Przetwory Owocowe

Łącznie produktów: 107

Dżem truskawkowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem wiśniowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem malinowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem jagodowy bez cukru nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z morelą to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z truskawką to idealne połączenie pełne smaku.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka ze śliwką to idealne połączenie pełne smaku.

Dżem czarna porzeczka bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy.

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z mango to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczna konfitura wiśniowa z dodatkiem imbiru słodzona cukrem trzcinowym.

Dżem z owoców leśnych bez cukru nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie. Swój wyjątkowy smak zawdzięcza udanej kompozycji malin, jeżyn, czarnych jagód i czarnej porzeczki.

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z jagodą to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczne owoce śliwki bez dodatku cukru. Produkt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. 

Ekologiczny deser owocowy. Połączenie jabłka z żurawiną to idealne połączenie pełne smaku.

Produkt przygotowany jest tak, aby zachowane były wszystkie cenne składniki znajdujące się w owocach róży.

Niezwykle smaczny i ekologiczny przecier z gruszek w pakiecie 4x90g.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagody kamczackiej z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

Ekologiczny mus jagodowy, idealnie nadaje się do pieczywa oraz naleśników.

Konfitura z płatków róży to 'królewski' dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. 

Ekologiczny mus pomarańczowy, idealnie nadaje się do pieczywa oraz naleśników.

Dżem z pigwy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Ekologiczne deser owocowy. Połączenie gruszki z bananem to idealne połączenie pełne smaku.

Ekologiczne deser owocowy. Połączenie jabłka z ananasem to idealne połączenie pełne smaku.

Marynowane śliwki japońskie, o słono-kwaśnym smaku, znane od wieków w tradycji japońskiej.

Ekologiczny mus wiśniowy, idealnie nadaje się do pieczywa oraz naleśników.

Ekologiczna konfitura truskawkowa z dodatkiem cynamonu słodzona cukrem trzcinowym.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Jędrne owoce, dużo większe od jagód, zamknięte w słoiczku w postaci konfitury.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Ekologiczna konfitura malinowa słodzona cukrem trzcinowym.

Ekologiczny dżem czarna porzeczka z dodatkiem kardamonu słodzony cukrem trzcinowym.

Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

Ekologiczne deser z owoców przetartej gruszki.

Ekologiczny mus malinowy, idealnie nadaje się do pieczywa oraz naleśników.

Ekologiczny mus morelowy, idealnie nadaje się do pieczywa oraz naleśników.

Ekologiczny mus truskawkowy, idealnie nadaje się do pieczywa oraz naleśników.

Prawdziwy produkt ze Sri Lanki, znany ze swojego specyficznego kształtu który zapewnia mu więcej słodkości w porównaniu do wyrobów z Południowej Afryki.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki.

Ekologiczna galaretka z płatków nagietka. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 1,8 sugerowanej porcji produktu.

Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.

Ekologiczna konfitura z czarnej jagody.

Ekologiczna konfitura żurawinowa.

Ekologiczna marmolada cytrynowa z imbirem.

Danival z myślą o wszystkich swoich klientach stworzył mega opakowanie POKÓW zawierające aż 4 rodzaje przecierów, dzięki czemu każdy członek rodziny, może znaleźć swój ulubiony smak.

Ekologiczna konfitura jagodowa z sokiem cytryny.

Ekologiczny mus owocowy z aronii, głogu, róży i piwowca.

Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume  i liści pachnotki zwyczajnej.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Góra