Pozostałe

Łącznie produktów: 25

Miód balsamiczny klasyczny charakteryzuje się ostrzejszym słodko-kwaskowym smakiem z delikatną przyprawową nutką. Miód balsamiczny stosuje się podobnie jak ketchup czy musztardę. Doskonały do mocnych w smaku serów i dobrego wina.

Miód balsamiczny o łagodnym, słodko-kwaskowym smaku z delikatną przyprawową nutką. Miód balsamiczny stosuje się podobnie jak ketchup czy musztardę. Doskonały do mocnych w smaku serów i dobrego wina.

Regenerująca mieszanka miodu, mleczka pszczelego (0,5%), pyłku kwiatowego (10%), propolisu (0,5%).

Regenerująca mieszanka miodu, mleczka pszczelego (0,5%), pyłku kwiatowego (10%), propolisu (0,5%).

Wielokwiatowy miód z dodatkiem propolisu. Doskonały, lekko ostry smak propolisu, idealnie dobrany do łagodnego miodu wielokwiatowego. Miód i propolis wzajemnie się uzupełniają, tworząc wspaniały przysmak.

Miód z dodatkiem pyłku kwiatowego stanowi doskonałe i zbilansowane połączenie wielu potrzebnych naszemu organizmowi elementów.  Dedykowany zwłaszcza głównie osobom pracującym w warunkach silnego stresu, ale także wykonujących ciężką pracę fizyczną.

Niezwykle rzadki miód odmianowy, świetnie komponuje się z twarogiem i jogurtem oraz jako składnik sosów do dań i deserów.

Niezwykle rzadki miód odmianowy, świetnie komponuje się z twarogiem i jogurtem oraz jako składnik sosów do dań i deserów.

Miód kruszynowy z pasieki stacjonującej w lesie. Z sezonu 2016 zawiera również nektar m.in. kwiatów akacji, borówki, leśnej maliny, ale z przewagą (ponad 30%) nektaru kruszyny.

Miód odsklepinowy, zebrany ze wszystkich pasiek warszawskich.

W zapachu - delikatny, w smaku - wyraźny i zdecydowany, należy do gatunku tych miodów, które 'od razu pokochamy lub znienawidzimy', jednak absolutnie warty spróbowania.

Ciekawy miód o charakterystycznym smaku i zapachu.

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Niezwykła kombinacja leśnej maliny z propolisem, tartym imbirem i kurkumą. Niezastąpiona na jesienną słotę i zimową pluchę.  

Miód chabrowy / bławatkowy, prawdziwy miodowy unikat.

Niesłychanie rzadki miód, zwłaszcza na ternie Polski. Niezbyt słodki, co ciekawe przypomina smak liści szałwii.

Niesłychanie rzadki miód, zwłaszcza na ternie Polski. Niezbyt słodki, co ciekawe przypomina smak liści szałwii.

Miód kruszynowy z lasów garwolińskich na Mazowszu.

Miód lipowy z domieszką różowatych z terenów warszawskiego Mokotowa.

Miód lipowo-kalinowy z terenów warszawskiego Śródmieścia.

Miód śliwowo-kasztanowcowy z terenów warszawskiego Śródmieścia.

Miód lipowo-koniczynowy z terenów warszawskiego Ursynowa.

Miód nawłociowo-koniczynowy - mix wszystkich warszawskich pasiek.

Miód kasztanowcowo-głogowy z warszawskiego Wilanowa.



Góra