Miody Smakowe

Łącznie produktów: 38

Plastry cytryny zalane miodem. Świetna rzecz do herbaty, ten produkt jest specjalnie do tego dedykowany.

Suszona malina zmieszana z kremowanym miodem wielokwiatowym, wiosennym. Świetna do lodów, herbat, kanapek, twarożków i  innych specjałów.

Orzechy brazylijskie w miodzie akacjowym. Nieco suche w smaku z miodem stają się lepsze. Wykwintna i rzadko spotykana przekąska.

Miód kremowany truskawkowo-waniliowy, to doskonały miód dla dzieci. Posiada mocny i charakterystyczny smak truskawki.

Oddajemy do Państwa dyspozycji całe poziomki o delikatnym smaku, a do tego w doskonałym miodzie. Miód z czasem przechodzi poziomkowym aromatem, zaś poziomki powolutku wchłaniają słodycz słonecznego miodu.

Miód kremowany waniliowo-czekoladowy, to miód przeznaczony dla najmłodszych. Ciemny miodek z kakao i wanilią, która nadaje temu miodowi niepowtarzalny smak i aromat.

Miód akacjowy i płatki migdałów. Połączenie, które jest polecane w diecie wegetariańskiej. Migdały zawierają wiele elementów - mikro i makro, ważnych dla naszego organizmu.

Słodki smak delikatnego miodu w połączeniu z ostrą papryczką chili. Chili stanowi fajne zestawienie ze słodyczą miodu dając mocny, pikantny smak.

Miód z dodatkiem cynamonu, to doskonały smak idealnie dobrany do łagodnego miodu wielokwiatowego. Miód i cynamon wzajemnie się uzupełniają, tworząc wspaniały przysmak.

Suszona żurawina w miodzie. Lekko kwaskowa żurawina doskonale harmonizuje się z pełną słodyczą miodu. Wyśmienita do herbaty, lodów, musli, deserów i mięsa.

Miód z cytryną. Świetny na 'kaca', pasuje do herbaty i nie tylko. Doskonały na pieczywo, do lodów i innych deserów. Zawiera naturalną suszoną cytrynę, która daje mu intensywny, doskonały smak.

Miód kremowany z suszoną czarną jagodą. Unikalny smak dla koneserów.

Miód ten posiada intensywny kolor oraz wspaniały smak czarnej porzeczki. Mocny, kwaskowy, ale do herbaty nadaje się wyśmienicie.

Oryginalny smak nerkowców z miodem akacjowym - palce lizać. Maślane orzechy, słodycz miodu - idealna kompozycja do naleśników i placków. 

Miód z imbirem jest doskonałym składnikiem naszej codziennej diety. Mieszaka ta posiada charakterystyczny, cytrynowo-pieprzowy smak.

Miód z kakao. Dodatek kakao sprawia, że miód ma smak czekoladowy, jednak nie psuje się szybko. Ciemny miód nadaje się na zdobienie ciast, ale również do mleka, zwłaszcza dla dzieci. Idealny na kanapki i różnego rodzaju przekąsek na słodko.

Wspaniały, delikatesowy smak miodu z kardamonem, zdecydowany numer jeden do kawy. Prawdziwe delicje dla Elit!

Orzechy włoskie w miodzie akacjowym. Dzięki słodyczy miodu, orzechy tracą intensywną goryczkę. Wyśmienite do ciast na bazie czekolady, deserów lodowych, pierników i mazurków.

Czekoladowy smak miodu zakończony ostrym, ale nie za mocnym finiszem papryczki chili. Fantastyczna sprawa dla wytrawnych koneserów.

Miód z truskawką, to doskonały miód dla dzieciaków, o mocnym, truskawkowym smaku. Niezastąpiony do mleka, musli, płatków, lodów, kanapek. Świetny do herbaty. Najlepszy, chyba z twarożkiem...

Miód z wanilią posiada delikatny i słodki smak. Doskonały dla dzieciaków, ale i wszystkich tych, którzy lubią waniliowe budynie, lody, desery. Jest bardzo słodki. Posiada kawałeczkami wanilii, która nadaje mu ten unikalny smak i aromat.

Kremowany miód z suszoną wiśnią. Lekko kwaskowy, doskonały do herbaty, ale nie tylko. Idealny do jogurtu, lodów, musli i deserów.

Lekko kwaskowa żurawina doskonale harmonizuje z pełną słodyczą miodu. Żurawiny w miodzie smaczne bardzo, co tu wiele gadać! Wyśmienite do herbaty, lodów, musli, deserów i ... mięsa.

Orzechy włoskie z miodem akacjowy.

Orzechy nerkowca z miodem akacjowy.

Migdały w miodzie akacjowy.

Suszone gruszki w miodzie akacjowym. Wymoczona w miodzie gruszka przechodzi do głębi słodyczą miodu, jej miękkie wnętrze chętnie go przyjmuje. Nie od razu, musi minąć jakiś czas, nim miodek wypełni każdy zakamarek.

Kandyzowana kostka imbiru zalana miodem. Mieszaka ta posiada charakterystyczny, cytrynowo-pieprzowy smak.

Malina w miodzie. Malina jest jednym z najstarszych owoców, wykorzystywanych przez tysiąclecia w celach kulinarnych w różnej postaci. Malina i miód, to po prostu strzał w dziesiątkę.

Miód z morelą i żurawiną. Lekko kwaskowa żurawina doskonale harmonizuje się z pełną słodyczą miodu.

Orzechy laskowe w miodzie akacjowym. Są doskonałym dodatkiem regeneracyjnym dla pracujących umysłowo, przemęczonych lub osłabionych.

Orzechy ziemne - jedne z najpopularniejszych orzechów dostępnych na naszym rynku. To doskonała przekąska dla wszystkich, którzy lubią orzeszki arachidowe.

Kandyzowane kostki owoców papai w miodzie. Papaja stanowi doskonały dodatek do ciast, a połączona z miodem może być wyśmienitą przekąskę.

Rodzynki w miodzie akacjowym. Rodzynki to nic innego jak suszone winogrona. Można używać ich do pieczenia ciast, ale i zjadać na surowo. UWAGA - bardzo słodkie.

Bakaliowy mix w miodzie. Jest to mieszanka rozmaitych bakalii w miodzie, dla łasuchów, którzy nie potrafią się zdecydować na jeden rodzaj przyjemności.

Orzechowy mix w miodzie. Jest to mieszanka rozmaitych orzechów oraz ziaren zalana pysznym miodem, dla łasuchów, którzy nie potrafią się zdecydować na jeden rodzaj przyjemności.

Suszone śliwki w miodzie, to idealny produkt do ciast. Śliwki zawierają sorbitol, który doskonale utrzymuje wilgoć i przedłuża trwałość wypieków.

Wiśnie suszone w miodzie. Wiśni nikomu przedstawiać chyba nie trzeba. Kwaskowy smaczek doskonale układa się z miodem. Doskonała przekąska na poprawienie humoru.



Góra