Konfitury

Łącznie produktów: 33

Konfitura malinowa (słodzona cukrem z brzozy).

Konfitura z jagody kamczackiej (słodzona ksylitolem).

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Ekologiczna konfitura z wiśni. Owoce choć drobne charakteryzują się doskonałym smakiem i niespotykaną intensywnością barwy.

Konfitura z płatków róży jest bogata w owocową witaminę C. Stworzona z wyselekcjonowanych owoców dzikiej róży, posiada oryginalne walory smakowe jak polskie daktyle niezwykłej klasy.

Ekologiczna konfitura wiśniowa z dodatkiem imbiru słodzona cukrem trzcinowym.

Konfitura z płatków róży to 'królewski' dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Wyśmienita konfitura z mango i moreli , słodzona sokiem z agawy. 

Ekologiczna konfitura truskawkowa z dodatkiem cynamonu słodzona cukrem trzcinowym.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Jędrne owoce, dużo większe od jagód, zamknięte w słoiczku w postaci konfitury.

Ekologiczna konfitura malinowa słodzona cukrem trzcinowym.

Poziomki to jedne z najciekawszych leśnych owoców. Dzięki swojemu aromatowi są idealne do ciast, deserów, ale też doskonałe jako przysmak sam w sobie.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców agrestu, barwa zbliżona do barwy owoców.

Ekologiczna konfitura jagodowa z sokiem cytryny.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki.

Ekologiczna konfitura z czarnej jagody.

Ekologiczna konfitura żurawinowa.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców.

Według tradycyjnej medycyny chińskiej jagody - słodkie w smaku, posiadają ochładzające właściwości termiczne i działają ściągająco. Konfitura słodzona ksylitolem.

Według tradycyjnej medycyny chińskiej truskawki - słodkie i kwaśne w smaku, posiadają neutralne właściwości termiczne.

Konfitura została sporządzona ręcznie, według zasady pięciu przemian. Do produkcji wykorzystano świeże, niemrożone owoce wiśni nadwiślanki pochodzące z upraw certyfikowanych . Produkt nie zawiera cukru.

Konfitura została sporządzona ręcznie, według zasady pięciu przemian. Do produkcji wykorzystano świeże, niemrożone owoce czarnej porzeczki pochodzące z upraw certyfikowanych. Produkt nie zawiera cukru.

Przepyszna konfitura z czarnych jagód słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura z malin słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura z owoców mango słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura z moreli słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura truskawkowa słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura wiśniowa słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.



Góra