Puffins, to chrupiące owoce w zaskakująco nowej, lekkiej formie.

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem.

Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów.

Ekologiczne orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek.

Ekologiczne orzeszki pekan w czekoladzie mlecznej z kakao.

Ekologiczne płatki migdałowe to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków.

Ekologiczne morele suszone smakują wyśmienicie jako samodzielna przekąska oraz jako dodatek do ciepłej owsianki na słodko, do ciast, deserów.

Góra