Pozostałe

Łącznie produktów: 18

Miód balsamiczny klasyczny charakteryzuje się ostrzejszym słodko-kwaskowym smakiem z delikatną przyprawową nutką. Miód balsamiczny stosuje się podobnie jak ketchup czy musztardę. Doskonały do mocnych w smaku serów i dobrego wina.

Miód balsamiczny o łagodnym, słodko-kwaskowym smaku z delikatną przyprawową nutką. Miód balsamiczny stosuje się podobnie jak ketchup czy musztardę. Doskonały do mocnych w smaku serów i dobrego wina.

Miód z wierzby i mniszka, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich. 

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Wielokwiatowy miód z dodatkiem propolisu. Doskonały, lekko ostry smak propolisu, idealnie dobrany do łagodnego miodu wielokwiatowego. Miód i propolis wzajemnie się uzupełniają, tworząc wspaniały przysmak.

Miód z dodatkiem pyłku kwiatowego stanowi doskonałe i zbilansowane połączenie wielu potrzebnych naszemu organizmowi elementów.  Dedykowany zwłaszcza głównie osobom pracującym w warunkach silnego stresu, ale także wykonujących ciężką pracę fizyczną.

Niezwykle rzadki miód odmianowy, świetnie komponuje się z twarogiem i jogurtem oraz jako składnik sosów do dań i deserów.

Niezwykle rzadki miód odmianowy, świetnie komponuje się z twarogiem i jogurtem oraz jako składnik sosów do dań i deserów.

Ciekawy miód o charakterystycznym smaku i zapachu.

Lekki, orzeźwiający i lekki jak powiew wiosny i lata. Dla miłośników miodów owocowych, do codziennego spożywania.

Lekki, orzeźwiający i lekki jak powiew wiosny i lata. Dla miłośników miodów owocowych, do codziennego spożywania.

Niezwykła kombinacja leśnej maliny z propolisem, tartym imbirem i kurkumą. Niezastąpiona na jesienną słotę i zimową pluchę. 

Niesłychanie rzadki miód, zwłaszcza na ternie Polski. Niezbyt słodki, co ciekawe przypomina smak liści szałwii.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Propolis czyli kit pszczeli jest balsamiczno-żywiczną substancją zbieraną przez pszczoły robotnice z pączków i młodych pędów topoli, brzozy, świerku, kasztanowca i innych drzew liściastych i iglastych oraz roślin.



Góra