Przetwory Owocowe

Łącznie produktów: 95

Według tradycyjnej medycyny chińskiej jagody - słodkie w smaku, posiadają ochładzające właściwości termiczne i działają ściągająco. Konfitura słodzona ksylitolem.

Według tradycyjnej medycyny chińskiej truskawki - słodkie i kwaśne w smaku, posiadają neutralne właściwości termiczne.

Konfitura została sporządzona ręcznie, według zasady pięciu przemian. Do produkcji wykorzystano świeże, niemrożone owoce wiśni nadwiślanki pochodzące z upraw certyfikowanych . Produkt nie zawiera cukru.

Konfitura została sporządzona ręcznie, według zasady pięciu przemian. Do produkcji wykorzystano świeże, niemrożone owoce czarnej porzeczki pochodzące z upraw certyfikowanych. Produkt nie zawiera cukru.

Konfitura została sporządzona ręcznie, według zasady pięciu przemian. Do produkcji wykorzystano świeże, niemrożone warzywa. Produkt nie zawiera cukru.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Tradycyjna włoska konfitura, najwyższej jakości bez dodatków środków konserwujących.

Dojrzałe brzoskwinie z własnej winnicy w Toskanii, ręcznie zbierane i natychmiast przetwarzane.

Ekologiczna konfitura wiśniowa z dodatkiem imbiru słodzona cukrem trzcinowym.

Ekologiczna konfitura truskawkowa z dodatkiem cynamonu słodzona cukrem trzcinowym.

Ekologiczna konfitura malinowa słodzona cukrem trzcinowym.

Ekologiczny dżem czarna porzeczka z dodatkiem kardamonu słodzony cukrem trzcinowym.

Ekologiczny dżem śliwkowy z dodatkiem zielonego pieprzu słodzony cukrem trzcinowym.

Ekologiczny dżem rabarbarowy z dodatkiem truskawek słodzony cukrem trzcinowym.

Konfitura z owoców róży jest bogata w owocową witaminę C. Stworzona z wyselekcjonowanych owoców dzikiej róży, posiada oryginalne walory smakowe jak polskie daktyle niezwykłej klasy.

Konfitura z płatków róży jest bogata w owocową witaminę C. Stworzona z wyselekcjonowanych owoców dzikiej róży, posiada oryginalne walory smakowe jak polskie daktyle niezwykłej klasy.

Marynowane śliwki japońskie, o słono-kwaśnym smaku, znane od wieków w tradycji japońskiej.

Dżem brzoskwiniowo-marakujowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie. Swój doskonały smak zawdzięcza udanej...

Dżem jagodowy bez cukru nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem jeżynowo-jabłkowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem malinowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem rokitnikowy wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie. Specyficzny smak i zapach owoców rokitnika powoduje, że nie wszyscy chcą spożywać je na surowo, jednak dżem z dodatiem...

Dżem truskawkowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem wiśniowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem z dzikiej róży wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem z gorzkiej pomarańczy wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem z owoców leśnych bez cukru nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie. Swój wyjątkowy smak zawdzięcza udanej kompozycji malin, jeżyn, czarnych jagód i czarnej porzeczki.

Dżem czarna porzeczka bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy.

Dżem truskawkowo-waniliowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem z pigwy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem morelowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem śliwkowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych.

Dżem truskawkowo-rabarbarowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych.

Galaretka malinowa wyprodukowana została z owoców pochodzących z upraw ekologicznych.

Galaretka z pigwy wyprodukowana została z owoców pochodzących z upraw ekologicznych.

Wyśmienity ekologiczny mus z moreli dojrzewających we włoskim słońcu.

Wyśmienity ekologiczny mus z truskawek dojrzewających we włoskim słońcu.

Przepyszna konfitura z czarnych jagód słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura z malin słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura z owoców mango słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura z moreli słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura truskawkowa słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura wiśniowa słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Przepyszna konfitura z pigwy słodzona sokiem z agawy i sokiem jabłkowym. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Prawdziwy produkt ze Sri Lanki, znany ze swojego specyficznego kształtu który zapewnia mu więcej słodkości w porównaniu do wyrobów z Południowej Afryki.

Ekologiczne brzoskwinie w zalewie półsłodkiej. Idealne do bezpośredniego spożycia jako kompot, dodatek do deserów, ciast, lodów.

Ekologiczna czarna porzeczka bez dodatku cukru.

Ekologiczne owoce truskawki bez dodatku cukru.

Ekologiczne truskawki w zalewie półsłodkiej.

Ekologiczne owoce malin bez dodatku cukru.

Ekologiczne owoce wiśni bez dodatku cukru. 

Ekologiczne powidła ze śliwek węgierek bez dodatku cukru.

Ekologiczne figi z makiem w syropie z agawy.

Ekologiczne cytryny z imbirem w syropie.

Ekologiczny dżem z owoców borówki amerykańskiej bez dodatku cukru.

Produkt przygotowany jest tak, aby zachowane były wszystkie cenne składniki znajdujące się w owocach róży.

Góra