Infolinia
663 11 11 22
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Soki Warzywne
Ładowanie...
Popularne wpisy
Sok ten jest kompozycją naturalnie kwaszonych, bezpośrednio tłoczonych soków warzywnych i probiotyku. Sok niewitaminizowany sztucznie.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pomidorów.
Sok buraczkowy z jabłkiem pok pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych warzyw tłoczonych na zimno.
Ekologiczny sok z marchwi kwaszonej. Idealny dla najmłodszych.
Ekologiczny sok z marchwi i jabłek. Idealny dla dzieci.
Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z selerów kiszonych.
Naturalny sok z marchwi, sok niewitaminizowany sztucznie. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Ekologiczny sok z buraków i selera kwaszonego. Idealny dla najmłodszych.
Burak zawiera wiele cennych pierwiastków takich jak wapń, potas, fosfor, żelazo, magnez, kobalt a także witaminy A, C, B1.
Ekologiczny sok bezpośrednio wyciskany z marchwi z upraw biodynamicznych Demeter.
Ekologiczny sok jabłkowo-burakowy. Idealny dla najmłodszych.
Sok z marchwi kiszonej- ten sok jest produktem innowacyjnym na skalę krajową. Zachowując wszystkie walory soków kwaszonych smak tego soku jest bardzo zbliżony do smaku soku ze świeżej marchwi.
Nazwa „Skrzyp” pochodzi od charakterystycznego „skrzypnięcia” jakie wydaje z siebie ta roślina pod wpływem przydepnięcia.
Smoothie to napój na bazie owoców i warzyw o delikatnej, kremowej konsystencji.
Produkt pasteryzowany. Smak soku zależy od odmiany owoców i ziół. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry.
Smoothie to napój na bazie owoców i warzyw o delikatnej, kremowej konsystencji.
Koncentrat składa się wyłącznie z certyfikowanych ekologicznych surowców, które są poddawane naturalnemu kiszeniu.
Sok marchwiowy z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.
Sok tłoczony ze świeżych ekologicznych jabłek i ekologicznej marchwi (bez dodatku wody i cukru).
Czarna Rzepa zawiera witaminy z grupy B oraz witaminy C i A. Jest źródłem dobrze przyswajalnych pierwiastków: potasu, żelaza, magnezu, cynku i wapnia.
Ekologiczny sok z korzenia kurkumy Specjalnie wyselekcjonowane korzenie kurkumy przetworzone w delikatnym procesie nadają intensywny aromat.
Ostropest, jest to roślina jednoroczna z rodziny astrowatych, występująca w całym basenie Morza Śródziemnego, blisko spokrewniona ze słonecznikiem.
Lucerna jest źródłem chlorofilu który ma działanie alkalizujące i oczyszczające - utrzymuje zdrową florę bakteryjną jelit.
Sok z ekologicznych buraków ćwikłowych. Występujący osad tworzą naturalne składniki. Produkt pasteryzowany
Sok z ekologicznej kapusty czerwonej z dodatkiem moringi i soli. Tłoczony, nie z koncentratu.
Ekologiczny sok z buraków kwaszonych. Kiszone warzywa zawierają więcej witamin niż świeże.
Ekologiczny sok z kiszonej kapusty. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, selera, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.
Sok NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Zawiera witaminy C, B12, B6 nieocenione w zimowej walce z drobnoustrojami. Wzmacnia odporność organizmu na stres. Jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego i mózgu.
Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z kapusty kiszonej, którą poddaje się tłoczeniu na prasie. uzyskany sok, odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza.
Sok z młodego jęczmienia odtworzony z wyciągu ze świeżego ziela młodego jęczmienia. Produkt pasteryzowany. Suplement diety.
Głóg zawiera bioflawonoidy, które m.in. wspomagają działanie witaminy C i wykazują działanie wzmacniające układ krwionośny oraz kwasy organiczne.
Ekologiczny sok z korzenia imbiru. Specjalnie wyselekcjonowane korzenie imbiru przetworzone w delikatnym procesie nadają intensywny aromat.
Ekologiczny sok jabłko-burak-imbir. Produkt pasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Smak soku zależy od odmiany owoców i warzyw. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym (pozostałość drobnych cząsteczek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry. Sok pasteryzowany.