Pozostałe

Łącznie produktów: 19

Taniej -10%

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Taniej -10%

Lekki, orzeźwiający i lekki jak powiew wiosny i lata. Dla miłośników miodów owocowych, do codziennego spożywania.

Taniej -10%

Regenerująca mieszanka miodu, mleczka pszczelego (0,5%), pyłku kwiatowego (10%), propolisu (0,5%).

Taniej -10%

Wielokwiatowy miód z dodatkiem propolisu. Doskonały, lekko ostry smak propolisu, idealnie dobrany do łagodnego miodu wielokwiatowego. Miód i propolis wzajemnie się uzupełniają, tworząc wspaniały przysmak.

Taniej -10%

Lekki, orzeźwiający i lekki jak powiew wiosny i lata. Dla miłośników miodów owocowych, do codziennego spożywania.

Taniej -10%

Ekologiczny miód wierzbowy z Podkarpacia.

Taniej -10%

Niezwykła kombinacja leśnej maliny z propolisem, tartym imbirem i kurkumą. Niezastąpiona na jesienną słotę i zimową pluchę. 

Taniej -10%

Miód z dodatkiem pyłku kwiatowego stanowi doskonałe i zbilansowane połączenie wielu potrzebnych naszemu organizmowi elementów.  Dedykowany zwłaszcza głównie osobom pracującym w warunkach silnego stresu, ale także wykonujących ciężką pracę fizyczną.

Taniej -10%

Regenerująca mieszanka miodu, mleczka pszczelego (0,5%), pyłku kwiatowego (10%), propolisu (0,5%).

Taniej -10%

Niezwykle rzadki miód odmianowy, świetnie komponuje się z twarogiem i jogurtem oraz jako składnik sosów do dań i deserów.

Taniej -10%

Miód z wierzby i mniszka, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich. 

Taniej -10%

Propolis czyli kit pszczeli jest balsamiczno-żywiczną substancją zbieraną przez pszczoły robotnice z pączków i młodych pędów topoli, brzozy, świerku, kasztanowca i innych drzew liściastych i iglastych oraz roślin.

Taniej -10%

Miód balsamiczny klasyczny charakteryzuje się ostrzejszym słodko-kwaskowym smakiem z delikatną przyprawową nutką. Miód balsamiczny stosuje się podobnie jak ketchup czy musztardę. Doskonały do mocnych w smaku serów i dobrego wina.

Taniej -10%

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Taniej -10%

Miód fenkułowy, z nektaru kwiatów kopru włoskiego.

Taniej -10%

Ekologiczny miód wierzbowy z Podkarpacia.

Taniej -10%

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Taniej -10%

Niezbyt słodki, z nutą kwasowości w drugim tle, ale nie tak wyraźną jak ma to miejsce w przypadku miodu nawłociowego lub miodu faceliowego. Również słodycz nie jest tak wyraźna i dominująca.

Taniej -10%

Miód balsamiczny o łagodnym, słodko-kwaskowym smaku z delikatną przyprawową nutką. Miód balsamiczny stosuje się podobnie jak ketchup czy musztardę. Doskonały do mocnych w smaku serów i dobrego wina.



Góra