Miody Polskie

Łącznie produktów: 181

Miód z maliny leśnej jest miodem oryginalnym i stosunkowo rzadko spotykanym. Lubiany szczególnie przez dzieci i im dedykowany. Idealny do ciast, deserów, lodów, owoców.

Miód z maliny leśnej jest miodem oryginalnym i stosunkowo rzadko spotykanym. Lubiany szczególnie przez dzieci i im dedykowany. Idealny do ciast, deserów, lodów, owoców.

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.

Miód wrzosowy, zwany przez znawców 'Królem Miodów', 'Panem pól wrzosowych', 'Płynnym bursztynem'. Aksamitny i delikatny w smaku, lekko gorzki ze słodkim dnem, z wyczuwalną nutą ostrości w oddali.

Ekologiczny miód z Podkarpacia, o delikatnym lekko słodkim smaku, z domieszką minimalnej goryczki, z lekkim zabarwieniem żywicznym i „leśnym aromatem”.  

Ekologiczny miód z Podkarpacia, o delikatnym lekko słodkim smaku, z domieszką minimalnej goryczki, z lekkim zabarwieniem żywicznym i „leśnym aromatem”.  

Ekologiczny miód mniszkowy z Podkarpacia.

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.

Miód lipowy posiada najprzyjemniejszy aromat ze wszystkich polskich miodów, uważany jest za jeden z najlepszych odmianowych miodów nektarowych.

Leśny miód powstał z myślą o smakoszach i poszukiwaczach aromatów. Pszczoły zaklęły w nim zapach malin i kwiatów leśnych.

Leśny miód powstał z myślą o smakoszach i poszukiwaczach aromatów. Pszczoły zaklęły w nim zapach malin i kwiatów leśnych.

Jest miodem wczesnowiosennym, ze względu na łagodny smak polecany dla dzieci.

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.

Ekologiczny miód z Podkarpacia, o delikatnym lekko słodkim smaku, z domieszką minimalnej goryczki, z lekkim zabarwieniem żywicznym i „leśnym aromatem”.  

Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki. Jest nazywany miodem 'tysiąca kwiatów'.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód lipowy posiada najprzyjemniejszy aromat ze wszystkich polskich miodów, uważany jest za jeden z najlepszych odmianowych miodów nektarowych.

Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.  

Leśny miód powstał z myślą o smakoszach i poszukiwaczach aromatów. Pszczoły zaklęły w nim zapach malin i kwiatów leśnych.

Leśny miód powstał z myślą o smakoszach i poszukiwaczach aromatów. Pszczoły zaklęły w nim zapach malin i kwiatów leśnych.

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki. Jest nazywany miodem 'tysiąca kwiatów'.

Miód z maliny leśnej, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich.  

Regenerująca mieszanka miodu, mleczka pszczelego (0,5%), pyłku kwiatowego (10%), propolisu (0,5%).

Miód spadziowy z drzew iglastych, to król wśród polskich miodów. Jego smak łagodny i wonny przypomina zapach lasu jodłowego. Pozyskiwany jest przez pszczoły ze spadzi roślin iglastych takich jak: jodła świerk, sosna i modrzew.

Miód z leśnych kwiatów, ziół i krzewów z domieszką spadzi liściasto-iglastej.

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.  

Miód lipowy posiada najprzyjemniejszy aromat ze wszystkich polskich miodów, uważany jest za jeden z najlepszych odmianowych miodów nektarowych.

Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.

Wielokwiatowy miód z dodatkiem propolisu. Doskonały, lekko ostry smak propolisu, idealnie dobrany do łagodnego miodu wielokwiatowego. Miód i propolis wzajemnie się uzupełniają, tworząc wspaniały przysmak.

Ekologiczny miód z Podkarpacia, płynny, wczesnowiosenny, wyśmienity do herbat i naparów ziołowych.

Miód lipowy posiada najprzyjemniejszy aromat ze wszystkich polskich miodów, uważany jest za jeden z najlepszych odmianowych miodów nektarowych.

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków. 

Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.

Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki.

Miód wrzosowy, zwany przez znawców 'Królem Miodów', 'Panem pól wrzosowych', 'Płynnym bursztynem'. Aksamitny i delikatny w smaku, lekko gorzki ze słodkim dnem, z wyczuwalną nutą ostrości w oddali.

Miód wrzosowy, zwany przez znawców 'Królem Miodów', 'Panem pól wrzosowych', 'Płynnym bursztynem'. Aksamitny i delikatny w smaku, lekko gorzki ze słodkim dnem, z wyczuwalną nutą ostrości w oddali.

Miód Faceliowy pochodzi z nektaru kwiatów facelii błękitnej, nazywanej królową roślin nektarodajnych.

Leśny miód powstał z myślą o smakoszach i poszukiwaczach aromatów. Pszczoły zaklęły w nim zapach malin i kwiatów leśnych.

Miód z nektaru leśnych roślin z domieszką propolisu, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich. 

Miód klonowy, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich.  

Miód ze spadzi iglastej, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich. Miód z 2018 roku.  

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.

Ekologiczny miód lipowy z Podkarpacia.

Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki.

Ekologiczny miód wierzbowy z Podkarpacia.

Ekologiczny miód lipowo-spadziowy z Podkarpacia.

Ekologiczny miód lipowy z Podkarpacia.

Miód lipowy posiada najprzyjemniejszy aromat ze wszystkich polskich miodów, uważany jest za jeden z najlepszych odmianowych miodów nektarowych.

Ekologiczny miód mniszkowy z Podkarpacia.

Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki.

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.

Miód lipowy posiada najprzyjemniejszy aromat ze wszystkich polskich miodów, uważany jest za jeden z najlepszych odmianowych miodów nektarowych.

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.

Miód lipowy posiada najprzyjemniejszy aromat ze wszystkich polskich miodów, uważany jest za jeden z najlepszych odmianowych miodów nektarowych.

Miód gryczany - aromatyczny, w smaku ostry, lekko piekący, dzięki temu nadaje się do wonnych ciast i wypieków.

Góra