Infolinia
663 11 11 22
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Artykuły Sypkie
Ładowanie...
Popularne wpisy
Doskonale nadaje się do wypieków z owocami oraz jako dodatek do słodkich dań.
Cynamon jest to jedna z najstarszych przypraw, wykorzystywana głównie w kuchni indyjskiej i chińskiej.
Ksylitol to naturalny zamiennik cukru pozyskiwany z drewna brzozy.
Cukier trzcinowy nierafinowany to cukier otrzymywany z trzciny cukrowej, bez oddzielania melasy i kryształków. Jego barwa może wahać się od złotawej do ciemnobrązowej. Jest obok cukru buraczanego jedną z dwóch najpopularniejszych odmian cukrów jadalnych spożywanych na świecie.
Kasza jaglana otrzymywana z łuszczonego prosa. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne ziarno słonecznika doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów, musli i sałatek. Wyśmienicie smakuje uprażony na patelni.
Ekologiczne płatki amarantusowe uzyskuje się z gniecionych ziaren amarantusa. Płatki amarantusowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu. Stanowią doskonałą propozycję na lekkostrawne śniadanie. Polecamy jako dodatek do muesli, jogurtów, napojów zbożowych oraz do deserów. Doskonałe również jako baza zupy mleczno-zbożowej dla małych dzieci. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ryż dziki charakteryzuje się zbożowym smakiem i orzechowym aromatem. Nadaje potrawom oryginalny wygląd i smak. Wyśmienicie nadaje się do dań egzotycznych i sałatek, doskonale komponuje się z dziczyzną, drobiem, rybami i owocami morza. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne kulki czekoladowe z dodatkiem cukru trzcinowego.
Słonecznik idealnie nadaje się jako pożywna przekąska lub dodatek wypieków, deserów czy musli. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Główny składnik fasolki po bretońsku. Nadaje się do pasztetów, past, zup i dań jednogarnkowych. Bogate źródło białka. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Jest najczystszą solą dostępną na Ziemi. Sól himalajska to doskonała alternatywa dla soli kuchennej.
Sorgo, zwane również afrykańskim prosem, charakteryzuje się delikatnym smakiem z lekko orzechową nutą. Po ugotowaniu może być dodawane do warzyw, mięsa, ryb, a także zup i sałatek.
Kurkuma jest składnikiem różnych mieszanek przyprawowych.
Makaron 'gniazdka' z pszenicy durum i wody, nie zawiera jaj, stworzony wg tradycyjnej receptury.
Ekologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne nasiona konopi łuskanej. Przypominają ziarna sezamu, mają pyszny orzechowy smak.
Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Smaczna i pożywna oraz dobrze przyswajalna przez organizm odmiana soczewicy. Polecana do zup, dań jednogarnkowych i pikantnych przekąsek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczna kasza gryczana palona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.
Ekologiczny i bezglutenowy makaron z ryżu brązowego z dynią i imbirem.
Pełnoziarnista mąka orkiszowa. Zawiera gluten. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne płatki owsiane górskie uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.
Ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej pszenicy durum.
Mąka ze świeżego pełnego przemiału ziarna samopszy ekologicznej.
Jedna z najbardziej odżywczych kasz. Stosowana do zup, pasztetów oraz jako składnik obiadów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczny i bezglutenowy makaron z ryżu brązowego.
Bogata w gluten mąką pszenna ułatwiająca wyrastanie ciasta. Doskonała do ciasta drożdżowego. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Mąka ze świeżego pełnego przemiału ziarna płaskurki ekologicznej.
Curry jest mieszanką przypraw. Jest narodową przyprawą w kuchni indyjskiej. W skład curry może wchodzić od kilku do kilkudziesięciu zmielonych przypraw.
Jedna z najstarszych i najpopularniejszych roślin strączkowych w Azji. Bogate źródło białka roślinnego. Ma słodko-orzechowy smak. Polecana do past, pasztetów i zup. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Zwana również grochem włoskim lub cieciorką. Ma delikatny, orzechowy smak. Polecana do różnego rodzaju past, zup, sosów i sałatek. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne płatki kukurydziane z truskawkami, to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu lub mleka.
Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Charakteryzują się niemal takimi samymi właściwościami jak kasza gryczana. Można je spożywać samodzielnie lub z innymi płatkami. Polecane jako dodatek do potraw mięsnych, np. kotletów lub do zup, a także do muesli i deserów. Z płatków gryczanych można również upiec chleb gryczany. Produkt...
Jedna z najbardziej odżywczych kasz. Stosowana do zup, pasztetów oraz jako składnik obiadów. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Papryka mielona słodka to przyprawa znana i ceniona na całym świecie.
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Kminek idealna przyprawa do zup, potraw z ziemniaków i fasoli.
Ekologiczny sezam niełuskany po uprażeniu może stanowić smaczny dodatek do sałatek, chleba i różnych dań. Może służyć również do domowego przygotowania tahiny - pasty sezamowej, doskonałej alternatywy dla masła bądź margaryny. Polecamy także w formie mielonej jako posypkę do kasz, ryżu, zup czy warzyw gotowanych na parze. Nasiona sezamu powinny być...
Ekologiczne płatki drożdżowe nieaktywne to niezastąpiony składnik wielu dań wegetariańskich i wegańskich.
Ekologiczna jaglanka z dodatkiem amarantusa oraz malin.
Jest najczystszą solą dostępną na Ziemi. Sól himalajska to doskonała alternatywa dla soli kuchennej.
Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku.
Doskonale nadaje się do wypieków z owocami oraz jako dodatek do słodkich dań.
Makaron z białej mąki orkiszowej, bez dodatku soli i jaj.
Ekologiczny makaron z pszenicy durum Fusilli.
Nierafinowany cukier trzcinowy z Filipin.
Makaron razowy żytni typu świderki. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Inulina pozyskiwana jest wyłącznie z ekologicznej agawy. Posiada właściwości prebiotyczne. Polecana jako dodatek do fermentowanych produktów mlecznych, wypieków (poprawia strukturę ciast) oraz zagęszczania (zamiast mąki). Można ją również spożywać po uprzednim rozpuszczeniu w ciepłej wodzie. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ekologiczne płatki czekoladowe z dodatkiem cukru trzcinowego.
Ekologiczne płatki owsiane uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.