Pozostałe

Łącznie produktów: 43

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Regenerująca mieszanka miodu, mleczka pszczelego (0,5%), pyłku kwiatowego (10%), propolisu (0,5%).

Wielokwiatowy miód z dodatkiem propolisu. Doskonały, lekko ostry smak propolisu, idealnie dobrany do łagodnego miodu wielokwiatowego. Miód i propolis wzajemnie się uzupełniają, tworząc wspaniały przysmak.

Ekologiczny miód wierzbowy z Podkarpacia.

Niezwykła kombinacja leśnej maliny z propolisem, tartym imbirem i kurkumą. Niezastąpiona na jesienną słotę i zimową pluchę.  

Miód z dodatkiem pyłku kwiatowego stanowi doskonałe i zbilansowane połączenie wielu potrzebnych naszemu organizmowi elementów.  Dedykowany zwłaszcza głównie osobom pracującym w warunkach silnego stresu, ale także wykonujących ciężką pracę fizyczną.

Regenerująca mieszanka miodu, mleczka pszczelego (0,5%), pyłku kwiatowego (10%), propolisu (0,5%).

Niezwykle rzadki miód odmianowy, świetnie komponuje się z twarogiem i jogurtem oraz jako składnik sosów do dań i deserów.

Miód z wierzby i mniszka, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich.  

Propolis czyli kit pszczeli jest balsamiczno-żywiczną substancją zbieraną przez pszczoły robotnice z pączków i młodych pędów topoli, brzozy, świerku, kasztanowca i innych drzew liściastych i iglastych oraz roślin.

Miód balsamiczny klasyczny charakteryzuje się ostrzejszym słodko-kwaskowym smakiem z delikatną przyprawową nutką. Miód balsamiczny stosuje się podobnie jak ketchup czy musztardę. Doskonały do mocnych w smaku serów i dobrego wina.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Miód fenkułowy, z nektaru kwiatów kopru włoskiego.

Ekologiczny miód wierzbowy z Podkarpacia.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Miód balsamiczny o łagodnym, słodko-kwaskowym smaku z delikatną przyprawową nutką. Miód balsamiczny stosuje się podobnie jak ketchup czy musztardę. Doskonały do mocnych w smaku serów i dobrego wina.

Ciekawy miód o charakterystycznym smaku i zapachu.

Miód z wierzby i mniszka, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich.  

W zapachu - delikatny, w smaku - wyraźny i zdecydowany, należy do gatunku tych miodów, które 'od razu pokochamy lub znienawidzimy', jednak absolutnie warty spróbowania.

W zapachu - delikatny, w smaku - wyraźny i zdecydowany, należy do gatunku tych miodów, które 'od razu pokochamy lub znienawidzimy', jednak absolutnie warty spróbowania.

Miód chabrowy / bławatkowy, prawdziwy miodowy unikat.

Miód chabrowy / bławatkowy, prawdziwy miodowy unikat.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.



Góra