Soki Warzywne

Łącznie produktów: 18
13,78 zł

Naturalny sok z ekologicznych buraków. Sok niewitaminizowany sztucznie.

14,99 zł

Sok ten jest kompozycją naturalnie kwaszonych, bezpośrednio tłoczonych soków warzywnych i probiotyku. Sok niewitaminizowany sztucznie.

4,44 zł

Ekologiczny sok buraczkowo-jabłkowy.

11,38 zł

Naturalny sok z marchwi, sok niewitaminizowany sztucznie. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. 

5,70 zł

Sok buraczkowy z jabłkiem pok pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych warzyw tłoczonych na zimno.

13,18 zł

Ekologiczny sok z dojrzałych pomidorów.

4,44 zł

Sok z ekologicznego buraka kiszonego.

5,81 zł

Sok z ekologicznej marchwi z dodatkiem soku z cytryny.

5,70 zł

Sok marchwiowy z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno. 

9,06 zł

Sok z ekologicznych buraków ćwikłowych. Występujący osad tworzą naturalne składniki. Produkt pasteryzowany

9,71 zł

Sok z ekologicznego jarmużu z dodatkiem imbiru.

12,49 zł

Ekologiczny sok z czosnku niedźwiedziego.

15,87 zł

Sok z młodego jęczmienia odtworzony z wyciągu ze świeżego ziela młodego jęczmienia. Produkt pasteryzowany. Suplement diety.

6,36 zł

Ekologiczny sok z kiszonych brokułów.

54,18 zł

Smak soku zależy od odmiany owoców i warzyw. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym (pozostałość drobnych cząsteczek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry. Sok pasteryzowany.

9,41 zł

Pakowano w atmosferze ochronnej. Podawać schłodzone. Przed spożyciem wstrząsnąć.

Taniej -20%

22,79 zł 28,49 zł

Czarna Rzepa zawiera witaminy z grupy B oraz witaminy C i A. Jest źródłem dobrze przyswajalnych pierwiastków: potasu, żelaza, magnezu, cynku i wapnia.



Soki warzywne na zdrowie i szczupłą sylwetkę

Soki warzywne to świetny sposób na dostarczanie organizmowi niezbędnych witamin i mikroelementów. Mają wiele zalet: są łatwo przyswajalne, a liczba kalorii w nich zawarta jest niewielka. Przede wszystkim jednak przypadną do gustu tym, którzy chcą jeść zdrowo, ale nie przepadają za surowymi warzywami w postaci całej.

 

Kiszone warzywa w płynie

Warzywa kiszone BIO przeżywają obecnie swój renesans. Po zbadaniu kiszonek z buraka (sok z buraków!), kapusty czy ogórków okazało się, że zawarta w nich ilość witaminy C, A, E, K oraz witamin z grupy B była co najmniej imponująca. Oprócz tego w sokach z kiszonych warzyw odnotowano obecność magnezu, potasu, wapnia i fosforu.

Zastanawiając się więc, które soki i napoje EKO będą najlepsze dla naszej odporności, dobrego samopoczucia i zgrabnej figury, warto wziąć pod uwagę soki z warzyw kiszonych. Najlepszym, ekologicznym wyborem dla zdrowia będą soki warzywne z kiszonek.

Soki z marchewki, kurkumy i imbiru

Dużą popularnością cieszą się także soki ze świeżych jarzyn. Wśród nich prym wiedzie marchewka, którą w płynnej postaci dostaniemy w różnych wersjach ekologicznego soku z marchwi: pod postacią z soku z marchwi świeżej, soku z kiszonej marchwi, soku z marchwi z dodatkiem jabłka.

Ciekawym doświadczeniem smakowym i antidotum na różne dolegliwości są także soki, o których mało kto słyszał, takie jak naturalne sok z imbiru, kurkumy, jarmużu czy ekologicznego czosnku niedźwiedziego. Te i inne smaki pozyskiwane z pozostałych warzyw są do kupienia w zakładce Warzywne Pozostałe.

Góra