Pozostałe

Łącznie produktów: 16

Taniej -10%

Miód balsamiczny klasyczny charakteryzuje się ostrzejszym słodko-kwaskowym smakiem z delikatną przyprawową nutką. Miód balsamiczny stosuje się podobnie jak ketchup czy musztardę. Doskonały do mocnych w smaku serów i dobrego wina.

Taniej -10%

Miód balsamiczny o łagodnym, słodko-kwaskowym smaku z delikatną przyprawową nutką. Miód balsamiczny stosuje się podobnie jak ketchup czy musztardę. Doskonały do mocnych w smaku serów i dobrego wina.

Miód z wierzby i mniszka, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich.  

Regenerująca mieszanka miodu, mleczka pszczelego (0,5%), pyłku kwiatowego (10%), propolisu (0,5%).

Regenerująca mieszanka miodu, mleczka pszczelego (0,5%), pyłku kwiatowego (10%), propolisu (0,5%).

Taniej -10%

Wielokwiatowy miód z dodatkiem propolisu. Doskonały, lekko ostry smak propolisu, idealnie dobrany do łagodnego miodu wielokwiatowego. Miód i propolis wzajemnie się uzupełniają, tworząc wspaniały przysmak.

Taniej -10%

Miód z dodatkiem pyłku kwiatowego stanowi doskonałe i zbilansowane połączenie wielu potrzebnych naszemu organizmowi elementów.  Dedykowany zwłaszcza głównie osobom pracującym w warunkach silnego stresu, ale także wykonujących ciężką pracę fizyczną.

Niezwykła kombinacja leśnej maliny z propolisem, tartym imbirem i kurkumą. Niezastąpiona na jesienną słotę i zimową pluchę.  

Niesłychanie rzadki miód, zwłaszcza na ternie Polski. Niezbyt słodki, co ciekawe przypomina smak liści szałwii.

Niesłychanie rzadki miód, zwłaszcza na ternie Polski. Niezbyt słodki, co ciekawe przypomina smak liści szałwii.

Miód lipowy z domieszką różowatych z terenów warszawskiego Mokotowa.

Miód lipowo-koniczynowy z terenów warszawskiego Ursynowa.

Miód nawłociowo-koniczynowy - mix wszystkich warszawskich pasiek.

Najwyższej jakości miód nierozgrzewany z terenów zachodniego pomorza.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.



Góra