Spadziowe

Łącznie produktów: 16

Ekologiczny miód z Podkarpacia, o delikatnym lekko słodkim smaku, z domieszką minimalnej goryczki, z lekkim zabarwieniem żywicznym i „leśnym aromatem”. 

Ekologiczny miód z Podkarpacia, o delikatnym lekko słodkim smaku, z domieszką minimalnej goryczki, z lekkim zabarwieniem żywicznym i „leśnym aromatem”. 

Ekologiczny miód z Podkarpacia, o delikatnym lekko słodkim smaku, z domieszką minimalnej goryczki, z lekkim zabarwieniem żywicznym i „leśnym aromatem”. 

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód ze spadzi iglastej, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich. Miód z 2018 roku. 

Ekologiczny miód lipowo-spadziowy z Podkarpacia.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód spadziowy o łagodnym, lekko żywicznym smaku.

Miód spadziowy o łagodnym, lekko żywicznym smaku.

Naturalny miód nawłociowy z domieszką spadzi, prosto z Ziemi Sądeckiej.

Naturalny miód nawłociowy z domieszką spadzi, prosto z Ziemi Sądeckiej.

Ekologiczny miód lipowo-spadziowy z Podkarpacia.



Góra