Spadziowe

Łącznie produktów: 10

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Ekologiczny miód z Podkarpacia, o delikatnym lekko słodkim smaku, z domieszką minimalnej goryczki, z lekkim zabarwieniem żywicznym i „leśnym aromatem”.  

Ekologiczny miód z Podkarpacia, o delikatnym lekko słodkim smaku, z domieszką minimalnej goryczki, z lekkim zabarwieniem żywicznym i „leśnym aromatem”.  

Ekologiczny miód z Podkarpacia, o delikatnym lekko słodkim smaku, z domieszką minimalnej goryczki, z lekkim zabarwieniem żywicznym i „leśnym aromatem”.  

Posiada łagodny smak i delikatny aromat. Pod względem wartości odżywczych przewyższa miody nektarowe zawartością związków mineralnych.

Miód ze spadzi iglastej, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich. Miód z 2018 roku.  



Góra